Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #26,941
Sende yine vonixx ten ayrilmadin hocam :)
Distribütörü baska.bir firma olaydi suan emin olun bizde markayi desteklerdik daha guzel yere gelirdi ama iste yapacak bisey yok.

Vonixxten örnek verdiniz diye ayrilmadim yoksa

3 in 1 in krali Zvizzer All in one dir.Meguiaes 3 in 1 Wax dir

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Elle uygulanabilen 3in1, 4in1 hare gidericilere merak saldım bu sıra. @Sefa46 hocam kızacak belki ama :terlisırıtan: vonixxin v80 i gördüm. Geçenlerde @emirhaneness hocam adbl all in one soft uygulamış. Üstüne sprey wax atınca araba çok guzel duruyordu. Biraz inceledigimde bazi ürünlere denk geldim, misal 3d speed gibi. Boyle elle uygulanabilen hare ve kilcal cizikleri az da olsa alabilecek iyibir ürün var mi acaba?
Ben glaze uygulamıştım glaze ile 3-1 waxlar farklıdır 3-1 waxlar elle çizik almaya yarıyor genelde veya taze lekeler varsa onları almaya yarıyor. Bende yarım şişe meg 3-1 wax var gönderiyim onu istersen abicim

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
@emirhaneness
hocam maşallah Allah kaza bela vermesin inşallah aracı yıkarken petroldeki köpüğü kullanıyor musun
İnşallah abicim saolasın. Marolex + Kompresör kullanıyorum ön yıkama yaparken. Araçta ağır kir oldugu için Flowey Ev17 kullandım. Petrol köpüğünü anca maroleximi evde unutursam, Kompresörümün şarjı olmazsa veya Aşırı ağır kir varsa yada wax sökmek istiyorsam kullanıyorum. Onun dışında petrol köpüğü kullanmam.

enesbkds

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İnşallah abicim saolasın. Marolex + Kompresör kullanıyorum ön yıkama yaparken. Araçta ağır kir oldugu için Flowey Ev17 kullandım. Petrol köpüğünü anca maroleximi evde unutursam, Kompresörümün şarjı olmazsa veya Aşırı ağır kir varsa yada wax sökmek istiyorsam kullanıyorum. Onun dışında petrol köpüğü kullanmam.
eyvallah çok teşekkür ederim

Sytex

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Manisa
Ben glaze uygulamıştım glaze ile 3-1 waxlar farklıdır 3-1 waxlar elle çizik almaya yarıyor genelde veya taze lekeler varsa onları almaya yarıyor. Bende yarım şişe meg 3-1 wax var gönderiyim onu istersen abicim
Sefa hocamin önerdiği vonixx maker ile adbl aio aynı kategori mi ozaman? Meg 3 in 1 elle uygulanabiliyor mu mesela emirhan hocam? Amacı ışık tuttugumuzdaki kılcal çizikleri ve hareleri almak dimi?

Sytex

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Manisa
Distribütörü baska.bir firma olaydi suan emin olun bizde markayi desteklerdik daha guzel yere gelirdi ama iste yapacak bisey yok.

Vonixxten örnek verdiniz diye ayrilmadim yoksa

3 in 1 in krali Zvizzer All in one dir.Meguiaes 3 in 1 Wax dir
Distribütör konusunda çok haklısın hocam. Sen yine muhtemelen f/p ürünü önermişsindir. Teşekkür ederim

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
Ppf üstüne orbital makine ile menzerna powerlock uygulamayı düşünüyorum bir sorun olurmu ? demir tozu temizliği yapmadan uygulama yapabilirmiyim yardımcı olurmusunuz ?

thelastjulien

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elle uygulanabilen 3in1, 4in1 hare gidericilere merak saldım bu sıra. @Sefa46 hocam kızacak belki ama :terlisırıtan: vonixxin v80 i gördüm. Geçenlerde @emirhaneness hocam adbl all in one soft uygulamış. Üstüne sprey wax atınca araba çok guzel duruyordu. Biraz inceledigimde bazi ürünlere denk geldim, misal 3d speed gibi. Boyle elle uygulanabilen hare ve kilcal cizikleri az da olsa alabilecek iyibir ürün var mi acaba?
Hocam selamlar, birçok cevap zaten yazılmış ancak görmediğim için ben de bir tavsiye vereyim. Auto finesse tripple kullanmıştım ve gayet güzeldi, hem temizleyici hem de glaze var içerisinde. Hatta ben işi biraz ilerletip auto finesse'a mail atmıştım üzerine ne sürebilir diye soul wax tavsiye etmişlerdi. Ben çok memnun kaldım kesinlikle bu ikisini tavsiye ederim. Soul waxın dayanımı biraz daha düşük ama onu da waxı maskelemeyecek hafif bir hızlı cila ile destekleyebilirsiniz.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Sefa hocamin önerdiği vonixx maker ile adbl aio aynı kategori mi ozaman? Meg 3 in 1 elle uygulanabiliyor mu mesela emirhan hocam? Amacı ışık tuttugumuzdaki kılcal çizikleri ve hareleri almak dimi?
Ben adbl aio softu el ile uyguladım ve herhangibi çizik kapattıgını farketmedim. Bence çizik kapatmak işin alınmaz. Vonix makkerde videolardan güzel duruyor ama bana soracak olursanız yıllardır bu işin zirvesi Meguiars 3-1 wax. Evet meguiars 3-1 wax elle uygulanıyor güzel çizik kapatıyor bez hareleride kalmıyor.

Sytex

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Manisa
Ben adbl aio softu el ile uyguladım ve herhangibi çizik kapattıgını farketmedim. Bence çizik kapatmak işin alınmaz. Vonix makkerde videolardan güzel duruyor ama bana soracak olursanız yıllardır bu işin zirvesi Meguiars 3-1 wax. Evet meguiars 3-1 wax elle uygulanıyor güzel çizik kapatıyor bez hareleride kalmıyor.
Teşekkür ederim emirhan hocam. Videolardan ve fiyatindan zirvede olduğu belli oldu :) Ben yine biraz daha bütçe dostlarina bakayim, belki ileride denerim.

oguzalptatoglu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
rize
Arkadaşlar merhaba, karcher k6 için tabanca ve uzatma çubuğu almak istiyorum. Aşağıdaki ürünler birbiri ile uyumlu mudur? Başka önerisi olan var mı? Bir de mjjc foam cannon s v3.0 türkiyede satılmıyor ama bazı kişiler mjjc nin kendi sitesinden aldıklarını ve vergi felan ödemediklerini, zira ürünün Türkiye içinden gönderildiğini felan söylüyorlar. Bilgisi olan var mı?

https://amzn.eu/d/4qSWX0B

https://amzn.eu/d/4LDiY9Q

BVL-N49 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben kısa tetik siparişini temu dan verdim Lavor uyumlu olanını 5 li nozzle set ve bearforce foam lance ile birlikte. hepsi 1000tl civarı geldi zannediyorum.Karcher uyumlu olanı da var orda ona da bakabilirsiniz.Hatta bugün yarın kargo elime ulaşacak gibi deneyince paylaşırım.

scamsari

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Merhaba arkadaşlar iyi detaylar araba için süpürge bakıyordum da Einhell TE-HV 18/06 Lİ 18 V Aküsüz El Süpürgesini düşünüyorum alternatif olarak Bosch da var sanırım yada önerebileceğiniz başka bir cihaz var mıdır en mantıklısı einhell midir yardımcı olabilir misiniz

senturk35

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir

Tema ürünlerimiz geldi. Deneme yapmadım henüz. Bir sorum var bu bearforce foam lance içindeki üç 1.25 birde yedek gelmiş bunların hangisini kullanıyoruz değişmem gerekir mi? 160wps Lavor cihaz

bende aldım kargo dağıtımda gelsin akşama bir deneyeceğim. chatgpt aşağıdaki gibi bir bilgi veriyor.

oguzalptatoglu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
rize
bende aldım kargo dağıtımda gelsin akşama bir deneyeceğim. chatgpt aşağıdaki gibi bir bilgi veriyor.

Teşekkür ederim.Sağlıklı kullanım için üstünde gelen benim makineye daha uygun o zaman. Bende deneme yapacağım da çok güneş vuruyor şu an.;Biraz serinlesin yapacağım. Bu nozzle'larda sanırım siyah oolan ile köpük yapacağız ağzı daha geniş. Bu arada ürünlerin hissiyatı ve malzeme kalitesi beklediğimden daha iyi. Deneme yapmadan ilk izlenim olarak tavsiye edebileceğim bir ürün olarak görünüyor.