Hızlı Soru - Cevap

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #27,501
Adbl İnterior Cleaner, Koch Po, 2 Scrup Ped 2 Detay fırçası ve bir mini sünger ile temizliği yapıp Koch TS ile korumaya aldım. Adbl İnterior QD ile ayak basılan yerleri bezle geçip hızlıca korumaya aldım. Ekranın üstündeki fabrikasyon jelatini çıkartıp yerine internetten aldığım ekran koruyucuyu taktım. En son camları Adbl Glass Cleaner Holo ile temizleyip pianoblackleri K2 Lcd ve Carbon bezle geçtim. Adbl in Sandal kokusunu sıkıp bitirdim :)

Emirhan daha önce sordum mu bilmiyorum :) kağıt paspasları nereden aldın, hazır bölünmüşmü yoksa kendin mi kesiyorsun. Birde kalınlığı nasıl az bişi ıslanınca paramparça oluyormu

Ignorius

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aracı yıkıyorum, güzelce kurutup açık otoparka park ediyorum ertesi gün arabanın üstünde bi ton toz oluyor bu tozları neyle silsem minimum çizerim aracı, üstünde soft99 kwami var
ben de aynı sorundan muzdaribim. katı wax, meq quik wax, adbl sentetik wax hepsini denedim. yıkama sonrası hemen toz oluyor. bence ankara çok tozlu bir şehir.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Emirhan daha önce sordum mu bilmiyorum :) kağıt paspasları nereden aldın, hazır bölünmüşmü yoksa kendin mi kesiyorsun. Birde kalınlığı nasıl az bişi ıslanınca paramparça oluyormu
Abi merhaba. Yok sormadın :) Kraft 130 gr paspas kağıdı diye geçiyor. Islanınca parçalanma yapmıyor yağmurlu havalarda sadece uzun süre kullanınca ortadan bölünüyor ama parçalanma olmuyor

berkceylan57

Acemi Detaycı
Üye
İl
Samsun
Tepesini çevire çevire açmak yerine yandan dolması güzelmiş aslında.. polhamın tepesindeki dişler pek güven vermiyor
Temuda buldum şimdi yorumları çok iyi almaya karar verdim deneyimlerimi paylaşırım sonuçta uzun bir süre polhamı kullandım bakıcaz kim daha büyükmüş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
ben de aynı sorundan muzdaribim. katı wax, meq quik wax, adbl sentetik wax hepsini denedim. yıkama sonrası hemen toz oluyor. bence ankara çok tozlu bir şehir.
Tozlu ve Kalabalik bir şehir gecenlerde arabayi yikadim ertesi gün yanimdaki arabanin camlari tozlanmis benimkinde bisey yoktu çok fazla.toz olmuyor boyanin minimum toz cekmesi için yüzeyin mutlaka çok.iyi olmasi.lazim özellikle seramik kaplamada varsa buyuk etken oynuyor.onun haricinde Carnauba Sivi ve Kati Waxlar zaten tozu çekebiliyor bazi yogun Sİ02 lerde çekebiliyor.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Temuda buldum şimdi yorumları çok iyi almaya karar verdim deneyimlerimi paylaşırım sonuçta uzun bir süre polhamı kullandım bakıcaz kim daha büyükmüş

Takipteyim o zaman :) polhamı jant lastik davlumbaza ayırırız. Polhamı baya seviyorum, şarjı atımı falan tatmin ediyor. Tepesini açıp yeni ürün doldurma kısmı da yeni ürünle çözülmüş, epey rahat kullanım sağlar gibi. Polhamda her tepesini aç kapa yapışta dişlerin orayı kıracağım diye çekiniyorum, orası hassas polhamın

Throvision

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara

Hocam hayırlı olsun öncelikle, temudaki fiyatı hepsiburada'dan daha pahalı gözüküyor neden temudan aldınız acaba

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Yıkama sonrası silinmesi atlanan veya sona kalan panellerde ve jantlarda sıcak havadan dolayı çabuk kuruyan su leke yapıyor aynalardan akan hafif su lekeleri gibi bu lekeleri giderebilecek bir ürün alacağım.

Koch Chemie FSE' de karar kıldım gibi, Sizlerin kullandığı memnun kaldığınız quick detailer ürünleri nelerdir?

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yıkama sonrası silinmesi atlanan veya sona kalan panellerde ve jantlarda sıcak havadan dolayı çabuk kuruyan su leke yapıyor aynalardan akan hafif su lekeleri gibi bu lekeleri giderebilecek bir ürün alacağım.

Koch Chemie FSE' de karar kıldım gibi, Sizlerin kullandığı memnun kaldığınız quick detailer ürünleri nelerdir?
3d final touch

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.

eğer ortaklaşa almak istersen bu tarz bir ürün bende alabilirim abi aklında olsun ortak alabiliriz 3d epey mantıklı duruyor indirimli haliyle :D

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
eğer ortaklaşa almak istersen bu tarz bir ürün bende alabilirim abi aklında olsun ortak alabiliriz 3d epey mantıklı duruyor indirimli haliyle :D
3d yi gördüm fiyat olarak çok iyi su lekelerini çıkarması konusunda tereddüt ettim o yüzden koch chemie de karar kıldım. Bilemedim ne yapsakki ☺️

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ben; kus pisligi temizleme, yikama sonrasi akan sularin ertesi gun dahil mikrofibere sıkarak temizleme, jantları silme gibi işlemlerde kullanıyorum. Ama ön ve arka cam a sürmeyin , silikonlu olduğu için atlama yapıyor silecekler
Bilgi için teşekkür ederim. Camlarda glaco yağmur kaydırıcı var ondada silecekler atlama yapıyor malesef. 70 km/h üzerinde silecek kullanmıyorsunuz ama şehir içinde durum kötü ☺️