Hızlı Soru - Cevap

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #27,501
Temuda buldum şimdi yorumları çok iyi almaya karar verdim deneyimlerimi paylaşırım sonuçta uzun bir süre polhamı kullandım bakıcaz kim daha büyükmüş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Takipteyim o zaman :) polhamı jant lastik davlumbaza ayırırız. Polhamı baya seviyorum, şarjı atımı falan tatmin ediyor. Tepesini açıp yeni ürün doldurma kısmı da yeni ürünle çözülmüş, epey rahat kullanım sağlar gibi. Polhamda her tepesini aç kapa yapışta dişlerin orayı kıracağım diye çekiniyorum, orası hassas polhamın

Throvision

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Temuda buldum şimdi yorumları çok iyi almaya karar verdim deneyimlerimi paylaşırım sonuçta uzun bir süre polhamı kullandım bakıcaz kim daha büyükmüş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam hayırlı olsun öncelikle, temudaki fiyatı hepsiburada'dan daha pahalı gözüküyor neden temudan aldınız acaba

senturk35

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Yıkama sonrası silinmesi atlanan veya sona kalan panellerde ve jantlarda sıcak havadan dolayı çabuk kuruyan su leke yapıyor aynalardan akan hafif su lekeleri gibi bu lekeleri giderebilecek bir ürün alacağım.

Koch Chemie FSE' de karar kıldım gibi, Sizlerin kullandığı memnun kaldığınız quick detailer ürünleri nelerdir?

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yıkama sonrası silinmesi atlanan veya sona kalan panellerde ve jantlarda sıcak havadan dolayı çabuk kuruyan su leke yapıyor aynalardan akan hafif su lekeleri gibi bu lekeleri giderebilecek bir ürün alacağım.

Koch Chemie FSE' de karar kıldım gibi, Sizlerin kullandığı memnun kaldığınız quick detailer ürünleri nelerdir?
3d final touch

İl
.

eğer ortaklaşa almak istersen bu tarz bir ürün bende alabilirim abi aklında olsun ortak alabiliriz 3d epey mantıklı duruyor indirimli haliyle :D

senturk35

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
eğer ortaklaşa almak istersen bu tarz bir ürün bende alabilirim abi aklında olsun ortak alabiliriz 3d epey mantıklı duruyor indirimli haliyle :D
3d yi gördüm fiyat olarak çok iyi su lekelerini çıkarması konusunda tereddüt ettim o yüzden koch chemie de karar kıldım. Bilemedim ne yapsakki ☺️

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
siz aktif kullanıyormusunuz? Su lekelerinde başarılımı?
Ben; kus pisligi temizleme, yikama sonrasi akan sularin ertesi gun dahil mikrofibere sıkarak temizleme, jantları silme gibi işlemlerde kullanıyorum. Ama ön ve arka cam a sürmeyin , silikonlu olduğu için atlama yapıyor silecekler

senturk35

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ben; kus pisligi temizleme, yikama sonrasi akan sularin ertesi gun dahil mikrofibere sıkarak temizleme, jantları silme gibi işlemlerde kullanıyorum. Ama ön ve arka cam a sürmeyin , silikonlu olduğu için atlama yapıyor silecekler
Bilgi için teşekkür ederim. Camlarda glaco yağmur kaydırıcı var ondada silecekler atlama yapıyor malesef. 70 km/h üzerinde silecek kullanmıyorsunuz ama şehir içinde durum kötü ☺️

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

3D Final Touch

Ignorius

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yıkama sonrası eve dönerken dış trim aralarından rüzgar ile çıkan su leke yapıyor. En çok yan ayna altları, tavan anteni, arka spoilerdan cama doğru ve stop kenarlarında beyaz lekeler oluşuyor. Mini jet fan ile durulama yaptığımda azaldı ama yine de aralarda su kalıyor.

3D final touch bu beyaz lekeleri çıkarıyor mu ?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Yıkama sonrası eve dönerken dış trim aralarından rüzgar ile çıkan su leke yapıyor. En çok yan ayna altları, tavan anteni, arka spoilerdan cama doğru ve stop kenarlarında beyaz lekeler oluşuyor. Mini jet fan ile durulama yaptığımda azaldı ama yine de aralarda su kalıyor.

3D final touch bu beyaz lekeleri çıkarıyor mu ?
çıkartıyor

cihanercan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Arkadaşlar ppf kaplı aracım için toz tutmasını azaltmak amacıyla hızlı cila ya da wax arıyorum. Acaba ppf aracında bu ürünlerden kullanıp önerisi olan varmı? araştırdığımda koch chemie qs ve gyeon ppf paintain gözüme çarptı.

yunusaktas91

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar herkese.

Malum havalar sıcak, arabanın önü otoyollarda gece gündüz sinek mezarlığına dönüyor. Forumda arattım ama çok tavsiye edilen bir yoruma denk gelmedim. Bu temizlik için hangi ürünü tavsiye edersiniz?

Valet Pro Bug Remover aldım kullandım ama çok başarılı bulmadım. Yıkama öncesinde sinek kalıntılarına sıkıp basınçlı suyla geçtiğim de oldu, üzerine köpük sıkıp duruladığım da oldu. İki yöntemle de tam sonuç alamadım.