Parlaklık konusunda bayağı parlak bir parlatıcı aynı zamanda lastikte doğal duruyor diğer parlak parlatıcılara göre.150 km yol yaptıktan sonra daha da güzel bir görüntü verdi.
Benimde aklıma direkt janus geldi, ilk sürüldükten sonraki 24 saat içerisinde görüntüsü bu şekilde oluyor. Sonrasında sanki birisi 12 saat aralıklarla gelip lastikdeki parlatıcıyı temizliyor gibi 1 haftayı göremiyor parlaklık
Benimde aklıma direkt janus geldi, ilk sürüldükten sonraki 24 saat içerisinde görüntüsü bu şekilde oluyor. Sonrasında sanki birisi 12 saat aralıklarla gelip lastikdeki parlatıcıyı temizliyor gibi 1 haftayı göremiyor parlaklık
Evet 1 defa kullandım baktım beklentimin çok çok altında, dedim acaba lastiği mi tam temizleyemedim bi şans daha vereyim. 2. kullanımda da değişen hiçbişi olmadı
Evet 1 defa kullandım baktım beklentimin çok çok altında, dedim acaba lastiği mi tam temizleyemedim bi şans daha vereyim. 2. kullanımda da değişen hiçbişi olmadı
Sonax veya endurance tipi ürün kullananların pek seveceği bir ürün değil bence. Janusun olayı ıslak görünüm veren kolayca silinip gitmeyen ama Max 2 haftaya bir araba yıkarım diyenler için birebir. Epeydir kullanmadım da sonraki yıkamalarda aklıma gelirse bi süreyim yine
Magifoam ben de 20 25 ml kullanıyorum. 50ml ve üstü artık korumayı elliyor, aylardır fazla miktar magifoam ve kova şampuanı sağolsun Max 2 yıkama gidiyordu cilalar
Yok hayır meg all season ve diğer söylediğiniz değil
Yerli bir ürün değil saf gliserin vs değil ipucu vereyim kaliteli bahsettiğiniz meguiarslar düzeyinde
Yok hayır meg all season ve diğer söylediğiniz değil
Yerli bir ürün değil saf gliserin vs değil ipucu vereyim kaliteli bahsettiğiniz meguiarslar düzeyinde