Hızlı Soru - Cevap

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Öne çıkan konu #27,821
Bu urune indirimde cok denk geldim ama sarjli vs diye guvenemiyorum uzun soluklu olur mu olmaz mi diye :)

@Ony @Erkan KOCAKAYA

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ürün başlığının olduğu bölgeye su gelmemesi için ekstra dikkat etmeye çalışıyorum. Hatta bir iki kere aracı durularken su geldiğini fark ettim, hemen kuru bir bez ile kuruladim. Ne olur olmaz diye. Üretici firma bu durumu düşünmüş olabilir. Belki de bişey olmayacak. Benim yaptığım tedbir olsun diye. Ürün içinden çıkan kullanım kılavuzu içeriğini fotoğraflayıp atayım. Her kullanım sonrası içine üçte biri kadar su ekleyip, su atımı yapıyorum. Şampuan kalmasın, şampuandan dolayı bozulma ihtimalini düşük tutmak için. Sonra eve çıkarınca şarjı fulleyip depoya kaldırıyorum. Yaklaşık üç aydır böyle kullanıyorum polham şarjlı pompayı.

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ürün başlığının olduğu bölgeye su gelmemesi için ekstra dikkat etmeye çalışıyorum. Hatta bir iki kere aracı durularken su geldiğini fark ettim, hemen kuru bir bez ile kuruladim. Ne olur olmaz diye. Üretici firma bu durumu düşünmüş olabilir. Belki de bişey olmayacak. Benim yaptığım tedbir olsun diye. Ürün içinden çıkan kullanım kılavuzu içeriğini fotoğraflayıp atayım. Her kullanım sonrası içine üçte biri kadar su ekleyip, su atımı yapıyorum. Şampuan kalmasın, şampuandan dolayı bozulma ihtimalini düşük tutmak için. Sonra eve çıkarınca şarjı fulleyip depoya kaldırıyorum. Yaklaşık üç aydır böyle kullanıyorum polham şarjlı pompayı.
Hocam şarj girişi kapalı zaten kolay kolay bir şey olmaz ama sakınmakta fayda var tabi. Kullandıktan sonra su atarak ucunu bende temizliyorum o önemli

ecy

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Turkey
Autosol Aluminium Polish denedim çıkartıyor fakat çok fazla güç uygulamak gerekiyor. Şarjlı matkap ucuna Screenshot şöyle bi aparat alıp kullansam çıkartır mı?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D4R5N681/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A21D8EH0B3TDRX&psc=1 bu üründe olabilir.

Bilgisi olan var mı arkadaşlar? Birde bişey daha sormak istiyorum. Yıllar önce meguiars compound ve polish satın almıştım. Yün keçeyle denediğim de hemen kuruma yapıyor. Son kullanma tarihi geçmiş olabilir mi ürünün ondan dolayı kuruma yapıyor olabilir mi?

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Sinop Gerze de yaşıyorum. bant var mı diye sorarsam o ne diye suratıma bakar kalırlar.
Sizin jantlarda bakır renk mi? Bende bir ara araştırmıştım bant işini fiyat olarak yüksek olduğu için tercih etmedim.

Sinop'ta olmanız sebebi ile lastikçi seçeneği sınırlı olabilir haklısınız İzmirde özellikle jant satan lastikçilerde janta zarar vermeden uygulama yaptırmak mümkün olduğu için tercih etmedim.

Sadri

Acemi Detaycı
Üye
İl
SİNOP
Sizin jantlarda bakır renk mi? Bende bir ara araştırmıştım bant işini fiyat olarak yüksek olduğu için tercih etmedim.

Sinop'ta olmanız sebebi ile lastikçi seçeneği sınırlı olabilir haklısınız İzmirde özellikle jant satan lastikçilerde janta zarar vermeden uygulama yaptırmak mümkün olduğu için tercih etmedim.
bakır değil. özellikle tercih etmedim koruması zor olur diye ama yine de çizikler oluştu. Samsunda cnc ile tamir ve boya yapan yer buldum. iletişim kurup gerekeni yaptıracağım. sadece kaliperleri bakır yapmayı düşünüyorum. bandı hepsiburada üzerinden sipariş verdim. fiyatı yüksek gibi dursa da faydası fiyatını geçiyor bence.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
bakır değil. özellikle tercih etmedim koruması zor olur diye ama yine de çizikler oluştu. Samsunda cnc ile tamir ve boya yapan yer buldum. iletişim kurup gerekeni yaptıracağım. sadece kaliperleri bakır yapmayı düşünüyorum. bandı hepsiburada üzerinden sipariş verdim. fiyatı yüksek gibi dursa da faydası fiyatını geçiyor bence.
Kesinlikle faydası tartışılmaz. Hepsiburada satılan ürün 300 metre daha çok lastikçi iş yeri işletenler için bir ürün. Keşke son kullanıcı için 20 metrelik bir ürün olsa ve fiyatı daha uygun olsaydı 300 metreyi istesek te bireysel kullanımda bitiremeyiz.

thelastjulien

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
abi daha önce cnc tamir ve boya yaptırdım hatta gruptan birine de tavsiye etmiştim ankarada. tamirine lafım yok jantlardaki eğim titreme vs tamamen geçti ama, geçenlerde çok ufak bir sürttüm jantı ve çizildiği yerden boya kalıp halinde kalktı soyuldu. boyanırken düzgün astar atılmamış sanırım buna dikkat etmenizi tavsiye ederim.