Hızlı Soru - Cevap

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #27,861
K2 motor temizleme urununu daha yeni uygulamis biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Wurth spreyide daha once denedim ve birbiriyle alakasi olmayan urunler. K2 nin kir cozuculugunu cok begendim. Detay fircasi ile aralara girmeden mukemmel bir temizlik ne kullanirsaniz kullanin imkansiz. Ben K2 yi orta kirli bir motor ve kaput icinde detat fircasi ile uyguladim ustunede su ile duruladim sonucu cok begendim. Fiyatina gore cok iyi oldugunu dusunuyorum.
motora su vurmak çok istemiyorum da abi artık bi şişeye su doldurup fısfısla durulama yapsam daha iyi olur sanırım teşekkür ederim

Rcp.y

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
motora su vurmak çok istemiyorum da abi artık bi şişeye su doldurup fısfısla durulama yapsam daha iyi olur sanırım teşekkür ederim
Basınçlı degilde hafif sekilde kimyasal ve kirin akmasi icin su vurdum. Unutmayin motorlar zaten kaput altinda islaniyor sadece sansinizi fazla zorlamayin.

ayc1616

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Herkese selamlar. Opel Astra K aracım için Bursada polisaj-seramik vb yaptırabileceğim iyi bir uygulama merkezi arıyorum. Bursada yaşayan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Herkese selamlar. Opel Astra K aracım için Bursada polisaj-seramik vb yaptırabileceğim iyi bir uygulama merkezi arıyorum. Bursada yaşayan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba @Hakankılıç Atolye Detailing gözü kapali önerrim.

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
motor temizleyici olarak ne önerirsiniz k2 nin ürününün iyi olduğunu duymuştum ama motorda kapak olmadığı için o ürünleri kullandığım zaman bezle her detaya girmem gerektiğini düşünüyorum würth ün spery şeklinde olan bir ürünü vardı onu önerirmisiniz yada spery şeklinde hangi ürünü tavsiye edersiniz
Önce apc ile fırçalayıp üzerine kc motorplast yapıyorum. K2 akra da işinizi görür. Würth sprey kullanım olarak en kolayı uğraştırmıyor fakat bence yağlı bir görüntü oluşturuyor.

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Önce apc ile fırçalayıp üzerine kc motorplast yapıyorum. K2 akra da işinizi görür. Würth sprey kullanım olarak en kolayı uğraştırmıyor fakat bence yağlı bir görüntü oluşturuyor.
evet würth ile alakalı bi videoda izlemiştim kullanan kişi yağlı bir görüntü ve his bıraktığını söylüyordu würth kullanılsa bile kullanımdan sonra üstünden su ile geçmek gerektiğini söylemişiti aksi halde 1 hafta sonra toz tutuyor diyordu

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
2021 model 60 binde aracımın bayiden yeni çıkmış kokusu neredeyse kayboldu. Onu aratmayacak koku önerisi olan var mı?

Nasiol New Smell kullananların yarısı çok memnunken, bir diğer yarısı dezenfektan gibi koktuğunu söylüyor. Kullanan var mı acaba?

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
2021 model 60 binde aracımın bayiden yeni çıkmış kokusu neredeyse kayboldu. Onu aratmayacak koku önerisi olan var mı?

Nasiol New Smell kullananların yarısı çok memnunken, bir diğer yarısı dezenfektan gibi koktuğunu söylüyor. Kullanan var mı acaba?
Bende yeni araba kokusunu bir çok kez bulmaya çalışıp bir türlü istediğim kokuyu bulamadım her seferinde Bargello odunsu kokusuna geri dönüyorum

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Taban halısına toz vanilya döküp çok hoş koku aldıklarını söyleyenlerde oldu açıkçası cesaret edemedim :)
Kahve çektirip bekletenler de var ben onu denemeyi düşünüyorum. Ama bir bargelloya gidip odunsuyu görmeni tavsiye ederim yıllardır kullanırım her binen bu ne güzel koku der :)

thelastjulien

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara

Wurth prestige de fena değil denemenizi tavsiye ederim

srcn09

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar herkese merhaba,

Aracım ikinci el, 2 yıllık bir araç. Aracın ekranında önceki sahibinden kalan kullanıma bağlı bazı izler var, ne olduğunu çözemedim ekran lcd temizleyiciler ile bastırmadan silmeyi denedim ama bir çözüm alamadım. Ben fotoğraf çekemedim ancak aynı sorunu yaşayan başka bir Focus sahibi daha var sanırım bu ekranlarda kronik bir şey gibi. Çok kullanılan yerler temiz etrafında böyle bir matlık var sadece ekrana dış kaynaklı bir ışık geldiğinde gözüküyor rutin kullanımda gözükmüyor. Bendeki ile çok benzer görsel olduğu için face grubunda paylaşılan görseli sizinle paylaşıyorum, ben bir türlü çekemedim kamerada belli edemedim.

Acaba Meg's plast-x fayda eder mi böyle bir duruma bilemedim aramızda hiç tecrübe edinen var mı ? Çok rahatsız etmiyor bu görseldeki kadar bende gözükmüyor hatta flaş tutmazsam gözükmüyor bile ama bir kere gözüm gördü :D

full russian
Arkadaşlar selam,

Bu konu ile ilgili ekranı detaylıca incelediğimde ekrana yapıştırılan koruyucu filmden olduğunu fark ettim. Filmi sökmek istedim, kenarından soymaya başladım ancak parça parça çıkıyor ve yapışkanı çok kuvvetli bir türlü sökemedim. Kenarda hafif bir şekilde duruyor şimdi :) Sökmeye çalışınca yapışkan yüzeyde kalıyor ama ipa ile direk kalıntıyı temizlebildim. Çok küçük bir alanda deneme yaptım ama şimdi kenar öyle kaldı devam edemedim :) Bu işi yapabilecek bir tanıdığınız var mı :)

Dün cam filmi yaptırdığım yerde bir sordum da hafif bir ısıtarak denedi adam multimedya ekranı olduğu için çok ısıtmak istemedi.

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Cherry glaze benim de favorilerimden, güzel ve parlak günlerde kullanmanızı dilerim. Lakin birşeyi tam anlamadım, Wax dan önce glaze mi uygulayacaksınız? Eğer evet ise muhtemelen wax ın kalıcılığını azaltacak.

Geçmişte bende aynı şekilde yaptım, kalıcılığı azalttığını öğrendiğimde, sıkıntı yok bir daha uygularız diyordum :))
Amacım maksimum parlaklığı yakalamak. Daha dayanımlı bir uygulama şekli varsa öğrenebilir miyim?

buraldinyo

Amatör Detaycı
Üye
Çekim gücü iyi, ağzı biraz dar olduğu için süpürme işlemi uzun sürüyor haliyle. üfleme fonksiyonu da kaput altı, cam kenarları, yan aynalar gibi küçük alanlarda çalışmak için gayet güzel, Araç kurutmaya yardımcı olacak performansı yok, 15 dk. Gibi çalışma imkanı sunuyor