Hızlı Soru - Cevap

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #28,501
Araç içi süpürge olarak çekim gücünden memnun kaldığınız ürün var mı? Çakmaklı girişli de olur sadece çekim gücünün iyi olması önemli benim için
Alacağın akülü yada çakmaklık girişli en iyi süpürge bir dyson kablosuz süpürge kadar çekimi iyi olmayacak. Önerim 2. el dyson v8, v10, v11 modellerinden birini almak olabilir.

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Araç içi süpürge olarak çekim gücünden memnun kaldığınız ürün var mı? Çakmaklı girişli de olur sadece çekim gücünün iyi olması önemli benim için
Kochler markasını kullandım çekişi görece yeterli seviyedeydi lakin 5. kullanımda motoru bozuldu, kesinlikle önermem. Şuan PHILIPS Aqua 8000 kullanıyorum, turbo modunda koltuk döşemesini kaldırıyor nerdeyse.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
arkadaşlar altafoam2000 kullanım esnasında içerisinde basınç varken manuel pompalama çubuğunun ordan dışarıya sıvı veriyor, ayrıca içeride çok basınç olmasına rağmen dışarıya yeterli basınçta köpük atımı sağlayamıyor başına gelen varmıdır ? contalardan şüpheleniyorum fakat çık fazla kurcalamak istemedim belki forumda başına gelen veya bilgisi olan yardımcı olacak birisi vardır.

Throvision

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aracı sıfır aldım, fabrikadan kalma ön cam içerden leş gibi. İPA ve meguiars cam temizleyici ile giriştim faydası olmadı. Bir kaç video izledim ama sizden de fikir almak istedim nasıl temizleyebilirim?

Bir diğer sıkıntım; ön cam galiba çok dışarıda beklediği için kireç lekesi olmuş. Elimde orta ve son kat pasta var onunla pasta yapsam faydası olur mu?

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aracı sıfır aldım, fabrikadan kalma ön cam içerden leş gibi. İPA ve meguiars cam temizleyici ile giriştim faydası olmadı. Bir kaç video izledim ama sizden de fikir almak istedim nasıl temizleyebilirim?

Bir diğer sıkıntım; ön cam galiba çok dışarıda beklediği için kireç lekesi olmuş. Elimde orta ve son kat pasta var onunla pasta yapsam faydası olur mu?
İç camı köpüklü su veya apc ile bir tur geçtikten sonra nemli bezle durulayıp ipa ile silerseniz istediğiniz görünüme kavuşursunuz.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Merhaba arkadaslar, karcher k serisi uyumlu yesil bear force goren var mi suan satista?

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UmutSS

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Abilerim ve arkadaşlarım merhaba seramik içerikli iki ürün arasında kaldım. Biri İGL Ecocoat Premier diğeri ise Auto Finesse Ceramics Gloss Enhancer. İGL de seramik içeriği oranı yüzde 10 olarak belirtilmiş fakat AF de böyle bir bilgi bulamadım. Ürünleri kullanan varsa dayanımları hakkında bilgi verebilir mi ?

keremunlr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba, elimde fotoğraftaki kil hamurundan var. Bir kullanımda ne kadarını kullanmalıyım? Daha önce kil temizliği yaptım ama forumdan bilgi almadan önce internette satılan klasik 3M zımpara gibi olan kil hamurlarındandı. Bilmediğim için hepsini tek seferde kullanmıştım. Bilgilendirebilecek varsa sevinirim.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba, elimde fotoğraftaki kil hamurundan var. Bir kullanımda ne kadarını kullanmalıyım? Daha önce kil temizliği yaptım ama forumdan bilgi almadan önce internette satılan klasik 3M zımpara gibi olan kil hamurlarındandı. Bilmediğim için hepsini tek seferde kullanmıştım. Bilgilendirebilecek varsa sevinirim.

Hocam tum arabaya yarisi bile fazla. Parca parca koparip, elinizle duzleyin, yuzeyde gezdirin, zaman zaman kendi icinde katlayin, kil cok kirlendiginde ya da uygulama suresince parcalanmaya basladiginda yeni bir kucuk parca koparirsiniz

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana

1/4 yeterli bir araba için. Kilin yüzeyi kirlendikce kirli kısmı içeri gelecek şekilde yogurun.

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
herkese selamlar. aracın diskler eskimiş gibi hem tırnağa takılıyor hemde yüksek hızlarda frene basınca direksiyon sallanıyor.
Önerdiğiniz performansı güzel Disk öneriniz varmıdır? Zimmerman marka ön spor disk 9000 tl arka 8 bin tl bu paraları vermeye gerek varmıdır ? Ön farklı arka farklı zamanlarda değişebiliyormu? Disk ile balata değişimide şartmı?

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
herkese selamlar. aracın diskler eskimiş gibi hem tırnağa takılıyor hemde yüksek hızlarda frene basınca direksiyon sallanıyor.
Önerdiğiniz performansı güzel Disk öneriniz varmıdır? Zimmerman marka ön spor disk 9000 tl arka 8 bin tl bu paraları vermeye gerek varmıdır ? Ön farklı arka farklı zamanlarda değişebiliyormu? Disk ile balata değişimide şartmı?
Disk değişimi yapılacak ise balataları yenilemek iyidir,

Fren disk / balata kaliteli üreticiler:
-Ate
-Pagid (eski adı Hella Pagid)

Bu markalar aracınızın OEM üreticileridir.

Ön veya Arka aynı anda değiştirme giibi bir zorunluluk yoktur. Ne zaman ömrünü tamamlar o zaman değişir,

Normal şartlarda 1 disk 2 balata eskitir,

Frenlemelerde direksiyon da titreme yapıyor ise disklerin yüzeyi sıcakken soğumasını beklemeden aracı yıkarsanız diskler eğilir, bundan kaynaklanmaktadır.