Ben kullanıyorum. Çok memnunum. Hatta aldıktan sonra sende şunu diyeceksin. Yahu havlulara bu kadar para vermeden önce keşke blower alsaydım
1-Gücü bana yeterli geliyor.
2-Hortumu sert ve ilk 5 dk içinde makina ısındığı için hortum yumuşuyor
3-Hortumu kısa
4-Emme gücü normal süpürgeden az 12v araba süpürgelerinden fazla
5-Bariz kalitesiz hissettiriyor
6-Motor ve iç temizlikte, çok daha güvvenilir iş yapılıyor
7-Aç kapa şalter yerinden hava ve motor fırçalarından kaynaklandığını düşündüğüm is sızdırıyor. Silikon denedim tutmadı
8-Süpürmek için ucu aşırı paspal kalıyor ya modifiye edilmeli yada komple ucuzundan başka bir süpürge hortumu alınmalı
9-Yeni hortum alırken olabildiğince ince olmasına dikkat etmek lazım makinanın hava akışını sağladığı yerlerden büyük olursa üfleme basıncı bariz düşüyor(bir süre sonra ısınmanın etkisiyle fön makinası kıvamına geliyor

)
10-Üfleme özelliğini kullanırken toz torbası haznesini sökmek hava debi ve basıncını arttırıyor
11-Debisi yabancı sitelerde kullanılanlardan bariz derecede az. Bkz: Rad garage, Red detailing, detailing guru
12-Bazı zamanlarda kendi elektrik kablosu kısa kalabiliyor
13-Rengini hiç beğenmiyorum. Mat siyah ve daha yuvarlak hatlı olması çok iyi olurdu. Bkz :Blo
14-Çok hafif olduğu için start esnasında makina motor yönünde ivmeleniyor illaki tutmak gerekiyor kendi kendine genellikle devriliyor
15-Diğer hiç bir marka blower kullanmadım nasıllardır bilmem ama detaycıya bu makina biçilmiş kaftan
16-Fiyatı bir tık pahalı, parça ve hissiyat kalitesine göre
17-İnanılmaz sesi var nazik kulaklar için kapalı alanda kulaklık şart
18-Bütün eski ve artı yönleriyle benim favori 5 detay ürünüm arasındadır kendisi
Başka soru varsa alırım
Selametle