Hızlı Soru - Cevap

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
Valla valet apc cok var elimde o yuzden nanolex e bakmamaya çalısıyorum ama benim de koch pw merakım var ve hic kullanmadım. Toplu alım olursa koch pw icin 1 litreye talibim

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Sutaş blower kullanan varmı? Var ise memnun musunuz?
Ben kullanıyorum. Çok memnunum. Hatta aldıktan sonra sende şunu diyeceksin. Yahu havlulara bu kadar para vermeden önce keşke blower alsaydım:D

1-Gücü bana yeterli geliyor.
2-Hortumu sert ve ilk 5 dk içinde makina ısındığı için hortum yumuşuyor
3-Hortumu kısa
4-Emme gücü normal süpürgeden az 12v araba süpürgelerinden fazla
5-Bariz kalitesiz hissettiriyor
6-Motor ve iç temizlikte, çok daha güvvenilir iş yapılıyor
7-Aç kapa şalter yerinden hava ve motor fırçalarından kaynaklandığını düşündüğüm is sızdırıyor. Silikon denedim tutmadı
8-Süpürmek için ucu aşırı paspal kalıyor ya modifiye edilmeli yada komple ucuzundan başka bir süpürge hortumu alınmalı
9-Yeni hortum alırken olabildiğince ince olmasına dikkat etmek lazım makinanın hava akışını sağladığı yerlerden büyük olursa üfleme basıncı bariz düşüyor(bir süre sonra ısınmanın etkisiyle fön makinası kıvamına geliyor:D)
10-Üfleme özelliğini kullanırken toz torbası haznesini sökmek hava debi ve basıncını arttırıyor
11-Debisi yabancı sitelerde kullanılanlardan bariz derecede az. Bkz: Rad garage, Red detailing, detailing guru
12-Bazı zamanlarda kendi elektrik kablosu kısa kalabiliyor
13-Rengini hiç beğenmiyorum. Mat siyah ve daha yuvarlak hatlı olması çok iyi olurdu. Bkz :Blo
14-Çok hafif olduğu için start esnasında makina motor yönünde ivmeleniyor illaki tutmak gerekiyor kendi kendine genellikle devriliyor
15-Diğer hiç bir marka blower kullanmadım nasıllardır bilmem ama detaycıya bu makina biçilmiş kaftan
16-Fiyatı bir tık pahalı, parça ve hissiyat kalitesine göre
17-İnanılmaz sesi var nazik kulaklar için kapalı alanda kulaklık şart
18-Bütün eski ve artı yönleriyle benim favori 5 detay ürünüm arasındadır kendisi

Başka soru varsa alırım:D

Selametle

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ben kullanıyorum. Çok memnunum. Hatta aldıktan sonra sende şunu diyeceksin. Yahu havlulara bu kadar para vermeden önce keşke blower alsaydım:D

1-Gücü bana yeterli geliyor.
2-Hortumu sert ve ilk 5 dk içinde makina ısındığı için hortum yumuşuyor
3-Hortumu kısa
4-Emme gücü normal süpürgeden az 12v araba süpürgelerinden fazla
5-Bariz kalitesiz hissettiriyor
6-Motor ve iç temizlikte, çok daha güvvenilir iş yapılıyor
7-Aç kapa şalter yerinden hava ve motor fırçalarından kaynaklandığını düşündüğüm is sızdırıyor. Silikon denedim tutmadı
8-Süpürmek için ucu aşırı paspal kalıyor ya modifiye edilmeli yada komple ucuzundan başka bir süpürge hortumu alınmalı
9-Yeni hortum alırken olabildiğince ince olmasına dikkat etmek lazım makinanın hava akışını sağladığı yerlerden büyük olursa üfleme basıncı bariz düşüyor(bir süre sonra ısınmanın etkisiyle fön makinası kıvamına geliyor:D)
10-Üfleme özelliğini kullanırken toz torbası haznesini sökmek hava debi ve basıncını arttırıyor
11-Debisi yabancı sitelerde kullanılanlardan bariz derecede az. Bkz: Rad garage, Red detailing, detailing guru
12-Bazı zamanlarda kendi elektrik kablosu kısa kalabiliyor
13-Rengini hiç beğenmiyorum. Mat siyah ve daha yuvarlak hatlı olması çok iyi olurdu. Bkz :Blo
14-Çok hafif olduğu için start esnasında makina motor yönünde ivmeleniyor illaki tutmak gerekiyor kendi kendine genellikle devriliyor
15-Diğer hiç bir marka blower kullanmadım nasıllardır bilmem ama detaycıya bu makina biçilmiş kaftan
16-Fiyatı bir tık pahalı, parça ve hissiyat kalitesine göre
17-İnanılmaz sesi var nazik kulaklar için kapalı alanda kulaklık şart
18-Bütün eski ve artı yönleriyle benim favori 5 detay ürünüm arasındadır kendisi

Başka soru varsa alırım:D

Selametle
Teşekkür ediyorum ve alıyorum :rulet:

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
@TarıkZS @Bodrum48 @Mehmet55 Ben de ortak olurum.
Hatta isterseniz ben de alabilirim. Yeter ki bana toplu alımlarda nasıl bir süreç işliyor anlatın. :)
Genelde istenilen ürün bir kişi tarafından alınır 1lt yada 0.5 litrelik şişeleme yapılarak paylaştırılır. Uzak yerler için kargo ile gönderilir. Tabi kimyasala dayanıklı şişe olursa kargoda patlama riskide azalıcaktır.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Şimdi ürünü inceledim bana çok değişik geldi kullanan varsa bunu
1- bu koch pw nin herhangi bir hazırlık aşaması varmı
2- uygulaması videodaki gibi mi? Yoksa başka bir uygulama tekniği varmı.
3-bu ürünü almak yerine gyeon hızlı seramik spreyi almak mi.mantikli

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
@TarıkZS @Bodrum48 @Mehmet55 Ben de ortak olurum.
Hatta isterseniz ben de alabilirim. Yeter ki bana toplu alımlarda nasıl bir süreç işliyor anlatın. :)
2 kişi daha bulup 1 er litre paylaşabiliriz.bu arada boyakoruma.com sitesine 500ml orjinal şişesinde ürün gelecekmiş sanırım.şuan 5litre 550tl satılıyor,aranıp nakitte indirim talep edilebilir ya da en kötü 1 litre maliyeti 110tl olur.bende alıp kargo yapabilirim 1 er litre şişelerde .lakin nanolex interior kumaş yüzeylerde kullanılıyor ibaresi görmedim ben hiç sadece deri,vinil,plastik yazıyor?

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Genelde istenilen ürün bir kişi tarafından alınır 1lt yada 0.5 litrelik şişeleme yapılarak paylaştırılır. Uzak yerler için kargo ile gönderilir. Tabi kimyasala dayanıklı şişe olursa kargoda patlama riskide azalıcaktır.
Şişe olarak tavsiyenizi alabilir miyim?
Ben halledeyim bu işi. :(

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
2 kişi daha bulup 1 er litre paylaşabiliriz.bu arada boyakoruma.com sitesine 500ml orjinal şişesinde ürün gelecekmiş sanırım.şuan 5litre 550tl satılıyor,aranıp nakitte indirim talep edilebilir ya da en kötü 1 litre maliyeti 110tl olur.bende alıp kargo yapabilirim 1 er litre şişelerde .lakin nanolex interior kumaş yüzeylerde kullanılıyor ibaresi görmedim ben hiç sadece deri,vinil,plastik yazıyor?
Bende 1lt alabilirim.

DENİZLİ

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bilmiyorum ama çok tavsiye edilen bir ürün. Dolapta olmasını istiyorum. :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Beni de yazın, çok merak ediyordum, artık kayıtsız kalamayacağım.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Kumaş yazmıyor ama birkaç yıkamada bir nemli beze sıkıp koltukları hafiften siliyorum gayet güzel sonuç veriyor. Kumaşta kullanmak fiyatından dolayı biraz gereksiz lüks bence polstar ve carpet cl. varken.
Bir de köpük yapan şişeye koyup deride denedim, sonuç mükemmel bir matlık ve fresh yüzey görüntüsü. Uygulama biraz daha kolaylaşıyor.
Tabi bu nispeten temiz arabada, kirli arabada fısfıs şeklinde kullanmak daha iyi temizlik yapıyor sanki.

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Yıkama sonrası panjur ,ayna , cam araları gibi arabayı yıkadıktan sonra su akan küçük yerler için bir çalışmam olacak. Arabanın genelini kurulamaya da yardımcı olacak muhtemelen. Başarılı olursa paylaşacağım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Yıkama sonrası panjur ,ayna , cam araları gibi arabayı yıkadıktan sonra su akan küçük yerler için bir çalışmam olacak. Arabanın genelini kurulamaya da yardımcı olacak muhtemelen. Başarılı olursa paylaşacağım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boya koruma veya seramik kaplama uygulaması olan aracı sutaş ile havlu kullanmadan kurulamak mümkün mü ?