MERHABA ;
aslında soru bana gelmemiş üstad
@onurçiko en iyi cevabı zati vermiş . kendinisize ayrıca onore edici sözlerinden dolayı çok teşekkür ederim . ben adımın geçtigi TFR hakkında olan bölüme açıklık getirmekte isterim.
1.: ürün multiwash yani çok yönlü . muhtelif sulandırmayla iç - dış dış: jant - boyalı bölüm gibi farklı alanlarda başarılı çalışıyor. çalışıyorda digerleride çalışıyor. vakti zamanında seçeneksizlikte tr satışı başladıgında alıp deneme imkanım olmuş ve başarılı bulmuştum. kokusal olarak burun hafızama göre şimdi green starla aynı temizleyici ajanları barındırdıgı kanısındayım. 1:32 oranı wax dostu 1:20 iyi orta trafik filmi söküyor.
tabi green daha çeşit ve seçenek barındırsada çok güçlü bir ürün. onuda farklı sulandırmalarda kullandım test ettim ama oda bence dış ön temizlik rutinlerinde kullanımı elverişli degil. öylebir temizlik yapıyor ki müthiş ve korkutucu. valet pro snow foam karışımına bir miktar konulması güçsüz görülen vp yi bir anda nam yapmışlarla yarıştırıyor. ama artık direk spreyleme yöntemiyle bu iki ürünüde kullanmıyorum. temizlikleri korkutucu geliyor bana.
genel konuşmak bakmak gerekirse :
bu ürünler biraz gözden düştü farklı kullanımları olmasa araç yıkama için temazsız sık yıka artık yerini köpük agırlılklı ürünlere bıraktı.
hobisel detay kullanıcıları bireysel köpük üretimine (manuel elle -otomatik motorla k seri gibi ) yöneldi .malum .
ama ülkemizde imkanlar çok kısıtlı benzinlik tayfası ne yazık ki ürün seçiminde çok kısıtlı bir yalpazeden seçim yapabiliyor bir elin parmakları kadar.
sizin saydıklarınız dışında nerdeyse ürün yok denecek kadar az yada olsada ülkede satışı yok yada çok pahalı.
sizi aslında çok iyi anlıyorum yaşanılan sorunlar dolaylı başka seçeneklerin aranmasına yönelik girişimlerle sonuçlanıyor.
ben bu baglamda kendimde arayışlardayım. bi ürünü alıyorsun ama er yada geç ( genelde er oluyor tüketim fazla) bitiyor. sonsa fiyatlar degişiyor begeniler arayışlar birde üstüne sıkılma farklılık arayışı girince hop bambaşka bir sorun karrşınızda.
cevap ayrıntılarda hep söylerim detay belli kurallar çevçevesi içersinde kişisel seçimlerle güzelleşir ve dogruda kendini böyle gösterir.
köpük işine girebiliyorsanız imkanlar dahilinde en makulu lakin onunda kendine has sorunlarıda yok degil.
diger türlü seçenekler ortada zati : kişisel araç kullanımınız ouşturdugunuz kir trafik filmi yıkama aralıgı kullanılan koruma koruma kullanım ve yenileme sıklıgı ürün seçiminizi belirleyecektir otomatik.
şimdi bu nasıl olacak demeyin lütfen.
örnek: çok kaliteli bir wax ( zymol swiss ) yapmışsınızdır yeni normal kullanımdan daha çok sulandırma ve daha az ürün kullanırsınz. vp citrus TFR gibi.
önem vermiyorsanız her yıkama sonrası pw vb yada sık sil hızlı cila ürün kullanıyorum diyorsanız alın green kir durumuna göre test edip begeni durumuna göre kullanın.
2.: b33 ülkeye uygulamacılar için giriyor anladıgım kadarıyla. 5 lt bidonlara bölünerek ( güngör plastik aş) konuluyor ki bu üretim yapan firmasal bir sorun bence. bi ara araştırıp şu resmi bulmuştum. 27 kg yazıyor herşek çok net.
Ekli dosyayı görüntüle 11851