Hızlı Soru - Cevap

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #7,801
Merhaba, butceniz nedir?

Dewalt, makita, bosch ya da stanleyin giris modelleri sizi rahatlikla tatmin edecektir.

1000-1500 arasi fiyatlari var.

Stanley her ne kadar cin mali sanilsa da degildir. 3 marka da gonul rahatligiyla alinabilecek markalardir.

Duvar delmek istiyorsaniz darbeli almak durumundasiniz. Darbeli ve sarjli matkaplarda da vitesli olmasi ve yuksek torklu olmasi avantaj.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bahsettiğiniz fiyatlar makul geliyor.
Model tavsiyesi de rica edebilir miyim eğer mümkünse?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Yok tabi ki yeter zaten duvar delmeye falan ama bu darbeli matkaplar ile montaj yapamazsin guclu kalir demek istiyorum. Vida sikamazsin vidayi yalama yapar gucunu ayarlamasi cok zordur. Anladim senin ne amacla tavsiye ettigini zaten.
Evet abi, her zaman matkap kullanmayan birisi vidayı yalama yaptırabilir. İşim gereği yani 4-5 senedir matkap-spral gibi makineler kullanıyorum ondan dolayı matkapla vida sıkarken sıkıntı yaşamıyorum. @Gyepestp abi en iyisi yanına şarjlı alsın hemde arabanın içini temizlerken fırça takıp kullanabilir.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evet abi, her zaman matkap kullanmayan birisi vidayı yalama yaptırabilir. İşim gereği yani 4-5 senedir matkap-spral gibi makineler kullanıyorum ondan dolayı matkapla vida sıkarken sıkıntı yaşamıyorum. @Gyepestp abi en iyisi yanına şarjlı alsın hemde arabanın içini temizlerken fırça takıp kullanabilir.
Tabii bütçe ve kullanım kolaylığı açısından daha rahat olacaksa 2 ürün de alabilirim.
Ama farklı örnekleri görsem iyi olur. Hiçbir fikrim olmadığı için şu anda her şey toz bulutu. :))

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Tabii bütçe ve kullanım kolaylığı açısından daha rahat olacaksa 2 ürün de alabilirim.
Ama farklı örnekleri görsem iyi olur. Hiçbir fikrim olmadığı için şu anda her şey toz bulutu. :))
Abi valla detaylı bir şekilde pek yardımcı olamıcam gibi çünkü son zamanlarda matkap almadığım için model öneremicem ama Bosch Dewalt tercihim bide 600-800 wat 900-1000 tl civarında olursa iyi olur. Yanına da şarjlı alırsanız mükemmel olur 18 volt her zaman daha fazla tercih ediliyor yaklaşık 300-400 tlydi sanırsam.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bence şarjlı yerine direkt matkap daha mantıklı. Birkaç sene sonra şarjlıların şarjı ile uğraşıp duruyorsun. Aynı performansı alamıyorsun.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bahsettiğiniz fiyatlar makul geliyor.
Model tavsiyesi de rica edebilir miyim eğer mümkünse?
Bu fazlasiyla isinizi gorur.

Stanley STDC18LHBK 18V/2.0Ah Li-Ion Şarjlı Darbeli Matkap

Bir de yine bin tl bandinda dewaltun bir urunu vardi ama bulamadim simdi. Fiyati artmis olabilir.

Sarjli be darbeli matkap diye aratırsaniz karşılaştırmalarini yapabilirsiniz.

Yalniz bunlar 4 mevsim lastik gibidir. Sizi yaz kis idare eder ancak ne tam bir darbeli matkaptir ne tam bir sarjli vidalamadir.

Sarjli vidalamada beklenti hafif olmasi, devir ayari olmasi ve madreninin stabil olmasidir.

Darbeli matkapta ise guc ve tork onemlidir. Diger ozelliklere bakilmaz.

Bu urunler melezdir, sarjli vidalamaya gore biraz daha guclu ve agirdir, darbeli matkaplara gore daha gucsuzdur.

Bende sarjli vidalama icin bir matkap var, darbeli bir matkabim var, bir de bunlardan aldim. Suan sadece bu stanley ile her isimi goruyorum ama soyledigim handikaplari da yasiyorum.

Siz de alirsaniz bilin diye soyluyorum.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Bir de yine bin tl bandinda dewaltun bir urunu vardi ama bulamadim simdi. Fiyati artmis olabilir.

Yalniz bunlar 4 mevsim lastik gibidir. Sizi yaz kis idare eder ancak ne tam bir darbeli matkaptir ne tam bir sarjli vidalamadir.

Sarjli vidalamada beklenti hafif olmasi, devir ayari olmasi ve madreninin stabil olmasidir.

Bu urunler melezdir, sarjli vidalamaya gore biraz daha guclu ve agirdir, darbeli matkaplara gore daha gucsuzdur.

Bende sarjli vidalama icin bir matkap var, darbeli bir matkabim var, bir de bunlardan aldim. Suan sadece bu stanley ile her isimi goruyorum ama soyledigim handikaplari da yasiyorum.

Çok teşekkür ederim, bu ve benzer ürünleri inceliyor olacağım.

ÖZGÜR AYAR

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ISTANBUL
Herkese selamlar seramik sonrasi aracimi kendim yikamaya karar verdim ve gerekli malzemeleri toplamaya basladim. Sizden kullanip memnun kaldiginiz yikama eldiveni tavsiyesi istiyorum. kurulama havlusu icin purestar dublex ve wizard arasinda kaldim ikisini kullanlar secim konusunda yardim edebilirmi

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bence şarjlı yerine direkt matkap daha mantıklı. Birkaç sene sonra şarjlıların şarjı ile uğraşıp duruyorsun. Aynı performansı alamıyorsun.
Giriş seviyesi için tavsiyeniz olur mu peki? Model ya da özellik olarak.
Bir de sanırım bunlarda başlık vs. derdi var.
Neler almam lazım öncelikli olarak?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Herkese selamlar seramik sonrasi aracimi kendim yikamaya karar verdim ve gerekli malzemeleri toplamaya basladim. Sizden kullanip memnun kaldiginiz yikama eldiveni tavsiyesi istiyorum. kurulama havlusu icin purestar dublex ve wizard arasinda kaldim ikisini kullanlar secim konusunda yardim edebilirmi
Detay Ürünleri Seçim Rehberi Şöyle link bırakıyım yardımcı olur. @MoonDance emre abiden 1 litrelik ürün almanız da wizard havlu 90 tlye geliyor, ilgilenin isterseniz.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam merhaba,

Ben purestar kullanıyorum oldukça memnunum ama wizard ın geri kalacağını veya afaki farklarının olacağını düşünmüyorum. Twisted pile bence olması yeterli marka ayırt etmeksizin. @MoonDance hocamdan wizard alırsanız yanında 1lt ya kova şampuanı ya da plastik bakım, koruyucu ürünü almış olacaksınız ve diğer seçenekle nerdeyse aynı maliyete gelmiş olacak. Havlumu? Hem havlu ve kova şampuanı veya plastik bakım, koruyucu mu? Orası sizin bileceğiniz durum:alisveris:

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba,

Elimdeki bazı ürünlerin saklanma koşulları ile ilgili sorularım var.

B33 plastik su şişesinde duruyor. Kimyasala dayanıklı yada cam şişeye koymalı mıyım ?

Polytop Equinox demir tozu sökücüm var. Temizlikmadeninin gönderdiği şişede duruyor 2-3 aydır sorun olmadı ama dayanıklı bir şişeye alayım mı ?

CG signature Whell cleaner var plastik su şişesinde duruyor 2 aydır filan bişey olmadı ama kimyasala dayanıklı şişeye almalı mıyım ?

PSS yine plastik su şişesinde cam şişeye alayım mı ?

Nanolex Pure, EV13,EV12, Auto Wash plastik şişelerde saklanabilir mi ?

Valet Pro APC temizlikmadeninin gönderdiği şişede duruyor buna da 2-3 aydır bişey olmadı. Dayanıklı şişeye alayım mı bunu da ?

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Wizard kullanıyorum ve memnunum.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Bunu alırsam, hangi setleri almam lazım vidalama ve delme için? Bu sanırım sadece cihazı içeriyor.

Bir de 2in1 bir ürün yerine 2 ürün almayı seçersem, darbeli matkap olarak https://www.hepsiburada.com/bosch-g...i-matkap-p-HRENSBOSCHGSB13R?magaza=Hırdavat24 tavsiye eder misiniz? Tabii bunun yanına vidalama için hangi ürünü almam gerekir onu da bilmiyorum. :)

Bosch matkap için için almam gereken set ile Stanley için gerekli olan setler aynı mı?

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Çok teşekkür ederim. İyi bir şey almak istiyorum.
Delmek ve vidalamak için 2 farklı ürün mü almalıyım, yoksa 2'si için de kullanabileceğim bir şey var mı?
5 yıl önce koçtaşın markası “ mac “ ten almıştım 12 voltluk. Delikte açıyor vidalamayıda krallar gibi yapıyor çift bataryalıydı. Mac fiyat performans ürünü. Tavsiye ederim

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Wizard a var bende tek farkları boyut işlemleri aynı.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Merhaba,

Elimdeki bazı ürünlerin saklanma koşulları ile ilgili sorularım var.

B33 plastik su şişesinde duruyor. Kimyasala dayanıklı yada cam şişeye koymalı mıyım ?

Polytop Equinox demir tozu sökücüm var. Temizlikmadeninin gönderdiği şişede duruyor 2-3 aydır sorun olmadı ama dayanıklı bir şişeye alayım mı ?

CG signature Whell cleaner var plastik su şişesinde duruyor 2 aydır filan bişey olmadı ama kimyasala dayanıklı şişeye almalı mıyım ?

PSS yine plastik su şişesinde cam şişeye alayım mı ?

Nanolex Pure, EV13,EV12, Auto Wash plastik şişelerde saklanabilir mi ?

Valet Pro APC temizlikmadeninin gönderdiği şişede duruyor buna da 2-3 aydır bişey olmadı. Dayanıklı şişeye alayım mı bunu da ?
B33ü su şişesinden almalısınız,diğer jant temizleyici ve apc içinde en güvenli yol kimyasala dayanıklı şişe veya cam şişe olmalı. Koruyucular içinde garanti olsun diye alabilirsiniz imkan varsa bunlar için pek sorun olacağını sanmam ama

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
En beğendiğim kısım hızlı-soru cevap kısmı yeni üyeler sadece burayı bile okusa yeter. inanılmaz kütüphane gibi.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
B33ü su şişesinden almalısınız,diğer jant temizleyici ve apc içinde en güvenli yol kimyasala dayanıklı şişe veya cam şişe olmalı. Koruyucular içinde garanti olsun diye alabilirsiniz imkan varsa bunlar için pek sorun olacağını sanmam ama
Çok teşekkürler koruma dostu şampuanlar ve pss için pet şişe yeterli o halde ? Son olarak demir tozu sökücü ile de tavsiye alabilirsem 10 numara olur.