Hızlı Soru - Cevap

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Öne çıkan konu #7,761
Bende pompa alma arefesindeyim. Secho ile b33 güzel çalışıyor sanırım. Köpürmesede temizlik yaptığı sürece yeterli diye düşünüyorum

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bende pompa alma arefesindeyim. Secho ile b33 güzel çalışıyor sanırım. Köpürmesede temizlik yaptığı sürece yeterli diye düşünüyorum
Tabiki de yeterli geliyor hatta geçenlerde abinin biri(adını hatırlayamadım kusura bakamsın) köpüklü vs köpüksüz test yapmıştı. Sonuçlar aynıydı sadece köpüklü olunca daha geç akarak daha fazla temizlik belki yapabilir diye düşünüyorum.

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Ben köpük yapsın istiyorum,sizce bu secho yu iade edip kwazar mı alayım?
Modifiye yapamazsanız kwazar kesinlikle mantıklı?ama bir kaç video izleseniz olabilir.orada tek ince ayrıntı pompanın içinde ki borunun genişliği meselesi.çok açarsanız deliği köpürmez küçük açarsanız kıvamlı olmaz.
Karar sizin tamamen.

chetez1980

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Modifiye yapamazsanız kwazar kesinlikle mantıklı?ama bir kaç video izleseniz olabilir.orada tek ince ayrıntı pompanın içinde ki borunun genişliği meselesi.çok açarsanız deliği köpürmez küçük açarsanız kıvamlı olmaz.
Karar sizin tamamen.
Valla benim elimin ayarı yok,deler geçerim.. En iyisii bunu iade edip Kwazar alayım :) Sadece 1 kez kullandım,İnşallah firma sorun çıkarmaz iade sırasında..

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Herkese merhabalar hayırlı ramazanlar öncelikle merak ettiğim bir konu var Turtle wax Color Magic Black cilalarını kullanan varmı aramızda veya Sonax'ında bir ürünü mevcut bu konuda wax lardan farkları nelerdir acaba veya wax'ın üstüne mi sürülür koruma etkisi varmıdır yardımcı olurmusunuz teşekkürler.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye

Böyle bir marka duyanınız oldu mu Gyeon’u mu taklit etmişler?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Böyle bir marka duyanınız oldu mu Gyeon’u mu taklit etmişler?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende bu markayı ilk defa instagram da duydum. Hatta bu şişeye benzer ürünler satan youtube da Kuşadasında yaşayan bir arkadaş var, herhalde fabrika üretiyor marka yapıştırıyorlar ama yinede emin değilim.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Herkese merhabalar hayırlı ramazanlar öncelikle merak ettiğim bir konu var Turtle wax Color Magic Black cilalarını kullanan varmı aramızda veya Sonax'ında bir ürünü mevcut bu konuda wax lardan farkları nelerdir acaba veya wax'ın üstüne mi sürülür koruma etkisi varmıdır yardımcı olurmusunuz teşekkürler.
Direk wax olarak kullanılır gibi geldi. Altında bir ürün olmadan kullanılırlar. Temizler korur gibi birşeyler yazıyor üstünde ama ne kadar etkilidir bilemedim.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Öz

Özgür abi Youtube de bu ve buna benzer bir kaç ürünü kullanan var özellikle Turte Wax 'ın yeşil kutuda olanını
Koruma ürünü bunlar, ne gibi bir farklılık var. Youtube farklı uygulamalar olabilir çok referans almayın, sprey ürünler değilde destek amaçlı değildir direk koruma içindir.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Zaten waxlar, siyah araca özel gibi densede. Ömür olarak pek bişi beklenmeden kullanılır. Ama illa alacaksanız bunun yerine turtle waxın sealant yada sprey ceramik ürününü kullanın ömrü daha uzun olabilir bu ürününden. Marketlerde satılan ürünlerin genelde ömürleri çok uzun olmaz.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Zaten waxlar, siyah araca özel gibi densede. Ömür olarak pek bişi beklenmeden kullanılır. Ama illa alacaksanız bunun yerine turtle waxın sealant yada sprey ceramik ürününü kullanın ömrü daha uzun olabilir bu ürününden. Marketlerde satılan ürünlerin genelde ömürleri çok uzun olmaz.
çok teşekkür ederim ağabey.