Hızlı Soru - Cevap

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Aynı işi görür, yıllardırda koch, valet kullanıyorum jant temizleyici ve demir tozu sökücü olarak geçiyorlar. Pas ve demir tozunu aynı anlamda kullanıyor olabilirler.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selam dostlar kullandığım eldiveni jantlarda kullanacağım ve aklımda bı proje var onu yapacağım için ya heba edicem yada güzel bı icat yapıcam neyse bu yüzden yıkama eldiveni alacağım forumda gezindim ufs kullanan üstadlar var gördüğüm kadarıyla bide kötüleyen var tabi ama bir iki tane nadir yani :D
Yıkama olarak hangi eldiveni alayım ufs nin
Bu sarı olan mı ;

Yoksa bu beyaz olan mı;

Bu arada ekstra olarak kaportami cizmeyecek eldiven önerilerine açığım makul fiyat olursa iyi olur çünkü yaklaşık detay ürünlerine 500 küsur lira gömdüm sayılır:taraa: (aliexpress Amazon daki Çin eldivenleri olmasın)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Selam dostlar kullandığım eldiveni jantlarda kullanacağım ve aklımda bı proje var onu yapacağım için ya heba edicem yada güzel bı icat yapıcam neyse bu yüzden yıkama eldiveni alacağım forumda gezindim ufs kullanan üstadlar var gördüğüm kadarıyla bide kötüleyen var tabi ama bir iki tane nadir yani :D
Bu sarı olan mı ;

Yoksa bu beyaz olan mı;

Bu arada ekstra olarak kaportami cizmeyecek eldiven önerilerine açığım makul fiyat olursa iyi olur çünkü yaklaşık detay ürünlerine 500 küsur lira gömdüm sayılır:taraa: (aliexpress Amazon daki Çin eldivenleri olmasın)
Sarı UFSyi rahatlıkla kullanabilirsin, ben beyazını kullanıyorum gayet narin ve güzel şampuan emip kaportaya sürebiliyorsun. İster kaporta ya kullan ister projen de güvenebilirsin ama bütçen çok ise kaporta için work stuff'ın eldivenini yada pedini alabilirsin.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sarı UFSyi rahatlıkla kullanabilirsin, ben beyazını kullanıyorum gayet narin ve güzel şampuan emip kaportaya sürebiliyorsun. İster kaporta ya kullan ister projen de güvenebilirsin ama bütçen çok ise kaporta için work stuff'ın eldivenini yada pedini alabilirsin.
Sarı ufs mi beyaz mi hangisi daha iyidir sence kullanım tecrübene göre :)

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu sarı olan mı ;

Yoksa bu beyaz olan mı;

Dostlar ani kararla vazgeçtim daha kaliteli bişey bakıyorum kullanip da önerisi olanlara açığım özellikle uzun vadeli kullanmak istiyorum hemen sertleşen bişey olmasın yani teşekkürler şimdiden

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Yandaki araç bir saate kurudu gitti,

benim wetcoat attığım yada başka bir şey de sürsem aynı sonuç; hemen kurumuyor ıslak kalıyor.

Ayrıca her yağmurda diğer araçlar temizlenirken benimkinde üseirndeki tozlar araca yapışıyor daha kirli oluyor :)

Sonuç olarak “ben ne anladım bu işten” diyorum her seferinde :D

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Yandaki araç bir saate kurudu gitti,

benim wetcoat attığım yada başka bir şey de sürsem aynı sonuç; hemen kurumuyor ıslak kalıyor.

Ayrıca her yağmurda diğer araçlar temizlenirken benimkinde üseirndeki tozlar araca yapışıyor daha kirli oluyor :)

Sonuç olarak “ben ne anladım bu işten” diyorum her seferinde :D

Bunun çözümü hemen 100 km üzerinde 1-2 dakika kullanmak aracı :)

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar elimde nanalex interior cleaner var.plastik aksamları ve göğüs kısmını temizlemek için almıştım.
aracın direksiyon ön kol dayama ve İç kapı kollarının bazı yerleri suni deri
1- clourlock ürünlerinden mi tavsiye edersiniz(hangi ürünü alayım?)
2-koch chemie leather mi tavsiye edersiniz?
3. Yoksa nanolex ile yola devam mı edelim?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Her uygulamadan sonra yıkıyorum mutlaka ama sonuç bu sizce neden olabilir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanırsam Valet pro, bir yeri fırçalarken çok mu baskı uyguluyorsunuz ? Ben kalın fırçayı bütün sert kimyasallarla kullanıyorum daha bir sıkıntı oluşmadı.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Evet

Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ben de ancak böyle bir şey başıma gelmedi hiç. Çok bastırmadan kaynaklı olabilir mi acaba?

Bir de sanki birden bu şekilde kırılmamış da zaman içerisinde küçükten başlayıp ilerlemiş gibi.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ben de ancak böyle bir şey başıma gelmedi hiç. Çok bastırmadan kaynaklı olabilir mi acaba?

Bir de sanki birden bu şekilde kırılmamış da zaman içerisinde küçükten başlayıp ilerlemiş gibi.
Evet yavaş yavaş meydana geldi dediğiniz gibi biraz bastırarak çalışıyordum ondan demekki. Kılları da sertleşti

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Sanırsam Valet pro, bir yeri fırçalarken çok mu baskı uyguluyorsunuz ? Ben kalın fırçayı bütün sert kimyasallarla kullanıyorum daha bir sıkıntı oluşmadı.
Biraz baskı uyguluyorum ondan olabilir