Hızlı Soru - Cevap

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #9,021
Birebir tecrübe diyebilirim. Mekanikçilerin demir tozu temizliği diye bir şeyden pek haberi olduğunu söyleyemem. Ben sürekli başında durduğumdan çaktırmadım sadece. Ancak gerçekten boyasız kısımlarım temasında kesinlikle paslanmadan ötürü kaynama oluyor. Her bakımda jant söktürüyorsanız zaten kaynamaya imkan tanımıyorsunuz demektir, kullansanız da problem olmaz.
doğrudur hocam, sökmesek problem yaşayacağız demekki :)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Bende özellikle önler daha çok ısındığından yaklaşık 6 aylık yazlık kışlık değişiminde bile kaynıyor maalesef. :of: Lastiği balyozlayarak çıkartıyorlar.
araç markaları farklı tip ürünler kullanıyor muhtemelen onunla da alakalıdır diye düşünüyorum

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Her bakımda neden sökülsünki, fren balatalarınız bu kadar sık mı değişiyor.
Hayır tabi her bakımda değişmiyor ama benim ricam üstüne sökülüyor hem kontorl hemde sökülmüşken zift demirtozu temizliği davlumbaz temizliği yapıyorum abi. Aracımı yaptırdığım usta ile samimi olduğum için nazım geçiyor

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
araç markaları farklı tip ürünler kullanıyor muhtemelen onunla da alakalıdır diye düşünüyorum
Farklı tip kullanmaları pek mümkün değil aslında bazı malzemeler belirli standartlarda farklı üreticilere ürettiriliyor tabi seramik disk vs farklı bir fren yoksa. Yukarıda bahsettiğin gibi söküp yapılan her temizlikte kaliper ve disk göbeğine ürün teması olmuyorsa sorun olmaması ondan muhtemeldir. Ama bmw,vw,seat bilimum markalarda sık kullanımda kesinlikle gözlemlenebiliyor yani en azından ben gözlemledim :para:

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Poryaya yapışmasını önlemek için takarken gres sürün biraz poryaya, bu demir tozu sökücü kullanmasanızda oluyor. Takmadan önce tel fırça ile temizleyip gres sürdüğünüzde bu sorun çözülür

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
divortexteki eldivenin kalitesi nasıl peki, memnun kaldınız mı?
Eldiven değil pad. Çok güzel kullanımı ve tüy boyu uzun, ben arkadaşıma aldım. Kendime de ufs eldiven aldım ama pad kullanım açısından benim için çok daha pratik. Kendime de alacağım arkadaş ile birlikte yıkıyoruz araçları zaten.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ben daha az sandığım için çok daha az resim ekliyordum ve bölüyordum konuyu. İyi oldu bu.
Mesajlarda karakter sınırı bulunmamakta, mesaj başına 100 resim ekleyebilirsiniz daha fazlasına ihtiyaç duyarsanız mesaj atarsanız yardımcı olurum :)

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Mesajlarda karakter sınırı bulunmamakta, mesaj başına 100 resim ekleyebilirsiniz daha fazlasına ihtiyaç duyarsanız mesaj atarsanız yardımcı olurum :)
20-30 resimlik konunun resimlerini sıralamak , yüklemek ardından konuya dönüştürmek çocukta olduğu için 1-2 saatimi bazen fazlasını alıyor. 100 resimden fazlası için tüm gün gider herhalde inşallah gerekmez :komik: Teşekkür ederim adminim.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
20-30 resimlik konunun resimlerini sıralamak , yüklemek ardından konuya dönüştürmek çocukta olduğu için 1-2 saatimi bazen fazlasını alıyor. 100 resimden fazlası için tüm gün gider herhalde inşallah gerekmez :komik: Teşekkür ederim adminim.
Sivas köfte ısmarlayan olursa 100 resimli konu düzenlenirrrr :sarki::komik:

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
amazon.de amazonun almanya sitesinden alabileceğim
rotary bir makina @onurçiko üstadın kullandığı shine max o sitede yok
birde aklınıza gelebilecek çeşitli ürün varm ı her ne olursa ?

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Selamlar. Karcher k3 hobilik idarelik makina siparişi verdim. 150 bandında karcherin kendi foam lance siparis verecektim ama pek iyi şeyler söylenmemiş. Öneriniz var mıdır fiyat performans ürünü olarak.. Aracı alalı 2 hafta oldu bayramdan sonra paylaşımlara yeni makinemle paylasacağım :D

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar araç içi el süpürgesi almak istiyorum fiyat performans olarak tavsiye edeceğiniz bir ürün varmıdır?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli