Hızlı Soru - Cevap

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Öne çıkan konu #9,401
Arkadaslar 2.kattan asagi hortum uzatarak bahce aparatiyla yikama yapma niyetim var. Yanliz musluk surekli acik kalmali ve aparattin tetigiyle su acilmali. Mumkun mudur? Stantart hortumla bu yapilir mi yoksa basinca dayanikli hortum mu gerekir?

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaslar 2.kattan asagi hortum uzatarak bahce aparatiyla yikama yapma niyetim var. Yanliz musluk surekli acik kalmali ve aparattin tetigiyle su acilmali. Mumkun mudur? Stantart hortumla bu yapilir mi yoksa basinca dayanikli hortum mu gerekir?

Standart bahcr hortumu ile olur, stoplu musluga giris baglantisi alirsaniz isinizi gorur. Ucundaki tetige basilmazsa su akmaz basarsaniz akar
Arkadaşlar 1000 tl ye kadar orbital makina bulmamız mümkün müdür?
Hazirsan sonu kl pro klpj7171 gelecekmis fiyat instagram hesabinda 600 kusurdu ama en son satis fiyatlari 900 falandi. Bilemiyorum ne olur fiyati.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Tam olarak su sistem lazim;

Iki uctan sadece bir tanesi stoplu olsa yeterli

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy

Stoplu dediginiz tam olarak nedir :) musluga kilitli aparatlar var horumu onunla takacagim. Hortumun diger ucunda da sulama aparati olacak degil mi?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Stoplu dediginiz tam olarak nedir :) musluga kilitli aparatlar var horumu onunla takacagim. Hortumun diger ucunda da sulama aparati olacak degil mi?

Hangi ucta oldugu onemli degil fotografi bu soru icin yukledim iste

Son karedeki stopsuz direk akiyor su. 3. fotodaki ise stoplu diafram sistemi var icinde.

Hortumun bir ucunda stoplu diger ucunda normal baglanti elemani olmasi yeterli. Bunun musluga giren kisimda mi yoksa suyun ciktigi kisimda mi oldugu onemli degil. Ha iki tsrafa da stoplu takilabilir bu a sorun degil. Ek olarak boyle bir tetik tabanca lazim ki basinca aksin basmayinca dursun

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Standart bahcr hortumu ile olur, stoplu musluga giris baglantisi alirsaniz isinizi gorur. Ucundaki tetige basilmazsa su akmaz basarsaniz akarHazirsan sonu kl pro klpj7171 gelecekmis fiyat instagram hesabinda 600 kusurdu ama en son satis fiyatlari 900 falandi. Bilemiyorum ne olur fiyati.

Çok teşekkürler hocam hiç biryerde yok. Bakalım bulabilecez mi :)

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Hangi ucta oldugu onemli degil fotografi bu soru icin yukledim iste

Son karedeki stopsuz direk akiyor su. 3. fotodaki ise stoplu diafram sistemi var icinde.

Hortumun bir ucunda stoplu diger ucunda normal baglanti elemani olmasi yeterli. Bunun musluga giren kisimda mi yoksa suyun ciktigi kisimda mi oldugu onemli degil. Ha iki tsrafa da stoplu takilabilir bu a sorun degil. Ek olarak boyle bir tetik tabanca lazim ki basinca aksin basmayinca dursun
Anladim tesekkur ederim. Stoplu bir sistem oldugunu bilmiyordum. Guzel biseymis :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Çok teşekkürler hocam hiç biryerde yok. Bakalım bulabilecez mi :)
Ben satis departmanini aradim haziran sonu kablolu model agustos sonuna dogru da kablosuz model gelecek dediler ama kurumsalliktan cok uzaklar. Yalan dogru bilemem. Bir de cinde uretiliyormus bunlar da. Etiket Türk olsa da.

hasanaco

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba bi konu hakkinda yardima ihtiyacim var.aracimda kaput filmi var stek dyso ustune cok ciddi derecede kirec lekesi var.elimde 3d eraser var bunu sursem bir zarari olurmu.sunrooftada var bir de oraya sursem zarari olurmu.saygilar.

RMX1921 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Ben satis departmanini aradim haziran sonu kablolu model agustos sonuna dogru da kablosuz model gelecek dediler ama kurumsalliktan cok uzaklar. Yalan dogru bilemem. Bir de cinde uretiliyormus bunlar da. Etiket Türk olsa da.
Çok teşekkürler Ömer hocam fiyatlar için birşey söylediler mi :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Çok teşekkürler Ömer hocam fiyatlar için birşey söylediler mi :)
Fiyatlar dolar uzerinden guncel fiyatlarini instagram hesaplari uzerinden soylediler net hatirlamiyorum.

Hatta simdi hesaplarina baktim klpj7171 in postunu kaldirmislar getirme iptal mi oldu acaba bilemedim.

Kl pro turkiye instagram hesabindan takip edebilirsiniz.

Rica ederim

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@eryayli normal bir hortum olur ancak ucuz olmama şartıyla, ben normal bir hortum ile kullanırken patlatmıştım. (Hortum yaklaşık 4 5 senelikti.) Stoplu olay bende kullanıyorum ancak hortum adi olursa o bile fayda etmiyor.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
@eryayli normal bir hortum olur ancak ucuz olmama şartıyla, ben normal bir hortum ile kullanırken patlatmıştım. (Hortum yaklaşık 4 5 senelikti.) Stoplu olay bende kullanıyorum ancak hortum adi olursa o bile fayda etmiyor.
Cok anlamiyorum bahce malzemeleri isinden. Biraz arastiracagim bakalim. Eger hortumla yikama isini becerebilirsem belki karcher'a terfi ederim :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Cok anlamiyorum bahce malzemeleri isinden. Biraz arastiracagim bakalim. Eger hortumla yikama isini becerebilirsem belki karcher'a terfi ederim :)

Abi düzgün bir aparat ile sedan araç çok ama çok rahat yıkanıyor, sonuçta benzinlikten terfi edip bolca zaman harcacağınız yerde buluyorsunuz. :D Benim alanım aşırı dar ve ticari araç yıkamama rağmen aşırı eğleniyorum. :)

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Abi düzgün bir aparat ile sedan araç çok ama çok rahat yıkanıyor, sonuçta benzinlikten terfi edip bolca zaman harcacağınız yerde buluyorsunuz. :D Benim alanım aşırı dar ve ticari araç yıkamama rağmen aşırı eğleniyorum. :)
Benim cekincem hortumdan ziyade yikamayi dusundugum yer sokak ortasinda kaliyor. Cok fazla insan olunca insan biraz cekiniyor. Deneyecegiz bakalim :)

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Benim cekincem hortumdan ziyade yikamayi dusundugum yer sokak ortasinda kaliyor. Cok fazla insan olunca insan biraz cekiniyor. Deneyecegiz bakalim :)

Çok sinir bozucu bi durum . Bi kova su ile sünger ile arabayı yıkasan sorun yok ama. Biraz itinalı yıkayınca gelen geçen. Balkonlardan falan. Durmadan bakıyorlar bazen lafta atıyorlar muhabbet etmeye çalışıyorlar .

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Forumda neredeyse kullanmayan bi siz kalmışsınız, o derece çok kullanılan ve memnun kalınan bir ürün.
İhtiyacım olmadı hiç ellerim rahat rahat sığıyordu o nedenle dikkatimi hiç çekmemişti jant fırçası olarak ama bazı sebeplerden artık alabileceklerimi bir an önce almam gerekince de çok inceleyemedim forumu bu konuda. Bir de arama motorunu verimli kullanamadım sanırım o yüzden de bayağı bir saçma soru olmuş

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Beyler spark wax pasta bezi ve mikrotex cam bezi aldım. Bezlerle gelen kağıtta su dısında birşey kullanmayın diyor yıkarken. Nasıl yıkamalı bu bezleri?

Bir de yıkama ve polisaj işlemlerini yapanlar toplam kaç adet pasta cila bezi ihtiyacınız oluyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye

@omrslhmms beyin resmini attığı sisteme benzer bir sistemi hırdavatçıdan aldım aynı şekilde. Bende hortum kesilme yaptı. Yanlış anlaşılmak istemem muhtemelen benim hortum kalitesiz. Tetiğe basmadığınız zaman çok fazla şişiyorsa illa bir yerden atacak demektir. Benim bu şekilde şişip sonrasında kesilme yapıp su basmıştı.