Merhaba, arkadaşlar bugün site içinde çocuklar bisiklet ile sağ ön kapıyı çizdiler. Kapı boydan boya çizik. Bazı yerlerinde tırnak takılıyor. Derin yani. Bazı yerlerini polisaj ile kurtarabilirim gibi ama tırnak giren yerlere nasıl bi işlem gerekebilir ? Araç sedefli beyaz.
COL-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba, arkadaşlar bugün site içinde çocuklar bisiklet ile sağ ön kapıyı çizdiler. Kapı boydan boya çizik. Bazı yerlerinde tırnak takılıyor. Derin yani. Bazı yerlerini polisaj ile kurtarabilirim gibi ama tırnak giren yerlere nasıl bi işlem gerekebilir ? Araç sedefli beyaz.
COL-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Polisajla yapabilirseniz polisaj yapın tamamen yok edemezsiniz, eskisi kadar göze batmazsa öylece bırakırsınız. Göze batmaya devam ederse rötuş > zımpara > polisaj şeklinde ilerlersiniz. Daha önce tecrübeniz yoksa zımpara olayına dikkat edin çizikten kurtulurken astarı görmeyin.
Polisajla yapabilirseniz polisaj yapın tamamen yok edemezsiniz, eskisi kadar göze batmazsa öylece bırakırsınız. Göze batmaya devam ederse rötuş > zımpara > polisaj şeklinde ilerlersiniz. Daha önce tecrübeniz yoksa zımpara olayına dikkat edin çizikten kurtulurken astarı görmeyin.
Merhabalar, dün aracımı yikarken başıma talihsiz bir olay geldi. 2.el olarak aldığım (3.yılında) Karcher pro hd600 (makinem eski tip tabancaya sahip easylock olmayan versiyon) makinemin basınca dayanıklı hortumu delindi biranda basıncın etkisiyle su kaçırmaya başladı. Hortumu şuan yakından incelediğimde yer yer başka noktalarda da çatlaklar oluşmuş. Bu hortumu tamir ettirmek mi mantikli? Nasıl tamir ettirebilirim? Yeni bir sanayi tipi hortuma bağlantı parçalarını transfer edip komple yenilenebilir mi? Resimleri aşagıya ekliyorum. Simdiden herkese tesekkur ederim
Polisajdan sonra m700 ile aracı nasıl temizliyoruz arkadaşlar? Fısfıslayıp bezle mi siliyoruz, bir de aracı yıkadıktan sonra mı önce mi m700 ile siliyoruz?
Merhabalar, dün aracımı yikarken başıma talihsiz bir olay geldi. 2.el olarak aldığım (3.yılında) Karcher pro hd600 (makinem eski tip tabancaya sahip easylock olmayan versiyon) makinemin basınca dayanıklı hortumu delindi biranda basıncın etkisiyle su kaçırmaya başladı. Hortumu şuan yakından incelediğimde yer yer başka noktalarda da çatlaklar oluşmuş. Bu hortumu tamir ettirmek mi mantikli? Nasıl tamir ettirebilirim? Yeni bir sanayi tipi hortuma bağlantı parçalarını transfer edip komple yenilenebilir mi? Resimleri aşagıya ekliyorum. Simdiden herkese tesekkur ederim
Polisajdan sonra m700 ile aracı nasıl temizliyoruz arkadaşlar? Fısfıslayıp bezle mi siliyoruz, bir de aracı yıkadıktan sonra mı önce mi m700 ile siliyoruz?
M700u polisaj kalintilari icin kullanacaksaniz gereksiz. Ipa su karisimi da pasta artiklarini aliyor. Ama koruma oncesi temizlik amaci ile yapacaksaniz iki turlu de uygulayabilirsiniz. Ya beze ya panele, ama benim yaptigim hataya dusmeyin, havadar bir yerde uygulayin bir sure iyice yuzeyden ucmasini bekleyin oyle uygulayin korumayi.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese güzel haftasonları dilerim. Cam temizleyici olarak neler kullanıyorsunuz paylaşabilir misiniz? Ben gyeon glass kullanıyorum bir seneye yakın ama çok memnun değilim. Çok çok çok dikkatli Ayıp kelime kullandığım için özür dilerim. gerekiyor aksi taktirde kalıntı bırakıyor böyle kristal kristal. Ne önerirsiniz? Aklımda cg, auto finesse ve nanolex markalarının cam temizleyicileri var, özellikle nanolexin reactivating glass cleaner.
Herkese güzel haftasonları dilerim. Cam temizleyici olarak neler kullanıyorsunuz paylaşabilir misiniz? Ben gyeon glass kullanıyorum bir seneye yakın ama çok memnun değilim. Çok çok çok dikkatli silmek gerekiyor aksi taktirde kalıntı bırakıyor böyle kristal kristal. Ne önerirsiniz? Aklımda cg, auto finesse ve nanolex markalarının cam temizleyicileri var, özellikle nanolexin reactivating glass cleaner.
Herkese güzel haftasonları dilerim. Cam temizleyici olarak neler kullanıyorsunuz paylaşabilir misiniz? Ben gyeon glass kullanıyorum bir seneye yakın ama çok memnun değilim. Çok çok çok dikkatli silmek gerekiyor aksi taktirde kalıntı bırakıyor böyle kristal kristal. Ne önerirsiniz? Aklımda cg, auto finesse ve nanolex markalarının cam temizleyicileri var, özellikle nanolexin reactivating glass cleaner.
Gecmis olsun, hidrolikciler sanirim yapiyorlar bu isleri. Hortumu baska yerleri de sikintiliysa yenilemek gerekebilir.
Ama kesin bir sekilde karcher orjinalden cok cok daha ucuza gelir.M700u polisaj kalintilari icin kullanacaksaniz gereksiz. Ipa su karisimi da pasta artiklarini aliyor. Ama koruma oncesi temizlik amaci ile yapacaksaniz iki turlu de uygulayabilirsiniz. Ya beze ya panele, ama benim yaptigim hataya dusmeyin, havadar bir yerde uygulayin bir sure iyice yuzeyden ucmasini bekleyin oyle uygulayin korumayi.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır sulandırmayın. Her aşamada silmenize gerek yok. Kontrol açısından bölge bölge silebilirsiniz arzu ederseniz, geri gelme veya kapatıcılık var mı diye.
İyi geceler cümleten. Şöyle bir fırça buldum kullanan oldu mu daha önce fiyat olarak nasıldır? Kullanıp memnun kalanlar var, jantlarım 5 kol elim sığıyor rahatça daha kolaylık olur belki diye almayı düşünüyorum ama ilk kez alacağım için danışmak istedim. Jant fırçası
Konuya müdahil oluyorum ama bez olarak twisted pile havlu almanızı oneririm, kurulama işkence değil zevk haline gelir. Şuanda forumda kampanya olan mikromarketten alabilirsiniz linkini bırakıyorum fiyat performans ürünü çünkü tabi bütçe sıkıntı değil diyorsanız purestar twisted pile havlu öneririm dostum..