Hızlı Soru - Cevap

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Work stuff detay fırçası kullanan abiler varsa siyah olan mı yoksa normal olan mı alınmalı sizce

Siyah olanı jantlarda kullanabilirsiniz. Normal olan daha yumuşak. Beyaz olan en yumuşağı. Kullanacağınız yere göre seçebilirsiniz. Normal olanın yumuşaklığı tatmin edici kesinlikle sert değil.
Araç içi piano blacklere Meguiars plastx kullanan oldu mu?
Far plastiğinde verdiği güzel sonucu piano blackte vermiyor.

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Siyah olanı jantlarda kullanabilirsiniz. Normal olan daha yumuşak. Beyaz olan en yumuşağı. Kullanacağınız yere göre seçebilirsiniz. Normal olanın yumuşaklığı tatmin edici kesinlikle sert değil.
Far plastiğinde verdiği güzel sonucu piano blackte vermiyor.
Evet hocam öyleymiş siyah sipariş vermiştim iptal edip normal olanı verdim albino çok pahalı

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Merhabalar kaputa cama vs yapışan böcekler için ne önerirsiniz sünger bez vs kullanarak ovalamak dokunmak istemiyorum açıkcası etkili birşeyler lazım 1:10 koch gs kullansam işe yarar mı . yarar ama zarar verir mi dersiniz. ön yıkama için şimdilik manuel kwazar ile sürünüyorum içinde gsf ile çok memnun etmişti en son ama biraz hafif bir ürün içine gs karıştırabilirsiniz yazıyor ama işe yarayacağını sanmıyorum çok yoğun köpük atamadığımdan

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Merhabalar kaputa cama vs yapışan böcekler için ne önerirsiniz sünger bez vs kullanarak ovalamak dokunmak istemiyorum açıkcası etkili birşeyler lazım 1:10 koch gs kullansam işe yarar mı . yarar ama zarar verir mi dersiniz. ön yıkama için şimdilik manuel kwazar ile sürünüyorum içinde gsf ile çok memnun etmişti en son ama biraz hafif bir ürün içine gs karıştırabilirsiniz yazıyor ama işe yarayacağını sanmıyorum çok yoğun köpük atamadığımdan
Böcek sökücü ürünler çok iş görüyor. Ben CG'nin almıştım indirimden ön yıkamayı sıkmadan fıslıyorum, bir kaç dakika sonra durulayınca tertemiz oluyor.

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
B33 kullanıyorum. Temassız olarak çoğunu çıkarıyor.

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Böcek sökücü ürünler çok iş görüyor. Ben CG'nin almıştım indirimden ön yıkamayı sıkmadan fıslıyorum, bir kaç dakika sonra durulayınca tertemiz oluyor.
Teşekkür ederim işe yaramayan ürünler konusunda yazılmış cg ama bende cg yada good stuff alacaktım parlatan adamlardan kararsız kaldım açıkcası

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam ön yıkama öncesi ilk olarak b33 ü yada cevizi böcek, sinek kalıntısı olan yerlere fıslayıp üzerine ön yıkama sampuanını uygularsanız temassız hallolucaktır diye düşünüyorum..

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
B33 kullanıyorum. Temassız olarak çoğunu çıkarıyor.
Hocam ön yıkama öncesi ilk olarak b33 ü yada cevizi böcek, sinek kalıntısı olan yerlere fıslayıp üzerine ön yıkama sampuanını uygularsanız temassız hallolucaktır diye düşünüyorum..
Teşekkür ederim cevap için ama elimde ikiside yok hatta bu iş için hiç ürünüm yok. tavsiyelere göre alayım ama gelene kadar yıkamam lazım aracı kokuyor dışı resmen .elimde olanlardan gs var birde hiç kullanmadığım gyeon prep ve koch chemie qf almıştım uygun fiyatlı görüp bunları denemek geldi aklıma alakasız ama

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Teşekkür ederim işe yaramayan ürünler konusunda yazılmış cg ama bende cg yada good stuff alacaktım parlatan adamlardan kararsız kaldım açıkcası
Yıkama şampuanı diye geçiyor ürün yanlış hatırlamıyorsam. O şekilde bende sanmıyorum. Saf olarak fıslıyorum oldukça sıvı bir ürün.