Hızlı Soru - Cevap

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Öne çıkan konu #12,241
Malum, havalar soğuyunca Kışlık takıma geçtim.. Yazlıkları da güzelce temizleyerek kaldırayım dedim.. Lastiklere endurance uyguladım.. Jant için nasıl bir ürün kullanmalıyım ?? Elimde Fusso mevcut.. İşe yarar mı ??

Yapmayın şöyle canımız çekiyor:kalplix:
Pw candır kışa kadar sakin sakin beklesin:utandımx:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Malum, havalar soğuyunca Kışlık takıma geçtim.. Yazlıkları da güzelce temizleyerek kaldırayım dedim.. Lastiklere endurance uyguladım.. Jant için nasıl bir ürün kullanmalıyım ?? Elimde Fusso mevcut.. İşe yarar mı ??

Bu baya güzel iş hocam :) emeğinize sağlık

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hızlı cila ve Wax için hangi bezleri tercih ediyorsunuz ?
Lazer kesim, kenarsız yumuşak özellikle wax silme için üretilmiş bezleri tercih etmeye çalışın.

Gyeon soft wipe, @SuperClean in kendi markasındaki cila bezi yada purestar wax bezleri olabilir. İlk aklıma gelenler..

Selimcanklnc

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Lazer kesim, kenarsız yumuşak özellikle wax silme için üretilmiş bezleri tercih etmeye çalışın.

Gyeon soft wipe, @SuperClean in kendi markasındaki cila bezi yada purestar wax bezleri olabilir. İlk aklıma gelenler..
önerinize göre bir ürün buldum önümüzdeki hafta sipariş edicem çok teşekkür ederim

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir

Dartford mu onlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

informatiker

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara

şimdi kışlık lastiği takmasak mi taktirmasak mi. En kötü zaman gün içinde t shirt lü de kabanlida anlarımız oluyor :)
Şöyle açıklayayım. Öğlen sıcaklıklarına bakarsanız kışlık lastiğe gerek yok. Ama bu durum sizi yanıltır. Çünkü akşam gece sabah sıcaklıkları 0 derece hatta eksi derecelerde. 7 derecenin altında kışlık lastiklerin kullanılması önerilir. Yazlık lastikler bu derecelerde sertleşir ve fren mesafesi uzar.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Jantlar harika olmuş. Eline sağlık.

bugra09

Çaylak Detaycı
Üye
Keçeli davlumbazların temizliğini ve siyah temiz bir görüntü vermesini nasıl sağlayabiliriz?

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Keçeli davlumbazların temizliğini ve siyah temiz bir görüntü vermesini nasıl sağlayabiliriz?
Carpet cleaner veya görevini iyi yapan apc ile fırçalayıp yoğun kiri yüzeyden alıp bol su ile durulama yapıp,daha sonra o kadar kire maruz bırakmadan yapabilirsiniz. Kendi adıma yöntemim bu

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Carpet cleaner veya görevini iyi yapan apc ile fırçalayıp yoğun kiri yüzeyden alıp bol su ile durulama yapıp,daha sonra o kadar kire maruz bırakmadan yapabilirsiniz. Kendi adıma yöntemim bu
Kumaş için koruyucular vardı, hani şu su iticiliği falan yapan. Keçelere sıksa aynı etkiyi görür mü? Hiç test ettin mi abi?

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Kumaş için koruyucular vardı, hani şu su iticiliği falan yapan. Keçelere sıksa aynı etkiyi görür mü? Hiç test ettin mi abi?
Oralarda hiç dayanım göstereceğini sanmıyorum Sercan,araç içinde bile etkisini çabuk yitiriyordu F/p olarak çok geride kalacaktır diye düşünüyorum

bugra09

Çaylak Detaycı
Üye
Bir sonraki yıkamada vp carpet cleaner ile fırçalayayım o zaman teşekkürler

Yasin54.

Çaylak Detaycı
Üye
İl
SAKARYA
Merhabalar iyi forumlar bir sorum olacakti.
Aracıma pasta cila uygulamasi yaptirmak istiyorum. Sakarya da yaşıyorum birkaç yere sordum soruşturdum bi dükkanda şuan da kış kampanyası var.
--Ürün olarak
meguiars
3m
menzerna
--Uygulama olarak
Kil temizleme
Hare giderici
Pasta-cila
Boya koruma
Rutus
--Fiyat olarak 500 tl sizce uygunmudur?
Benim asil sorum şuan havalar soğuk yağmur kar, vs simdi yaptırsam yaza kadar etkisi kalır mı acaba?
Birde kapıda ufak bir göçük var ilk önce onu mu yaptırmalıyım yoksa pasta cila işleminden sonra yaptirsam da olur mu?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Aracıma pasta cila uygulamasi yaptirmak istiyorum. Sakarya da yaşıyorum birkaç yere sordum soruşturdum bi dükkanda şuan da kış kampanyası var.
--Ürün olarak
meguiars
3m
menzerna
--Uygulama olarak
Kil temizleme
Hare giderici
Pasta-cila
Boya koruma
Rutus
Benim asil sorum şuan havalar soğuk yağmur kar, vs simdi yaptırsam yaza kadar etkisi kalır mı acaba?
Birde kapıda ufak bir göçük var ilk önce onu mu yaptırmalıyım yoksa pasta cila işleminden sonra yaptirsam da olur mu?
Yaza kadar etkisi kalmaz malesef aracinizin kapali bir park yeri yoksa ilk once gocuk olan yerin onarimini yaptirin daha sonra boya koruma islemi yaptirin fiyatta makul kis olmasi ve Covid 19 sebebiyle ayni islemleri Bu isi Profesyonel yapan biri veya Firma 800 Tl den baslar fiyatlarina

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Fusso olur ama kullanacağın zaman fusso beklediğin gibi dayanıklılık göstermeyebilir.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
--Ürün olarak
meguiars
3m
menzerna
--Uygulama olarak
Kil temizleme
Hare giderici
Pasta-cila
Boya koruma
Rutus
Koruma olarak ne süreceklerine ve sizin park ve kullanım koşullarınıza göre etkisi değişir. Yanlış anlamayın ama şu ara sırf o listedeki ürünleri almak bile 500 TL'den fazla tutar. 3M, Menzerna, Meguiars kullanacaklarından eminmisiniz? 500 TL karşılığı ben pek o markalardan ürün kullanılacağını düşünmüyorum :(
Fiyata gelirsek, bana göre 500TL fazlasıyla uygun.
Aracınızı da her gün kullanacaksanız bence bu işlemi yağışların az ve hava şartlarının daha iyi olacağı mevsimde yapmanızı öneririm.