Öncelikle hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim.
Eğer tavsiyeleriniz bu yönde ise yazı bizim foruma yakışmamış. Çok çelişki, yanlış uygulama tavsiyeleri birde yersiz kişisel yorumlar bulunuyor.
Her paragrafında kesintisiz herbirinde inanılmaz hatalar var ama çok uzun bir yazı olmasın diye birkaç örnek vereyim ( genede biraz uzun kaçmış olabilir

)
1-) (Araba beyazsa hiç uğraşma cilalı şampuanla yıka geç. İstersen öncesinde ön yıkama köpük yaparsın. Normal şampuanla yıkama, öyle olunca da beyazı hiç göstermiyor o yüzden cilalı şampuan iyi gibi.)
%70 beyaz araba kullanıcısının bulunduğu ve bir detay forumunda bu şekilde bir yorum yapılmaz yada kişisel yorumun söyleniş şekli bu tarz olmamalı. Ne yapsın beyaz arabaya binen arkadaşlar bıraksın mı detayı

. Ne kadar güzel siz genç yaşta öğrenmişsiniz beyaz araba için masrafa gerek yokmuş bir cilalı şampuanla bu iş çözülüyormuş. Ben hala tımarhanelik deliler gibi ürün almaya devam ediyorum

.
Bu arada forumu birazcık incelerseniz parlayan beyazlara hayran kalabilirsiniz.
2-) Mini listem dediğiniz listede 10-13 şampuan var. ( Autoglym şampuan ve Valet pro normal şampuan hangisi onu çıkaramadım

) 6 tane lastik parlatıcı var. ( meguiars yanına çok pahalı yazmışsınız ama listedeki pahalı ürün gyeon tire

) Keza fayda maliyet açısından tartışılmaya müsait 6 tane jant temizleyici var vs vs uzatabilirim isterseniz. Yani liste ne çok mini nede tavsiye niteliği taşıyor.
3-) Arkadaşlar yazmış ama bende yazayım sihirli sünger direksiyonda geri dönüşümü olmayan ciddi problemlere yol açar.
4-) (Sıfır arabanın boyasını korumak için sene de max 2 kere yüzeysel cilalama yapılır cila için eğer zaman ve imkan varsa önce Demir tozu temizliği sonra kil temizliği ardından cila uygulanmalı)
Ben Fusso dahil 6 ay koruma sağlayan bir wax yada cilaya hiç denk gelemedim yılı iki uygulama ile tamamlayacak tavsiyelerinizi merakla beklerim

. Demir tozu ve kil zaman ve imkana göre değil koruma öncesi yapılması gereken uygulamalardır.
5-) jant İçin bulaşık fırçası davlumbaz için tuvalet fırçasına girmiyorum bile.
6-) (Seramik yaptırdıysanız zaten daha uğraşmaya gerek yok.(Kaliteli bir seramik 3bin tl den uyguna zor yaptırılır. Gyeon ve G Techniq en iyi ürünler) Yılda 1 jantlara demir tozu sıkın, söylediğim şampuanlarla yıkama eldiveni + çift kova yapın.)
Seramik yaptırdık rahatladık o zaman başka bir şeye gerek yok yani çakmakta çizmiyorsa sorun zaten tamamen bitmiştir

. Birde hangi söylediğiniz şampuan valet pro normal mi autoglym şampuan mı

. Diğer bütün söylediğiniz tavsiyeleriniz gibi marka var model isim yok.
Vs vs her paragraf için uzar gider.
Tekrardan keyifli ve aktif forumlar dilerim.