Hızlı Soru - Cevap

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Öne çıkan konu #14,481
Arkadaşlar valet pro all purpose cleaner 500 ml. Orijinal şişesindeki ürününü sulandırmak daha mı iyi olur o şekilde kullanılabilir mi?
Arkasında ready to use felan yazıyor mu ?

Yazmıyor ise sulandırılıp kullanılır. Hatta sulandırma oranı da yüksek bir üründür

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Arkasında ready to use felan yazıyor mu ?

Yazmıyor ise sulandırılıp kullanılır. Hatta sulandırma oranı da yüksek bir üründür
Çok teşekkür ederim hocam ürün şu an kargoda. Gelmeden sormak istedim.

orijinal şişe ise kullanıma hazır gelir.

Görselli desteğiniz için çok teşekkür ederim hocam.

Etiket üzerinde köşede bir yerde "Ready to use" yazmıyor ise sulandırılması gerekiyor.
can hocam teşekkür ederim.

shovery

Acemi Detaycı
Üye
Bende aynı mantıktayım kapılarda mesela olmadı.
Ama çıkan seslerden korkmadım değil bir ara bırakmayı bile düşündüm sanki kil değilde zımpara yapıyorum sandım Normal kil kullanmadım hiç acaba o da mı öyle oluyor?
Evet normal kil de aynı şekilde olur hocam. Zaten bir bakıma zımpara yapıyorsunuz kil türüne de bağlı olarak aracı çizer. Burada önemli olan kil işlemini de rutine bağlayıp olabildiğince hafif bir kil kullanarak minimum zararı vermek.

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Merhabalar beyaz renk arabam var. Kaportaya işlemiş is (kurum) lekesi mevcut parça parça değil tamamen işlemiş daha açıklayıcı olursam arabamı sakağa park ediyorum kışın yakılan kömür vs yağan yağmur ile aşağı inerken araca yapışıyor leke bu yüzden oluyor. Nasıl çıkarabilirim fotoğraf yükleyecektim ama belli olmuyor. koch chemie gs gibi ürünler kullansam geçer mi ?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhabalar beyaz renk arabam var. Kaportaya işlemiş is (kurum) lekesi mevcut parça parça değil tamamen işlemiş daha açıklayıcı olursam arabamı sakağa park ediyorum kışın yakılan kömür vs yağan yağmur ile aşağı inerken araca yapışıyor leke bu yüzden oluyor. Nasıl çıkarabilirim fotoğraf yükleyecektim ama belli olmuyor. koch chemie gs gibi ürünler kullansam geçer mi ?
Aynisi bizim Lojmanda da oluyor Ön yikama ve cift kova ile cok cabuk cikiyor Tabi aracinizda koruma var ise ben korumasiz hicbir zaman birakmadim size gostereyim resimleri koch gs lik bir durum yok yani Flowey B33,Dls21,Carwin13 Ön Yikama sampuanlari kir ve wax sökmede piyasada lider durumdalar (Bu iyi birseymi bilemedim:komik:)

free album sites

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Aynisi bizim Lojmanda da oluyor Ön yikama ve cift kova ile cok cabuk cikiyor Tabi aracinizda koruma var ise ben korumasiz hicbir zaman birakmadim size gostereyim resimleri koch gs lik bir durum yok yani Flowey B33,Dls21,Carwin13 Ön Yikama sampuanlari kir ve wax sökmede piyasada lider durumdalar (Bu iyi birseymi bilemedim:komik:)

free album sites

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Benim araçta bu kadar yok boyaya işlemiş vaziyette dikkatli yaklaşıp bakınca belli oluyor. Tavsiyenizi dikkate alacağım. K. Maraşta ' mı yaşıyorsunuz.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Benim araçta bu kadar yok boyaya işlemiş vaziyette dikkatli yaklaşıp bakınca belli oluyor. Tavsiyenizi dikkate alacağım. K. Maraşta ' mı yaşıyorsunuz.
Yok Ankarada yim hocam Sizde bu kadar leke yoksa cabuk cikar sorun olmaz.

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara

free album sites
Lastik mi yakmışlar bu nasıl bir istir aman yarabbi :deli:

burakozturk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İSTANBUL
Arkadaşlar merhaba herkese,
Forumda biraz gezindim ancak bununla ilgili bir konu göremedim.
Önerebiliceğiniz cam temizliyici var mı bilindik markalardan makul fiyatlı ? Camlar için kullandığınız bezler vs ?
Cam temizleyicide de bilindik markaların fiyatları çok yüksek bunun sebebi nedir ? Altı üstü camsil aslında ama bilgisi önerisi olan var mı ?
Teşekkürler şimdiden