Hızlı Soru - Cevap

DeepHallow

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Öne çıkan konu #15,161
Merhabalar, 2015 model Opel İnsignia aracımın triger seti değişimi için Ankara'da işinin ehli usta arıyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Merhabalar, 2015 model Opel İnsignia aracımın triger seti değişimi için Ankara'da işinin ehli usta arıyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Gruptan arkadaş varmıdır bilmiyorum ama
Önceki aracım opel olduğu için orhan akyol var ankara opel servisi
Bilgili ve güzel esnaftır fiyatlarıda makul oraya götürebilirsiniz
05074092314 kendi numarası

Emre86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sasmaz da BB car var opele bakiyo. Ben gecen sene 2009 astranin triger degistirdim orijinal taktilar. Intetnette baktigim fiyata paraleldi uygundu. Googledan tel bulup fiyat alabilirsiniz. Ilhan Usta var.

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Şampuan alma arifesindeyim. Purple velvet forumda çok övülünce kafam karıştı. VP concentrated mı alayım yoksa purple Velvet mi?

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Daha önce belirtisi yoktu açıkçası. 3 gün önce de kullanıp kaldırmıştım, darbe vs almadı bu süreçte. Sanırım artık ömrünü doldurdu makine :D Bi ihtimal çözülür diye servise götüreceğim bakalım. Şimdilik sızdırdığı su miktarı az olduğu için belki kurtarılabilir diye düşünüyorum
Gösterdin mi servise? Ne dediler?

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Abi purple velet cilasız, banana olan cilalıydı değil mi? temaslı yıkamada korumayı ellemeyecek ve güzel bir yıkama yapmak için purple Velvet daha iyi bi seçenek anladığım kadarıyla
banana cilalı evet ama korumaya bir zararı olmaz, ben uzun süredir kullanıyorum hem kokusu hem de parlaklığından çok memnunum

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Abi purple velet cilasız, banana olan cilalıydı değil mi? temaslı yıkamada korumayı ellemeyecek ve güzel bir yıkama yapmak için purple Velvet daha iyi bi seçenek anladığım kadarıyla
Evet banana cilalı ama korumayı ellemez,velvet cilasız..tercih meselesi..bir kovaya 10 ml kadarr velvet koymak yeterli oluyor bu arada

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@MagicofOz @Celal @usurer
Autobrite ‘ın kendi sitesinden okuduğum kadarıyla banana gloss ve purple velvet firmanın sitesinde yazdığı kendi açıklamarını okuduğum kadarıyla iki üründe (cila/parlaklık artırıcı/kaygan yüzey bırakan maddeler) içeriyor., bu maddeler banana şampuanda daha fazla., ben kendi sitesinde yazılanlardan bunu anladım.,

Benim anladığım firmanın sadece citrus pearl denilen ürünü cilasız şampuan., Ama onda da pH nötr olup-olmadığını belirtmemişler.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
@MagicofOz @Celal @usurer
Autobrite ‘ın kendi sitesinden okuduğum kadarıyla banana gloss ve purple velvet firmanın sitesinde yazdığı kendi açıklamarını okuduğum kadarıyla iki üründe (cila/parlaklık artırıcı/kaygan yüzey bırakan maddeler) içeriyor., bu maddeler banana şampuanda daha fazla., ben kendi sitesinde yazılanlardan bunu anladım.,

Benim anladığım firmanın sadece citrus pearl denilen ürünü cilasız şampuan., Ama onda da pH nötr olup-olmadığını belirtmemişler.
Ben de sizin gibi anladım hocam ancak citrus olan biraz güçlü galiba. Velvet almak İsabetli olur bence.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Şampuan alma arifesindeyim. Purple velvet forumda çok övülünce kafam karıştı. VP concentrated mı alayım yoksa purple Velvet mi?
forumda cilalı şampuan pek sevilmezdi ne olduysa velvet sonrası herkes cilalı şampuan sevdalısı oldu :) stoklar tükendi. velvet istiyorssanız biraz bekleyin elinde fazla olan illaki satışa koyar.Sizin yıkama tarzınıza göre şampuan seçmeniz daha doğru olur.Yıkama sonrası hızlı cila vs uğraşmayacaksanız cilalı şampuan, yok hızlıca pw veya türevi cila kullanacaksanız cilasız şampuan daha iyi olur perdeleme de yapmaz.Daha önceleri cilalı şampuan olarak koch chemie nms kullandım bayağı güzel parlaklık ve kokusu vardı.