Hızlı Soru - Cevap

Erayatalayy

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #15,201
S.a beyaz renk yüzeyi hazır olan aracıma
Chemical guys butter wax
Soft99 luxury gloss ürünleri ayrı ayrıda kullanıyorum chemical üzerine soft 99 da kullandım hala beklediğim parlaklıgı alamıyorum varmı farklı önerisi olan deneyeyim dedim☺️

Erdoğan Kesgin

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Chemical guys butter wax
Soft99 luxury gloss ürünleri ayrı ayrıda kullanıyorum chemical üzerine soft 99 da kullandım hala beklediğim parlaklıgı alamıyorum varmı farklı önerisi olan deneyeyim dedim
Yüzeyin hazır olduğundan eminseniz fusso iyi iş çıkartıyor ama yüzey iyi değilse çokta birşey beklememek gerek.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Chemical guys butter wax
Soft99 luxury gloss ürünleri ayrı ayrıda kullanıyorum chemical üzerine soft 99 da kullandım hala beklediğim parlaklıgı alamıyorum varmı farklı önerisi olan deneyeyim dedim☺️
beyaz renkte çok iyi sonuç veriyor fiyatı yüksek ama beklentinizi karşılar
Vonixx Blend Ceramic & Carnauba Wax – Seramikli Carnauba Katı Wax - 100 ml + Uygulama Aplikatörü

Amaç parlaklıksa Fusso'yu ben kullanmazdım sentetik ağırlıklı bir ürün dayanımı muazzam ama parlaklık için carnauba içerikli ürünlere yönelmelisiniz, yukarıdakinin dışında soft99 un authentic'de güzel parlaklık alabileceğiniz bir wax

https://www.hepsiburada.com/soft99-...6RNydn0TGU1Wntv_gTdVYwwidfxIDHihoCdgcQAvD_BwE

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Chemical guys butter wax
Beyaz renkte beklentiniz nedir bilemedim ancak glaze üstü wax kullanabilirsiniz. Parlaklık olarak daha iyi bir sonuç alınır. Carnuba içerikli ürünler daha iyi parlaklık verir

gokhanbulut

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
Başlangıç için önerdiğiniz eldiven, lastik parlatıcı, koltuk leke giderici/temizleyici ürünleri var mı? Ayrıca daha uygun fiyatlı olarak ürünleri nasıl temin edebiliriz?
Koltuk leke çıkarıcı için valet pro’nun carpet cleaner ı kullandım oldukça iyi ürün tavsiye ederim. Ayrıca geçen haftalarda A101 e gelen michelin koltuk temizleme spreyi vardı, kaldıysa fiyatına göre iyi ürün.

testworker

Çaylak Detaycı
Üye
İl
TR
Koltuk leke çıkarıcı için valet pro’nun carpet cleaner ı kullandım oldukça iyi ürün tavsiye ederim. Ayrıca geçen haftalarda A101 e gelen michelin koltuk temizleme spreyi vardı, kaldıysa fiyatına göre iyi ürün.
Bizim buralarda baktım da yalnızca jant temizleyici ve hızlı cila spreyi kalmıştı. Diğer şubelere de denk gelirse bakayım, tavsiye için teşekkürler.

ozer_85

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Aliexpresten aldigim Bear force foam lance ile bugun ilk denemeyi yapacagim, elimde Good Stuff Snow Foam sampuan ve Flowey EV13 var, EV13 ile ilk denemeyi yapmayi dusunuyorum yogun kopuk icin sizce karisimi ne oranda ayarlamaliyim yada foam lance kullanimi ayarlanmasi vs icin onerileriniz varsa simdiden tesekkur ederim

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Benim amacım koruma olan arabayı ph nötr bi şampuanla yıkamak ve korumayı perdelememek/ellememek. Vp concentrated ve ev12 forumun gözdesiydi. Ancak Velvetin de korumayı perdelemiyor olması ilgi çekmiş anlaşılan. Bende bu maceraya girsem mi diye düşünüyordum. Ondan sormak istedim ama deneyip görmeden bilemeyeceğiz anlaşılan :). Stokta yok zaten şimdilik vp devam ama stoğa gelirse sırf meraktan denicem. Ya da forumda deneyenler bilgi verirler
O zaman sizin ilacınız nanolex pure şampuan hocam., bir kez kullanın bir daha elinizden düşmez çeyizin demirbaşı olur., çok başarılı bir şampuandır.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
O zaman sizin ilacınız nanolex pure şampuan hocam., bir kez kullanın bir daha elinizden düşmez çeyizin demirbaşı olur., çok başarılı bir şampuandır.
Nanolex pure başarılı ama boncuk yapısını biraz bozacak kadar perdeleme yapıyor. İçindeki kaydırıcılar yüzeye çok yapışıyor. Bu sorunu yasayan başka arkadaşlar da oldu, yağmurdan sonra boncuklar canlandı diyen oldu.
@MagicofOz Flowey 2.5 car shampoo da kullanabilirsiniz. Ad velvet, adams car shampoo sevdiğim sampuanlardan