Hızlı Soru - Cevap

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Merhaba. Evet ben de torpidoya urun sıktıktan sonra oldu. Ama gecmiyor yani. Problem o.
Ön cam içten temizlerken bazı durumlarda cam temizletici kesinlikle yeterli değil.

küçük kova içerisine APC koyup temiz bir yıkama eldivenini suyunu sıktıktan sonra elinize giyin ve 2-3 kat o şekilde apc’li suyla iyice temizleyin. Daha sonra İpa veya varsa kaliteli bir cam temizleyiciyi bolca sıkarak cam bezinizle silin. En garantili yöntem bu.

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Merhaba ez-detail tarzı kaliteli bulabileceğim Jant fırçası Türkiye de alabileceğim bi ürün varmıdır arkadaşlar malum yurtdışına olduğu için ulaşamıyoruz ezdetail fırçasına :(

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaslar gecenlerde sordugum camimdaki yag lekesi gibi olan lekeyi bugun cektim. Yorumlarinizi bekliyorum.

Bu ara bende de var boyle lekeler, cam islaninca ortaya cikiyor kuruyunca gozukmuyor ama icten degil distan ve yan camlarda da var. silecekler calisincada ses yapiyor. 3 haftadir surekli yagmur var yikayamadim araci daha, yikayinca gececek mi bakalim.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Merhaba ez-detail tarzı kaliteli bulabileceğim Jant fırçası Türkiye de alabileceğim bi ürün varmıdır arkadaşlar malum yurtdışına olduğu için ulaşamıyoruz ezdetail fırçasına :(

Ben direk olarak cleanyourcar.co.uk üzerinden almıştım, kargo vergiyi ödediğiniz taktirde evinize geliyor.

tekelioglu

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Ben geçen linkini paylaştığım ürünü aldım. Bence fiyat performans olarak gayet güzel.
Spta Car Wheel Brush Uzun Jant Fırçası yamaclardetailing.com'da | Araç Bakım Ve Temizlik Ürünleri

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Türkiye'ye kapalı değil mi Cleanyourcar web sitesi? Nasıl sipariş verebiliyorsunuz?
Normal olarak kayıt olup sipariş verebiliyorsunuz. Ancak yanlış hatıralmıyorsam royal kargo her zaman çıkmıyor diğerleri de çok pahalı tahmin edebileceğiniz gibi. Şuan VPN olmadan site çalışmıyor ancak VPN kullanarak sipariş verebilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Bazı fırçalarım da yamuk gelmişti ancak bu sefer bir başka içinden geçmişler, diğerleri gibi kullandıkça düzelir diye ümit ediyorum.
Kiwami ve Fusso alacaktım CYCyi de tecrübe etmek istiyordum. Soft99'dan vaz geçip bunları aldım, 1.5 haftada geldi.

Fanboy

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Maskeleme bandı 1 hafta gibi bir süre aracın üstünde yapışık şekilde kalsa bir sorun olur mu? Tecrübesi olan bilgi verebilirse sevinirim. Bantın modeli 3m 3030 yeşil.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Maskeleme bandı 1 hafta gibi bir süre aracın üstünde yapışık şekilde kalsa bir sorun olur mu? Tecrübesi olan bilgi verebilirse sevinirim. Bantın modeli 3m 3030 yeşil.
Kaliteli bantların genelinde sorun olacağını sanmam hele ki şuan güneş ve sıcaklık olarak da çok yemeyeceği için sorun olmaz. Geçenlerde daha Q1 aracın üstünde tam 1 hafta durdu ancak çıktığında en ufak bile pislik bırakmamıştı. Ancak güneş veya sıcaklığa maruz kalmadı.

Fanboy

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Kaliteli bantların genelinde sorun olacağını sanmam hele ki şuan güneş ve sıcaklık olarak da çok yemeyeceği için sorun olmaz. Geçenlerde daha Q1 aracın üstünde tam 1 hafta durdu ancak çıktığında en ufak bile pislik bırakmamıştı. Ancak güneş veya sıcaklığa maruz kalmadı.
Bende araca geçirdiğim brandanın dikişli kısımlarına denk gelen yerlere yapıştıracağım. Özel yapım bir branda aldım ancak yine 2 yerinde dikişler var. Araç haftada 5 gün garajda yatacak o yüzden böyle bir çözüm düşündüm.

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana

Mesaj gönderdim hocam. Elimde ez jant fırçası var.

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi