Ön cam içten temizlerken bazı durumlarda cam temizletici kesinlikle yeterli değil.
küçük kova içerisine APC koyup temiz bir yıkama eldivenini suyunu sıktıktan sonra elinize giyin ve 2-3 kat o şekilde apc’li suyla iyice temizleyin. Daha sonra İpa veya varsa kaliteli bir cam temizleyiciyi bolca sıkarak cam bezinizle silin. En garantili yöntem bu.
Merhaba ez-detail tarzı kaliteli bulabileceğim Jant fırçası Türkiye de alabileceğim bi ürün varmıdır arkadaşlar malum yurtdışına olduğu için ulaşamıyoruz ezdetail fırçasına
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu ara bende de var boyle lekeler, cam islaninca ortaya cikiyor kuruyunca gozukmuyor ama icten degil distan ve yan camlarda da var. silecekler calisincada ses yapiyor. 3 haftadir surekli yagmur var yikayamadim araci daha, yikayinca gececek mi bakalim.
Merhaba ez-detail tarzı kaliteli bulabileceğim Jant fırçası Türkiye de alabileceğim bi ürün varmıdır arkadaşlar malum yurtdışına olduğu için ulaşamıyoruz ezdetail fırçasına
Normal olarak kayıt olup sipariş verebiliyorsunuz. Ancak yanlış hatıralmıyorsam royal kargo her zaman çıkmıyor diğerleri de çok pahalı tahmin edebileceğiniz gibi. Şuan VPN olmadan site çalışmıyor ancak VPN kullanarak sipariş verebilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Maskeleme bandı 1 hafta gibi bir süre aracın üstünde yapışık şekilde kalsa bir sorun olur mu? Tecrübesi olan bilgi verebilirse sevinirim. Bantın modeli 3m 3030 yeşil.
Maskeleme bandı 1 hafta gibi bir süre aracın üstünde yapışık şekilde kalsa bir sorun olur mu? Tecrübesi olan bilgi verebilirse sevinirim. Bantın modeli 3m 3030 yeşil.
Kaliteli bantların genelinde sorun olacağını sanmam hele ki şuan güneş ve sıcaklık olarak da çok yemeyeceği için sorun olmaz. Geçenlerde daha Q1 aracın üstünde tam 1 hafta durdu ancak çıktığında en ufak bile pislik bırakmamıştı. Ancak güneş veya sıcaklığa maruz kalmadı.
Kaliteli bantların genelinde sorun olacağını sanmam hele ki şuan güneş ve sıcaklık olarak da çok yemeyeceği için sorun olmaz. Geçenlerde daha Q1 aracın üstünde tam 1 hafta durdu ancak çıktığında en ufak bile pislik bırakmamıştı. Ancak güneş veya sıcaklığa maruz kalmadı.
Bende araca geçirdiğim brandanın dikişli kısımlarına denk gelen yerlere yapıştıracağım. Özel yapım bir branda aldım ancak yine 2 yerinde dikişler var. Araç haftada 5 gün garajda yatacak o yüzden böyle bir çözüm düşündüm.