Hızlı Soru - Cevap

edward

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #15,721
Yüzeyde kil ile alınabilecek partiküller varken polisaj yapıldıysa baskı ve sıcaklıkla beraber verniğe gömülmüş olabilir. Ki bu durum oluştuysa geçmiş olsun boyadan başka çare yok.
Önce kil denemişler. Kil ile olmayınca zımpara+pasta denemişler.

Zaten nasıl bir iş geldiyse başına boyanın içine işlemiş gibi.

Son düzenleme:

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Önce kil denemişler. Kil ile olmayınca zımpara+pasta denemişler.

Zaten nasıl bir iş geldiyse başına boyanın içine işlemiş gibi.
Önceki sahibindeyken oluşmuş olabilir ondan bahsediyorum. Araç önceki sahibindeyken kil yapılması gereken yüzeye direk pasta vurulduysa yüzeydeki partiküller verniğe gömülür. Daha sonra sizin yaptığınız kil verniğin üzerinde bir işlem yapabilir ancak partiküller çoktan verniğe gömülmüştür.

Fanboy

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Wash mitt (yıkama eldiveni) ne önerirsiniz. 3 adet Gyeon smoothie'm var 4 adet daha yeni ürün alacağım eğer önerdiğiniz bir marka varsa söyleyebilirmisiniz?

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar selam. Aracımın kaporta ve camındaki kuş pisliklerini yıkamadan önce ya da hiç yıkama yapmaya gerek duymadan çıkartabilecek ürün var mıdır ? Tavsiye verebilir misiniz ?

ckilincarslan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
dostlar 110-06 nozul arıyorum var mı elinde olan ihtiyacı olmayan satan sattığını bilen :)
nozul takılı pompada olur alabilirim :)

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar selam. Aracımın kaporta ve camındaki kuş pisliklerini yıkamadan önce ya da hiç yıkama yapmaya gerek duymadan çıkartabilecek ürün var mıdır ? Tavsiye verebilir misiniz ?
Quik detailerlar iş görüyor, ben 3d final touch kullanıyorum, camlara da güzel parlaklık veriyor, fiyatı da uygun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Quik detailerlar iş görüyor, ben 3d final touch kullanıyorum, camlara da güzel parlaklık veriyor, fiyatı da uygun.

Hocam cevabiniz icin tesekkur ediyorum. Arabayi basincli suyla yikayinca zaten genel olarak pislikler cikiyor ama benim amacim arabayi yikamadan kus pisligini farkettigimde hemen urunu kullanip bezle falan silip boyaya mumkun olacak en az zarari vermeyi amacliyorum.

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Hocam cevabiniz icin tesekkur ediyorum. Arabayi basincli suyla yikayinca zaten genel olarak pislikler cikiyor ama benim amacim arabayi yikamadan kus pisligini farkettigimde hemen urunu kullanip bezle falan silip boyaya mumkun olacak en az zarari vermeyi amacliyorum.
Anladım zaten ne demek istediğinizi. Ben de aynı şekilde kullanmak için aldım zaten o ürünü. Kuş pisliğinin üzerine ve beze 2-3 fıslayıp siliyorum. Bu arada boyada mutlaka wax veya sealant gibi bir koruma olmalı, pisliği çıkarması çok kolay oluyor, çoğu zaman hafif bir dokunma ile çıkabiliyor

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Ben bu gibi durumlar da koch chemie protector wax sıkıp birkaç dk bekliyorum ve çok hafif bastırarak bezle siliyorum yumuşacık olup gidiyor.

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Anladım zaten ne demek istediğinizi. Ben de aynı şekilde kullanmak için aldım zaten o ürünü. Kuş pisliğinin üzerine ve beze 2-3 fıslayıp siliyorum. Bu arada boyada mutlaka wax veya sealant gibi bir koruma olmalı, pisliği çıkarması çok kolay oluyor, çoğu zaman hafif bir dokunma ile çıkabiliyor

Cevap icin tekrar tesekkur ediyorum. Benim aracimda wax ya da sealant yok. Sorun teskil etmezse alayim bu urunu. Fiyati uygun.

tekelioglu

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben Autoglym Bird Dropping Wipes diye bir ürünü sürekli aracımda bulunduruyorum. Islak mendil gibi her biri ayrı paketli. Özellikle yazın hayatımı kurtarmışlığı var kendisinin.

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben Autoglym Bird Dropping Wipes diye bir ürünü sürekli aracımda bulunduruyorum. Islak mendil gibi her biri ayrı paketli. Özellikle yazın hayatımı kurtarmışlığı var kendisinin.
Hocam baktim ona ama forumdaki incelemesinden edindigim olumsuz izlenim hem de turkiye de su anda olmamasindan dolayi dusunmuyorum. Konuda sey yaziyordu; mendilin olcusu kucuk oldugundan yetmeyebiliyor. Gecen gun benim arabada 15-20 adet irili ufakla kus pisligi vardi. Epi topu 1 saatte falan oldu. Ben her defasinda 1 kutu bitirmek durumunda kalirim. :)