Hızlı Soru - Cevap

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #1,641
Elemanın biri başımın etini yiyor instagramdan bunların bi demirtozu temizleyicisi varmış heralde ban videosu ne zaman diyor günlerdir :D abi sen al onu çek 1 izlenme garanti çocuğa linkini veririm senin kanalın :D

Sadece kızarması mevcut

Havalar eccük düzelsin 4 farklı markanın testlerini yapacağım.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Davlumbaz içine 3d degreaser mi tavsiye eder misiniz?

Fulcronu kullanıp bitirdim ama çok etkili olduğunu gözlemleyemedim, 3d denemeli miyim yoksa gene fulcron mu?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli

Fulcronu kullanıp bitirdim ama çok etkili olduğunu gözlemleyemedim, 3d denemeli miyim yoksa gene fulcron mu?
En etkilisi ceviz davlumbaz için, yoksa elindeki jant temizleyicilerden birini kullan. 3d de zayıf kalabilir.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Jant temizleyici yok elimde malesef, önerebileceğiniz bir ürün var mı?
Ben genelde ceviz kullandığım için bilmiyorumki, önceden atas est kullanırdım sadece davlumbaza, yada 3d safe asit, 3d orange da denedim hepsi aşağı yukarı aynı. Yada yıkarken foam lance ile bol bol köpük basıyorum

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

Sadece kızarması mevcut

Havalar eccük düzelsin 4 farklı markanın testlerini yapacağım.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim abi :)

Degreaser fırçalamadan iş yapmıyor maalesef

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Ben genelde ceviz kullandığım için bilmiyorumki, önceden atas est kullanırdım sadece davlumbaza, yada 3d safe asit, 3d orange da denedim hepsi aşağı yukarı aynı. Yada yıkarken foam lance ile bol bol köpük basıyorum
Bursaki petroller cins biraz, eldiveni görünce "öyle yıkamayın" diyen tipler,

Bu yüzden pratik bir çözüm arayışındayım :) 3d deneyeyim bakalım ne olur, teşekkür ederim

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Motor temizliği aonrası koruma için 303 muadili öneri varmı arkadaslar
Parlak mı istiyorsunuz yoksa mat mı, elinizde bulunan herhangi bir iç torpido koruyucu ürünler kullanabilirsiniz, ben ag vinly rubber kullanıyorım, yada spritz olabiliyor, ayrıca af dresle, valet pro protectant

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Motor temizliği aonrası koruma için 303 muadili öneri varmı arkadaslar
İç mekana ne kullanıyorsanız plastiklere onu kullanabilirsiniz ekstra masraf istemezseniz. Farklı ürün denemek isterseniz dış plastiklere ne kullanıyorsanız deneyebilirsiniz. AF Revive; VP Black to the Future, Autoglym VRC; VP protectant. Benim tavsiyem Koch PSS olur.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Herkese merhaba. Game changer diye çıkıp atanamamış BSD olan bead makera bakarken Nanolex SiFinish isimli ürünü gördüm. Ürün 2017 etiketli zannedersem. Ve fakat Tr’de ne satışı var ne uygulaması. Bu markanın ürünleri bu ara piyasada az zaten. Nanolex’in Türkiye distirübütörünün kim olduğunu bilen var mı?

Ürün sayfası;
Nanolex SiFinish

YouTube incelemesi;

Yine detaylı bir diğer incelemesi DW’de var buraya linkini vermiyorum dileyen bakabilir.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Herkese merhaba. Game changer diye çıkıp atanamamış BSD olan bead makera bakarken Nanolex SiFinish isimli ürünü gördüm. Ürün 2017 etiketli zannedersem. Ve fakat Tr’de ne satışı var ne uygulaması. Bu markanın ürünleri bu ara piyasada az zaten. Nanolex’in Türkiye distirübütörünün kim olduğunu bilen var mı?

Ürün sayfası;
Nanolex SiFinish

YouTube incelemesi;

Yine detaylı bir diğer incelemesi DW’de var buraya linkini vermiyorum dileyen bakabilir.

Nanolex'e mail atmıştım bir ürünü sormak için kendileri dönüş yaptıktan sonra da bilgilendirme yapıp DBY olarak distirübütör olduğunu söylediler.Sanırım yeni yıl anlaşması sağlanması durumunda yeni ürünler vs. stok güncellemesi yapacaklar diye düşünüyorum.
Çoğu firmada aynı ürünler stokta,harici bir şeyler bulmak epey zor oldu son zamanlarda :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

Ürün sayfası;
Nanolex SiFinish

YouTube incelemesi;

DBY diyecektim ama @can26 benden hızlı davranmış. Şahsen aşırı fiyatlamarından ötürü getirseler de alınmaz bence.

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
xaronfr Nanolex firmasiyla mahkemelik, yinede ürünlerini test ediyor :) .

Youtube yorumlarda herkes fiyatindan şikayetci,ve BSD alternatif olamiyacagini yaziyor. 250ml --> 19€. Performansi Videoda iyi. Seramik kaplamada kullaniliyor,acaba cila/wax üzeri olurmu? Hic arastirmadim.

Gesendet von meinem HUAWEI RIO-L01 mit Tapatalk

Son düzenleme: