Merhaba. Yagmur kaydirici oncesi cam icin elle uygulanabilecek hafif kirec lekelerini, normal cam temizleyici ile cikmayacak kirleri cikarabilecek ve ustunde ki eski korumayi da sokebilecek bir cam pastasi alacagim. 2 urun arasinda kaldim.
1) Autoglym Car Glass Polish
2) Soft99 Glass Compound Z
Ayni paraya daha fazla miktar urun sundugu icin Autoglym tercihinde bulunmak istiyorum ancak camin ustunde ki korumayi sokme konusuna deginen bir video vs. bulamadigim icin emin olamadim. Daha once bu urunlerden kullanan arkadaslar yorum yapabilirse cok sevinirim.
Autoglym kullandım. Beklentinize göre iş yapan bir ürün. Özellikle makine ile kullanırsanız silecek izlerini yok ediyor. Elle kullanımda da yerleşmiş kireçleri temizliyor. Fakat çizik almaz onu belirteyim. İç mekanda uygulandığında da biraz buğu oluşmasını geciktiriyor diye yazanlar olmuştu, benim bu amaçla bir kullanımım olmadı.
Camın üzerindeki korumayı sökme noktasında bir tecrübem olmadığından sizi yanıltmak istemem. Fakat tekrar cam için ürün alacak olsam:
https://www.amazon.com.tr/dp/B009DH...olid=2ISMHRMYT0DST&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it
Gramajına bakmaksızın bu ürün alırdım. Daha önce satın alım yapmasam da yorumlardan anladığım gerçek cam cilası. Firmanın doğrudan seryum oksit satışı da mevcut. Sadece cam ürünü üretiyorlar.
Gramaj konusuna çok takılmayın. Autoglym ürünü yılda bir kez ya kullanıyorum ya kullanmıyorum, çantada duruyor öylece. Çok sık kullanılan ürünler değiller. Soru hızlı ama cevap yavaş oldu, kusura bakmayın.