Ulaşın elbet çözüm bulurlar ben kargoyla gelen ürünleri detaylı video kaydederek açıyorum tavsiye ederim videoyu atar bitirirdiniz işi pahalı ürünlerde aldığımız oluyor dikkat etmek lazım geçmiş olsun
Ulaşın elbet çözüm bulurlar ben kargoyla gelen ürünleri detaylı video kaydederek açıyorum tavsiye ederim videoyu atar bitirirdiniz işi pahalı ürünlerde aldığımız oluyor dikkat etmek lazım geçmiş olsun
instagram üstünden iletişim bilgilerimi isteyip beni aradılar. çok tatlı bir şekilde özürlerini ilettiler. ürünü amazon'dan aldığım için bu hata amazona aitmiş ama kendileri sorunu çözmek istedi. sipariş ettiğim 'glass shield' yanında hediye üründe göndereceklerini söylediler. buraya da bunu yazmak istedim, sonuç olarak ben bu işi ticari vs olarak yapmıyorum. adamların aleyhinde konuşmuş gibi olmak istemem
bu güzel geri dönüşleri için kendilerine tekrardan teşekkürler
Merhaba dostlar. Detay fırçaları konusunda fikirlerinizi almak istiyorum. Hem kaporta hem de iç mekan (plastik, piano black, deri gibi yüzeylerde) kullanıma uygun önerileriniz var mıdır? Sgcb’nin ürünlerine genellikle güzel yorum gelmiş. Fiyat performans ürünü olarak değerlendirilir mi?
Merhaba dostlar. Detay fırçaları konusunda fikirlerinizi almak istiyorum. Hem kaporta hem de iç mekan (plastik, piano black, deri gibi yüzeylerde) kullanıma uygun önerileriniz var mıdır? Sgcb’nin ürünlerine genellikle güzel yorum gelmiş. Fiyat performans ürünü olarak değerlendirilir mi?
siyah kırmızı fırçalarsa, bence biraz sert, ne boyada ne iç trimde kullanmaya gelmez, çizer gibi duruyor.
ben o fırçaları jantta ve arabanın sert plastik dediğimiz yerlerinde kullanıyorum
Bende iç mekan için hanımın yumuşak puf puf fırçalarına göz dikmiştim ama detay fırçalarının daha ucuz olduğunu görünce vazgeçtim şimdi work stuff bakıyorum.. dış mekan ve jantlar da Çin den aldığım fırçayı kullanıyorum...
Arkadaşlar valet pro kullanışlı bir fırçadır iç plastik deri dış plastik jant vs piano kısımda kesinlikle kullanmanızı tavsiye etmem. Ama çok kaliteli bir fırça değildir bilezik kısmından çatlar ve kırılır. Nerdeyse bir çoğumuzun başına gelmiştir. En az 5-6 tane çöp olmuştur. En son çözüm olarak bilezik kısmına bu şekilde makaron geçirip kullanıyorum.