Hızlı Soru - Cevap

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Abiler, amazondan soyledigim, nasiol glass shield’im hayirli olsun demek isterdim ama bos kutu gelmis. Nasil bir yol izlemeliyim?
Ulaşın elbet çözüm bulurlar ben kargoyla gelen ürünleri detaylı video kaydederek açıyorum tavsiye ederim videoyu atar bitirirdiniz işi pahalı ürünlerde aldığımız oluyor dikkat etmek lazım geçmiş olsun

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Amazona müşteri hizmetine de yazın isterseniz kamera kaydından ürünü paketleme yaparken koymadıklrını görüp telafi yaparlar
Amazon telafi eder buyuk ihtimal, kamera kaydina da gerek yok. Kendimce bir kanitim var :D

insta’dan nasiol’le de yazdim. Belki onlar telafi edebilir

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Amazon telafi eder buyuk ihtimal, kamera kaydina da gerek yok. Kendimce bir kanitim var :D

insta’dan nasiol’le de yazdim. Belki onlar telafi edebilir
instagram üstünden iletişim bilgilerimi isteyip beni aradılar. çok tatlı bir şekilde özürlerini ilettiler. ürünü amazon'dan aldığım için bu hata amazona aitmiş ama kendileri sorunu çözmek istedi. sipariş ettiğim 'glass shield' yanında hediye üründe göndereceklerini söylediler. buraya da bunu yazmak istedim, sonuç olarak ben bu işi ticari vs olarak yapmıyorum. adamların aleyhinde konuşmuş gibi olmak istemem :D

bu güzel geri dönüşleri için kendilerine tekrardan teşekkürler

sorun çözüldü forum ahalisi :D :D

FDY

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba dostlar. Detay fırçaları konusunda fikirlerinizi almak istiyorum. Hem kaporta hem de iç mekan (plastik, piano black, deri gibi yüzeylerde) kullanıma uygun önerileriniz var mıdır? Sgcb’nin ürünlerine genellikle güzel yorum gelmiş. Fiyat performans ürünü olarak değerlendirilir mi?

xawia

Acemi Detaycı
Üye
İl
kayseri
Merhaba dostlar. Detay fırçaları konusunda fikirlerinizi almak istiyorum. Hem kaporta hem de iç mekan (plastik, piano black, deri gibi yüzeylerde) kullanıma uygun önerileriniz var mıdır? Sgcb’nin ürünlerine genellikle güzel yorum gelmiş. Fiyat performans ürünü olarak değerlendirilir mi?
iç kısımlarda detay fırçası yerine hanımların kullandığı. fondoten fırçası kullanıyorum. detay fırçaları bana sert geliyor.
jant gibi dış aksamlarda ise sgcb benzeri bir ürün almıştım amazondan 5li siyah kırmızı renkte onu kullanıyorum
Nascita Profesyonel Duo Fibre Pudra Fırçası No:258 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Nascita Duo Fibre Makyaj Fırçası Nasbrush0132 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

OY53

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Senelerdir iç ve dışte valet pronun fırçasını kullanıyorum herhangi bir zarar vermedi, ürünün kendisi de zarar görmedi aldığım gün ki gibi hala.

FDY

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkürler hocam iç mekan için mantıklı geldi bana da
iç kısımlarda detay fırçası yerine hanımların kullandığı. fondoten fırçası kullanıyorum. detay fırçaları bana sert geliyor.
jant gibi dış aksamlarda ise sgcb benzeri bir ürün almıştım amazondan 5li siyah kırmızı renkte onu kullanıyorum

FDY

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Senelerdir iç ve dışte valet pronun fırçasını kullanıyorum herhangi bir zarar vermedi, ürünün kendisi de zarar görmedi aldığım gün ki gibi hala.
Teşekkürler hocam. Valet pro biraz pahalı gelmişti ancak bu kadar uzun ömürlü kullanılabiliyorsa doğru tercih sanki

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
siyah kırmızı fırçalarsa, bence biraz sert, ne boyada ne iç trimde kullanmaya gelmez, çizer gibi duruyor.
ben o fırçaları jantta ve arabanın sert plastik dediğimiz yerlerinde kullanıyorum

valet alsam mı? pahalı mı? diye düşünüyordum. hem sağlam hem kaliteliyse almak lazım :D

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Bende iç mekan için hanımın yumuşak puf puf fırçalarına göz dikmiştim ama detay fırçalarının daha ucuz olduğunu görünce vazgeçtim :) şimdi work stuff bakıyorum.. dış mekan ve jantlar da Çin den aldığım fırçayı kullanıyorum...

Son düzenleme:

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar valet pro kullanışlı bir fırçadır iç plastik deri dış plastik jant vs piano kısımda kesinlikle kullanmanızı tavsiye etmem. Ama çok kaliteli bir fırça değildir bilezik kısmından çatlar ve kırılır. Nerdeyse bir çoğumuzun başına gelmiştir. En az 5-6 tane çöp olmuştur. :) En son çözüm olarak bilezik kısmına bu şekilde makaron geçirip kullanıyorum:).