Hızlı Soru - Cevap

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Öne çıkan konu #8,741
Ben lastik için Flowey R4 alıcağım, davlumvaz için Divortex. Divortex hem de sulandırılıyor hem de 5litresi 90 tl.
Davlumbazlara bir iki tane ürün denedim genelde çoğu su gibi boncuk boncuk kaldı yüzeyde, en iyi tutunan magic dressing oldu,tabi divortex ten falan magic dressing performansı beklemek doğru olmaz ama benim için iş görmesi önemli özellikle sattığım arabalara önemsiz lastik davlumbaz gibi yerlere fiyat performans ürünler kullanmak daha iyi oluyor.Kalicilik ta önemli tabi uygulayıp ertesi gün mas mat şekilde görmek istemiyorum ortalama 5 günü çıkarsın yeterli.Sanirim ben direk divortexi tarif ettim ;D

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Davlumbazlara bir iki tane ürün denedim genelde çoğu su gibi boncuk boncuk kaldı yüzeyde, en iyi tutunan magic dressing oldu,tabi divortex ten falan magic dressing performansı beklemek doğru olmaz ama benim için iş görmesi önemli özellikle sattığım arabalara önemsiz lastik davlumbaz gibi yerlere fiyat performans ürünler kullanmak daha iyi oluyor.Kalicilik ta önemli tabi uygulayıp ertesi gün mas mat şekilde görmek istemiyorum ortalama 5 günü çıkarsın yeterli.Sanirim ben direk divortexi tarif ettim ;D
Abi bundan dolayı gelecek ay hemen divortex alıcam :DD

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Flowey Ev12 ile sampuan 2.5 arasında bir fark varmıdır ikiside korumalı yazıyo
@FloweyTurkiye ve @onurçiko ya da sormuştum bu konuyu. Koku farkı var benim bildiğim ve söylenenler de o yönde(2.5 hoş kokulu). Bir de 2.5 ürünü cds serisiymiş (ne anlama geliyor bilmiyorum ama) bu şekilde söylenmişti flowey tarafından.

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Makinesiz Pratik koltuk temizliği benim üstünde çok dene-yanıl yontemiyle uğraştığım bi konuydu ve ayrıca
vp carpet cleaner, pol star,Sonax,amway loc , mg apc v.b birçok ürün deneyerek En etkili ürünü bulmaya çalıştım tabiri caizse aradığım aşkı flowey i2 de bulduk :):) şöyleki ;
Yarim kova Temiz su
Sert olmayan fırça
Sünger
Micro fiber bez
3/1 sulandırılmış flowey i2
Sonra bu videodaki gibi uygulama yapıyoruz ;)

Hocam öncelikle emeklerinize sağlık. Sakıncası yoksa bir sorum olacaktı. Aracım daha 3 aylık. Koltuklara su,kir vb. kolay yapışmaması için koruma yapmak istiyorum. Hangi ürünü önerirsiniz. O kadar çok ürün var ki aralarında kayboldum.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Abi bundan dolayı gelecek ay hemen divortex alıcam :DD
Arkadaşlar günaydın konsantre olan divortexi son teslim ettiğim iki aracın davlumbazlarına sıktım ikisinde de 2 günü çıkardı, ben teslim ederken hala ilk sıktığım gibi temiz ve parlak görüntüsünü koruyordu. Yüzeyde ürün boncuk gibi kalmadı ve yüzeye dağıldı yani lekeli gibi değil bugün bir honda paylaşacağım ona da bakabilirsiniz.

Ürünü spreyle sıkıp bırakıyorum sonrasında silme falan yapmıyorum. Bence yaz ayları için biçilmiş kaftan divortex konsantre.

Son düzenleme:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
abiler Gyeon Wet Coat fitillerde neden leke bırakır, çözümü nedir, bastırarak silsem de çıkmadı
kurumuştur o yüzden leke kalmıştır. İpa ile silip plastik koruyucu bir ürün uygulayın yada af finale gibi bir hızlı cila ile silin kaybolur.

Wet coat sıktıktan sonra eldivenle geçip durularsanız iz olmaz. Bir yandan sıkıp bir yandan paneli eldivenle geçmeniz lazım, fazla beklerse yine iz kalır.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar dostlar on yıkama ürünüm bitmek üzere ve pre wash almayı düşünüyorum şuanda fis fis şişede sıkarak uyguluyorum vp citrus pre washi, malum flowey kampanyasi var bu yüzden floweyin on yikamasini almak istiyorum fakat köpük yapıcı makinem yok veya pompam kwazar vs fis fis da floweyin hangi ürünü iş görür veya görür mü?

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar dostlar on yıkama ürünüm bitmek üzere ve pre wash almayı düşünüyorum şuanda fis fis şişede sıkarak uyguluyorum vp citrus pre washi, malum flowey kampanyasi var bu yüzden floweyin on yikamasini almak istiyorum fakat köpük yapıcı makinem yok veya pompam kwazar vs fis fis da floweyin hangi ürünü iş görür veya görür mü?
Abi fıs fıs zulüm olur. Kwazar zemzem veta tarzında bişey edinirsen güzel olur.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
Liquid Elements cam bezinden aşırı memnunum. Bir tane daha eklemek istiyorum yanına, önerebileceğiniz ürün var mıdır?
Ayrıca gyeon wetcoat bitti. Alternatif ne önerirsiniz? PW harici.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba
Liquid Elements cam bezinden aşırı memnunum. Bir tane daha eklemek istiyorum yanına, önerebileceğiniz ürün var mıdır?
x50 den memnunum ama pw alternatifi direk. kokusu papatya,çiçek demeti kokusu gibi. yine1:100 giibi sulandırma oranı var. Ama wetcoat a alternatif olur mu bilemedim,wetcoat kullanmadım daha önce

le cam bezinin yanında @SuperClean 'ın cam bezini kullanıyorum 2 senedir, memnunum lekesiz,izsiz güzel bir yüzey bırakıyor.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar merhaba
Bro Rossman'a gidiyorsun 7 tl ye cam bezinden 3 tane alıyorsun keyfine bakıyorsun :)

Wet coat'ın alternatifi yok gibi bir şey. PW istemiyorsan X50 düşünülebilir. Daha uygun bir şey ama dayanımı az bir şey dersen Divortex Quick Wax'a da bakabilirsin.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinde Divortex hızlı Cila olan var mı acaba? Dolapta divortex hızlı Cila şişesi buldum ama kokusu baya genzimi yakan yoğun ipa gibi bir koku var. Elinde olan bir teyit edebilir mi, bu kadar ağır değildi diye hatırlıyorum kokusunu?