@Shirb13 abim Flowey'den X50 aldım, 1:50-1:100 sulandırma oranı varmış. PW'ye rakip olduğuna göre benim hafif ticari Fiorino'ma kaç litre ürün harcarım.
Hımm demek istediğini anladım abi, mesela bazı şampuanlar da fazla yoğun kullanmak iz bırakıyor gibi sonuçları olabilir. Bundan sonra kirli olsa bile 1:25den fazla yoğun bir şekilde kullanmam. Ama 1:10 kullandığım da hiç bir sıkıntı yaşamadım, kirleri düzgün çıkardı. (Belki de 1:30 sulandırsam yine de aynı kiri sökücekti.)
Fl için geçerli mi bu oran? Yoksa pompa ile uygularken mi geçerli? 1:25 de 40 ml ürün bile yapmıyor 1 lt karışımda çünkü. Ben de sizlerin deneyimine göre uygulayayım ev 13 ü
Forumda genel olarak maskele bantı olarak ege bant kullanıldığını görüyorum ancak sadece yamaclardetailing’te satıldığını gördüm. Kendi sitesinede baktım ancak göremedim. Başka alabileceğimiz bir yer var mıdır acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi benim aldığım etiketde fazla kirli veya kirli diye birşey ifade etmemişler ancak şöyle yazıyor. 1litrelik ürünün etiketi, müsait olduğum da merkezlerine gidip sulandırma oranlarıyla ilgili bir katolog isteyebilirim.
Abi benim aldığım etiketde fazla kirli veya kirli diye birşey ifade etmemişler ancak şöyle yazıyor. 1litrelik ürünün etiketi, müsait olduğum da merkezlerine gidip sulandırma oranlarıyla ilgili bir katolog isteyebilirim.
Hocam öncelikle emeklerinize sağlık. Sakıncası yoksa bir sorum olacaktı. Aracım daha 3 aylık. Koltuklara su,kir vb. kolay yapışmaması için koruma yapmak istiyorum. Hangi ürünü önerirsiniz. O kadar çok ürün var ki aralarında kayboldum.
Valla hocam koltukları korumak İcin özelliklede kumasta su tutmama gibi zamanında bi kaç ürün gözüme çarptı ama kullanışlımi değilim net bisey söyleyemem
Bana kalırsa bütçen varsa davlumbazlara ve kapı içleri için b33 al, jantın da koruman yoksa b33 veya ceviz ile ön yıkama yapabilirsin. Güvenli ön yıkama için ev13 al, kirli durumlar da 1:8 1:10 gibi uygularsın eğer 1 hafta önce yıkanmış üstünde sadece toz olan araca 1:20 uygulayabilirsin. Hatta geçen hafta seramikli tozlu araca 1:40 yıkadım bütün kirleri indirdi, çift kovaya iş bişe düşmedi.
Janta koruma yapicam aynı sekilde kaportayada oyuzden koruma söken ürünlerden uzak durmaya çalışıyorum ev 13 en iyisi gibi nokta atışı ürün gibime geliyor, sulandırma oranlarını genelde ben markanın onerdigi şekilde yapıyorum fakat tecrübe etmek gerekirse ederim
Janta koruma yapicam aynı sekilde kaportayada oyuzden koruma söken ürünlerden uzak durmaya çalışıyorum ev 13 en iyisi gibi nokta atışı ürün gibime geliyor, sulandırma oranlarını genelde ben markanın onerdigi şekilde yapıyorum fakat tecrübe etmek gerekirse ederim
Aynen dediğin gibi koruma ürünleri kullan her zaman, şimdilik EV13 alırsın ilerde çeyize başka şeyler de eklersin. Bayram tatilin de arabayı yıkarken 2 3 farklı sulandırma şeklinde deneme yapıyım, ona göre durumu değerlendiririz.
Aynen dediğin gibi koruma ürünleri kullan her zaman, şimdilik EV13 alırsın ilerde çeyize başka şeyler de eklersin. Bayram tatilin de arabayı yıkarken 2 3 farklı sulandırma şeklinde deneme yapıyım, ona göre durumu değerlendiririz.