Hızlı Soru - Cevap

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Öne çıkan konu #8,781
@Shirb13 abim Flowey'den X50 aldım, 1:50-1:100 sulandırma oranı varmış. PW'ye rakip olduğuna göre benim hafif ticari Fiorino'ma kaç litre ürün harcarım.
Sercan 1:50 yapacaksan 20 ml ürün + 980 ml su, 1:100 yapacaksan 10 ml + 990 ml sı katman lazım, kardeşim.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hımm demek istediğini anladım abi, mesela bazı şampuanlar da fazla yoğun kullanmak iz bırakıyor gibi sonuçları olabilir. Bundan sonra kirli olsa bile 1:25den fazla yoğun bir şekilde kullanmam. Ama 1:10 kullandığım da hiç bir sıkıntı yaşamadım, kirleri düzgün çıkardı. (Belki de 1:30 sulandırsam yine de aynı kiri sökücekti.)
EV13 1:25 - 1:50 oranı tavsiye ediliyor. Yarın sabah ben de deneyeceğim bir aksilik karışmaz ise 1:25 olarak.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sercan 1:50 yapacaksan 20 ml ürün + 980 ml su, 1:100 yapacaksan 10 ml + 990 ml sı katman lazım, kardeşim.
Tamamdır abi teşekkür ederim. :)
EV13 1:25 - 1:50 oranı tavsiye ediliyor. Yarın sabah ben de deneyeceğim bir aksilik karışmaz ise 1:25 olarak.
Abi bende şimdi ambalajına baktım, 1:30-1:60 yazıyor. Bayram tatilin de 2 tane araba yıkayacağım deneme yaparım.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Tamamdır abi teşekkür ederim. :)

Abi bende şimdi ambalajına baktım, 1:30-1:60 yazıyor. Bayram tatilin de 2 tane araba yıkayacağım deneme yaparım.
Benim etikette yazanlar bu şekilde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Fl için geçerli mi bu oran? Yoksa pompa ile uygularken mi geçerli? 1:25 de 40 ml ürün bile yapmıyor 1 lt karışımda çünkü. Ben de sizlerin deneyimine göre uygulayayım ev 13 ü

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Forumda genel olarak maskele bantı olarak ege bant kullanıldığını görüyorum ancak sadece yamaclardetailing’te satıldığını gördüm. Kendi sitesinede baktım ancak göremedim. Başka alabileceğimiz bir yer var mıdır acaba?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Benim etikette yazanlar bu şekilde

Abi benim aldığım etiketde fazla kirli veya kirli diye birşey ifade etmemişler ancak şöyle yazıyor. 1litrelik ürünün etiketi, müsait olduğum da merkezlerine gidip sulandırma oranlarıyla ilgili bir katolog isteyebilirim.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Abi benim aldığım etiketde fazla kirli veya kirli diye birşey ifade etmemişler ancak şöyle yazıyor. 1litrelik ürünün etiketi, müsait olduğum da merkezlerine gidip sulandırma oranlarıyla ilgili bir katolog isteyebilirim.
1:50 veya 1:60 'da o üründen yeterli performansı alamazsın pek bu yüzden o değerler sorun olmayacaktır. 1:25 -1:30 bol köpük açısından iyidir;)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Enteresan bir şey etiketlerde farklı yazması. Deneyerek kendimiz buluruz olmazsa en iyi karışımı.

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam öncelikle emeklerinize sağlık. Sakıncası yoksa bir sorum olacaktı. Aracım daha 3 aylık. Koltuklara su,kir vb. kolay yapışmaması için koruma yapmak istiyorum. Hangi ürünü önerirsiniz. O kadar çok ürün var ki aralarında kayboldum.
Valla hocam koltukları korumak İcin özelliklede kumasta su tutmama gibi zamanında bi kaç ürün gözüme çarptı ama kullanışlımi değilim net bisey söyleyemem

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Apc ile temizlenen iç aksamlar için c6 matte dash kullanacağım. Apc sonrası c6 öncesi spritz gereksiz mi olur yoksa işe yarar mı dersiniz

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bana kalırsa bütçen varsa davlumbazlara ve kapı içleri için b33 al, jantın da koruman yoksa b33 veya ceviz ile ön yıkama yapabilirsin. Güvenli ön yıkama için ev13 al, kirli durumlar da 1:8 1:10 gibi uygularsın eğer 1 hafta önce yıkanmış üstünde sadece toz olan araca 1:20 uygulayabilirsin. Hatta geçen hafta seramikli tozlu araca 1:40 yıkadım bütün kirleri indirdi, çift kovaya iş bişe düşmedi.
Janta koruma yapicam aynı sekilde kaportayada oyuzden koruma söken ürünlerden uzak durmaya çalışıyorum ev 13 en iyisi gibi nokta atışı ürün gibime geliyor, sulandırma oranlarını genelde ben markanın onerdigi şekilde yapıyorum fakat tecrübe etmek gerekirse ederim

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Janta koruma yapicam aynı sekilde kaportayada oyuzden koruma söken ürünlerden uzak durmaya çalışıyorum ev 13 en iyisi gibi nokta atışı ürün gibime geliyor, sulandırma oranlarını genelde ben markanın onerdigi şekilde yapıyorum fakat tecrübe etmek gerekirse ederim
Aynen dediğin gibi koruma ürünleri kullan her zaman, şimdilik EV13 alırsın ilerde çeyize başka şeyler de eklersin. Bayram tatilin de arabayı yıkarken 2 3 farklı sulandırma şeklinde deneme yapıyım, ona göre durumu değerlendiririz. :)

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aynen dediğin gibi koruma ürünleri kullan her zaman, şimdilik EV13 alırsın ilerde çeyize başka şeyler de eklersin. Bayram tatilin de arabayı yıkarken 2 3 farklı sulandırma şeklinde deneme yapıyım, ona göre durumu değerlendiririz. :)
Mutlaka benimle paylasmani rica ediyorum dostum forumda paylasmasanda:D