Hızlı Soru - Cevap

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Öne çıkan konu #8,921
Maddi durumlardan ötürü malzeme alamıyorum, koltuklarda ve yer döşemesinde bimden aldığım aspirini kullanıyorum plastik yerlerde ve torpido ise yine bimde satılan silikonlu mavi ürünü kullanıyorum sorun olur mu ?
Aslında koltuklar ve yer halısı için Valet Pro Carpet Cleaner alsanız çok iyi olur tabi maddiyat var ortada ancak çok ekonomik olduğu için size 500 ml'si en az 1 sene yeter diye tahmin ediyorum. Plastikler için silikonlu sprey kalıcı hasarlara yol açabilir hele güneşte kaldığın da torpido da çok kötü bir iz bırakıyor bilginize, isterseniz şimdilik nemli bezle toz almak da fayda var.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Kesinlikle katılıyorum Sercan. @tgykya Bu süreçte nemli bezle toz alıp bırakmak en mantıklısı. Güneşte sorun oluyor genelde silikonlu ürünler

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aslında koltuklar ve yer halısı için Valet Pro Carpet Cleaner alsanız çok iyi olur tabi maddiyat var ortada ancak çok ekonomik olduğu için size 500 ml'si en az 1 sene yeter diye tahmin ediyorum. Plastikler için silikonlu sprey kalıcı hasarlara yol açabilir hele güneşte kaldığın da torpido da çok kötü bir iz bırakıyor bilginize, isterseniz şimdilik nemli bezle toz almak da fayda var.
Böyle buldum fiyatı güzel gibi

Valet Pro Classic Carpet Cleaner Koltuk Temizleme 500 Ml Bölünmüş - n11.com

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Torpido ve plastiklerde hangi ürünü kullanayım. yer döşemesi ve koltuklar için Valet Pro Carpet Cleaner

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Torpido ve plastiklerde hangi ürünü kullanayım. yer döşemesi ve koltuklar için Valet Pro Carpet Cleaner
aynı firma auto finesse verso satıyor. Soft bir apcdir onu kullanabilirsiniz. Valet pro apc de olabilir artık hangisi daha uyguna geliyorsa. Çok kirli değilse daha güvenlisi flowey ı2 var n11 de floweytürkiye satıyor

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Şöyle link bırakıyım, @Mentalfeed abinin çok güzel bir karşılaştırma konusudur. Burda ki ürünleri Detailbox, Parlatan adamlar, Temizlik madeni, Hobiotom gibi sitelerden temin edebilirsiniz.

İç Trim Koruyucu Karşılaştırma (Flowey 5.1, AutoFinesse Spritz, Mothers Protectant, AutoBriteDirect Pink Sheen)

Düzenleme: @Berkay abim de temizlemek için fikir vermiş, Verso size yeterli gelicektir.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
aynı firma auto finesse verso satıyor. Soft bir apcdir onu kullanabilirsiniz. Valet pro apc de olabilir artık hangisi daha uyguna geliyorsa. Çok kirli değilse daha güvenlisi flowey ı2 var n11 de floweytürkiye satıyor
Ürün hoşuma gitti çok kirli değil zaten haftada 1 yıkandığı için araç :) bu üründe aynı şekilde köpük şişesi ile kullanılabilir dimi