Öne çıkan konu
#8,981
Merhaba herkese hayırlı bayramlar dilerim, şuanda koch chemie reactive wheel cleaner kullanıyorum. Ancak 750 ml hemen bitiyor ve ekonomik değil onun yerine beş litrelik bir ürün almak istiyorum. Şu anda tek alternatifim FB beş litre. Alu’nun beş litreliği kalmamış mecburen fbye yöneleceğim. Sormak istediğim reactive wheel cleaner, rrr ve fb ikilisi arasında nerde konumlanır performans olarak? Bir de temizlikmadeninde beş litre olarak satılan bu ürün orijinal beş litre olarak mı geliyor yoksa 10 litreden bölünerek mi satılıyor Daha önce alan bilgisi olan var mı? Tecrübelerim gereği bölünmüş ürün satın almıyorum. Teşekkür ederim herkese iyi forumlar dilerim...
Soruya gelirsek FB yada RRR jantı temizlese de Demirtozu temizleyicilerdir, yani her yıkamada kullanmak hem maddi olarak zarara uğratacaktır hem de jantınıza zarar vericektir. Bu tip demirtozu temizleyici ürünleri 2 3 ayda bir kullanmak veya aracın ne kadar yol yaptığına bağlı oalrak kullanmak mantıklı, size önerim ürün karşılaştırma bölümüne girerek jant temizleyici olan karşılaştırmaları inceleyin yeterli bilgi bulacaksınız.
RRR, FB, Reactive wc'ye gelirsek dediğim gibi bu ürünler demir tozu temizleyicilerdir, bana kalırsa 2 3 ayda bir jantlar için FB almanız daha makbul, rutin yıkamalar da ise jant temizleyicileri kullanmanız daha mantıklı. Hem maddiyattan kar ediceksiniz hem de jantınız daha uzun ömürlü olucaktır. eğer jantınız da koruma ürünleri var ise R1, Diablo, Signature gibi koruma dostu ürünler kullanın.