Hızlı Soru - Cevap

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öne çıkan konu #9,441
Markanın kendi uygulama videosunda boyalı yüzeyde uzun süre bekletilmemesi gerektiğini belirtiyorlar sanırım abi süre tutuyorlar filan. Buna istinaden mi söylüyorlar anlamadım.
Tamam, yanlış uygulama yaptığın her ürünler zarar verme potansiyeline sahiptir zaten, ayrıca soru boyalı yüzey ile ilgili değil, olsa bizde buradan uyarıları yaparız yine, konu camla ilgili, cama nasıl bir zarar verebilir.

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Tamam, yanlış uygulama yaptığın her ürünler zarar verme potansiyeline sahiptir zaten, ayrıca soru boyalı yüzey ile ilgili değil, olsa bizde buradan uyarıları yaparız yine, konu camla ilgili, cama nasıl bir zarar verebilir.
Abi ben zarar verir diyenlerden değilim. Kendimde kullanıyorum zaten. Buradan yola çıkıp mı bu kanıya vardılar diye belirtmek istedim sadece.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi ben zarar verir diyenlerden değilim. Kendimde kullanıyorum zaten. Buradan yola çıkıp mı bu kanıya vardılar diye belirtmek istedim sadece.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biliyorum kardeşim ben sana cevaben yazmadım, üstüne alınma kesinlikle.

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
@onurçiko, Bu arada elimde 2 yıl öncesinden kalma şu cila vardı, camın bir köşesine ped ile denedim, zor, uğraştırıyor ama leke çıkıyor. Bunu şu makine ile deneyim diyorum, sanırım beceririm, tavsiyeniz var mı...

Karabat51

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Isparta
Merhabalar. Kc pw mevcut elimde daha önce bsd kullanıyordum bu ürünü yeni aldım ve daha önce uygulamadım. Forumlarda 1/100 veya 1/200 e kadar sulandırılıp kullanıldığını okudum. Ürünü 1/50 şeklinde kullansam durulamasında herhangi bi iz bırakır mı ? Son olarak 20 ml ürünü 1/100 oranla 2lt bi şişede sulandırılmış bi şekilde muhafaza etsem ve 2-3 yıkamada bunu kullansam bi sıkıntı olur mu özelliğini yitirir mi ? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok hızlı cevap beklediğim bi' soru var, yaklaşık 10dk vaktim var cevap için. :)
EV13 kova şampuanı olarak kullanılır mı?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Çok hızlı cevap beklediğim bi' soru var, yaklaşık 10dk vaktim var cevap için. :)
EV13 kova şampuanı olarak kullanılır mı?
Bana kalırsa kullanıp yazık etmeyin, hiç denemedim ancak kova şampuanının amacını uygulamak için daha fazla kaygan olduğunu biliyorum. EV13 kir sökme yapısına bakarsak tabiki de daha fazladır.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@onurçiko, Bu arada elimde 2 yıl öncesinden kalma şu cila vardı, camın bir köşesine ped ile denedim, zor, uğraştırıyor ama leke çıkıyor. Bunu şu makine ile deneyim diyorum, sanırım beceririm, tavsiyeniz var mı...

Olur tabiiki gayet güzel olur hemde.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Peki abi ziyan olmaz mı? Yani elinde varsa tabiki de kullansın ama son çare diye düşünüyorum.
Oyle acele bir sekilde olur mu diye sorduguna gore demek ki elde o an o var ve kullanmasi gerek :)

Ziyan olmaz neden olsun ikisinin de fiyatlari yakin zaten birbirine sorun olmaz

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Shirb13 İbrahim abi, fırçanın üstün de jant fırçası yazıyordu. Peki yurt dışın da davlumbaz fırçası yok mu ne ? Bundan dolayı mı biz jant fırçasını davlumbaz için kullanıyoruz ?
@onurçiko Onur abi biraz da bahsettiğim olayın üstüne yurt dışında kullandıkları içinde mi sizde kullanıyordunuz ? Çünkü Bauhaus'dan alınan jant fırçasından daha yumuşak.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bugün arkadaşın motoru yıkayalım dedik, fotodaki işaretli yerler resmen kireçleşmiş kirliydi, apc, ceviz, asperox sıktıysamda çıkmadı, ne önerirsiniz porçöz olabilir mi?

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bugün arkadaşın motoru yıkayalım dedik, fotodaki işaretli yerler resmen kireçleşmiş kirliydi, apc, ceviz, asperox sıktıysamda çıkmadı, ne önerirsiniz porçöz olabilir mi?
Hocam benim eski aracım beyazdı. Kaput altı aynı dediğiniz gibi olmuştu. Çözümü bilmiyorum ama porçöz gibi ağır kimyasallar denemeyin derim. İç kısımlarda boya zayıf atılıyor çoğu yerde vernik bile olmuyor. Hatta beyaz astar bile olabilir o kısımlar. Daha büyük sorunlara yol açabilir porçöz.

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Önce eraser deneyin fayda etmezse aşındırıcı bir pastayla elinle uygulama yaparsan baya görüntüyü toparlar

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@Shirb13 İbrahim abi, fırçanın üstün de jant fırçası yazıyordu. Peki yurt dışın da davlumbaz fırçası yok mu ne ? Bundan dolayı mı biz jant fırçasını davlumbaz için kullanıyoruz ?
@onurçiko Onur abi biraz da bahsettiğim olayın üstüne yurt dışında kullandıkları içinde mi sizde kullanıyordunuz ? Çünkü Bauhaus'dan alınan jant fırçasından daha yumuşak.
Aynen evet, bu ürünler jant fırçası olarak üretip sayılıyor zaten.