Hızlı Soru - Cevap

brkcskn

Çaylak Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #9,721

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Cevaplar için teşekkürler. B33 + Ev11 + Ev13 (korumaya daha az vermesi için) + R1 siparişi geçtim. Araç çok kirli olduğu zaman B33, haftalık yıkamalarda Ev13 kullanıcam. Ev12 ile Ev13 arasında da sanırım yoğunluk farkı var yüksek numara daha yoğundur mantığı ile gidersek Ev13 daha yoğun bi ürün sanırım :)

Son olarak Ev11 (hızlı cila) foam lance kullanıma uygun mudur? Yoksa şişe ile mi kullanmamız gerekiyor.
Ev11 foam için uygundur.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Normalde kullandığım bahçe hortumun patladığı için kaliteli uzun yıllar boyunca kullanabileceğim bir hortum almak istiyorum. Bauhaus gibi İnternet sitelerinden alabileceğim kaliteli bir hortum önerirseniz sevinirim. :)

Utopik83

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Konya
Normalde kullandığım bahçe hortumun patladığı için kaliteli uzun yıllar boyunca kullanabileceğim bir hortum almak istiyorum. Bauhaus gibi İnternet sitelerinden alabileceğim kaliteli bir hortum önerirseniz sevinirim. :)
Karcher primoflex hortumları hem kırılma yapmaz hem de uzun yıllar kolay kolay delinmez yosunlanmaz
Şiddetle öneririm

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Arkadaşımın aracının kaputuna inşaatta kullanılan izolasyon köpüğü gelmiş. Bunu çıkarmanın kolay bir yolu varmıdır acaba.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Arkadaşımın aracının kaputuna inşaatta kullanılan izolasyon köpüğü gelmiş. Bunu çıkarmanın kolay bir yolu varmıdır acaba.
Yapışkan sökücü ürünler ile denemek lazım. Hazırda gazyağı, mazot, m600-700 tiner çözüm olmazsa selülozik tiner de deneyebilirsiniz. Hiç bir şekilde çözülmezse hazır yüzeydeyken ufak bir zımpara polisajla hepsi alınır bence.

sekomeko

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sanirim tavana puskurtme olarak yapilan kopuk. Benimde motosikletime gelmisti. Boyali alanlardan cikiyor ama siyah plastikte, deride biraz iz birakiyor.

Oncelikle sakin insaata gidip onlarin losyonunu almayin. Kendilerinin kopugu eriten bir losyonu var. Herseyi eritiyor. Ben yikama ile boyali alanlarin cogundan kurtuldum, ince bir sekilde bazi yerlere polisaj gerekti.

tugay_yavuz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ / Çorlu
Merhaba Arkadaşlar, Koch Chemie FB demir tozu çözücü için önerebileceğiniz bir sprey şişe var mıdır? Ürün yoğun bir yapıya sahip olduğu için normal şişeler dağıtamadan ip gibi atıyor ve ürün sarfiyatı çok fazla oluyor. Bitirmiş olduğum Sonax Jant temizleyicinin gri şişesi ile denedim ama sonuç değişmedi.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Merhaba Arkadaşlar, Koch Chemie FB demir tozu çözücü için önerebileceğiniz bir sprey şişe var mıdır? Ürün yoğun bir yapıya sahip olduğu için normal şişeler dağıtamadan ip gibi atıyor ve ürün sarfiyatı çok fazla oluyor. Bitirmiş olduğum Sonax Jant temizleyicinin gri şişesi ile denedim ama sonuç değişmedi.
Canyon başlıkların herhangi bir modeli, Flowey şişesinde ki Canyon başlık, Murat plastik spreyleri gibi olan spreyler iş görecektir.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
30ml bir seramik kaplama tek kat yapılacaksa ortalama kaç araç için yeterli olur acaba?
sayın adminimiz cevaplamış ancak şöyle bir durum var. Seramikten seramiğe değişir bazı ürünler yüzeyde daha iyi yayılıyor bazıları daha az yayılıyor sarfiyatları farklı oluyor. Tüm firmalar ve işini hakkı ile yapan dükkan sahipleri şunu benimser "1 şişe 1 araç" benim yaptığım seramik uygulamalarında 1 şişe ile 1.5 araç yaptığım oldu 2 şişe 3 araba gibi diyebiliriz (kaput tavan bagaj 2şer kat olmak kaydı ile)

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
İyi akşamlar herkese. Şubat sonunda sıfır aldığım Seat Leon aracım ilk nazarını aldı. Park yerinde sürtüp kaçmışlar. Yani böyle insanlar giderek artıyor sanırım. İnsan numarasını felan bırakmaz mı? Ben mi iyi niyetliyim bilmiyorum. Ama beni sinirlendiren şey, hasarı verip kaçması. İnanın sürttüm yanlışlıkla felan dese hiç sorun olmaz. Neyse sözün özeti bu hasarı nasıl düzeltebilirim? İnce pasta alıp üstübu ile uygulasam mı, yoksa mini onarımdan lokal olarak mı yaptırsam bilemedim. Bu arada pasta çizik izlerini alır gibi ama bir kaç noktada boya gitmiş gibi gördüm. Lokal olarak yapılsa o bölge sırıtır mı? Önerilerinizi bekliyorum. Ankarada yaşıyorum. Tavsiye edebileceğiniz kaporta ustası varsa ona da gösterebilirim. Şimdiden çok teşekkürler.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
İyi akşamlar herkese. Şubat sonunda sıfır aldığım Seat Leon aracım ilk nazarını aldı. Park yerinde sürtüp kaçmışlar. Yani böyle insanlar giderek artıyor sanırım. İnsan numarasını felan bırakmaz mı? Ben mi iyi niyetliyim bilmiyorum. Ama beni sinirlendiren şey, hasarı verip kaçması. İnanın sürttüm yanlışlıkla felan dese hiç sorun olmaz. Neyse sözün özeti bu hasarı nasıl düzeltebilirim? İnce pasta alıp üstübu ile uygulasam mı, yoksa mini onarımdan lokal olarak mı yaptırsam bilemedim. Bu arada pasta çizik izlerini alır gibi ama bir kaç noktada boya gitmiş gibi gördüm. Lokal olarak yapılsa o bölge sırıtır mı? Önerilerinizi bekliyorum. Ankarada yaşıyorum. Tavsiye edebileceğiniz kaporta ustası varsa ona da gösterebilirim. Şimdiden çok teşekkürler.

geçmiş olsun öncelikle. aynı yerden benim aracıma da sürtmüşlerdi benim araç kırmızı bir de.Sanki çok bir hasar yok gibi ilk önce düzgünce bir pasta yapılıp üstünden çıkacak olan izler çıktıktan sonra bakarsınız.rötüş yapınca sırıtmayacak bi durumda ise rötüş yapıp geçebilirsiniz. yok gözüme batar diyorsanız boyatırsınız orayı lokal olarak sonuçta plastik tampon,size kaşmış bir durum.ben rötüş yapmıştım.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
geçmiş olsun öncelikle. aynı yerden benim aracıma da sürtmüşlerdi benim araç kırmızı bir de.Sanki çok bir hasar yok gibi ilk önce düzgünce bir pasta yapılıp üstünden çıkacak olan izler çıktıktan sonra bakarsınız.rötüş yapınca sırıtmayacak bi durumda ise rötüş yapıp geçebilirsiniz. yok gözüme batar diyorsanız boyatırsınız orayı lokal olarak sonuçta plastik tampon,size kaşmış bir durum.ben rötüş yapmıştım.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim cevabınız için.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

Geçmiş olsun boyanmadan kurtarılmaz gibi lokal olarak renkten geçişle kurtarılabilir gibi Ankara görüyorum lokasyonu @CNR Detailing ile görüşebilirsiniz hem boya hem uygulama tecrübesiyle seve seve yardımcı olacaktır.

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Geçmiş olsun boyanmadan kurtarılmaz gibi lokal olarak renkten geçişle kurtarılabilir gibi Ankara görüyorum lokasyonu @CNR Detailing ile görüşebilirsiniz hem boya hem uygulama tecrübesiyle seve seve yardımcı olacaktır.
Cevabınız için teşekkürler. @CNR Detailing Ankarada olduğunu bilmiyordum. Kendisiyle iletişime geçeceğim.