Hızlı Soru - Cevap

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Aynen burası fakat ilginç bir şekilde yüksek kargo ücreti çıkıyor. Bugün iki ürün ekleyip kargo için pazarlık demeyeceğim.

Bir süredir yazlıktayız, burada hortumdan gelen su inanılmaz basınçlı. Hortumun ucuna da 7-8 farklı spray türü olan tabanca aldım. Suyu sonuna kadar açtığımda, elimi önüne koyduğumda canım acıyor. Piranha’nın ürünü ondan daha iyidir diyorsanız alacağım.
K2 alacaklara dahi sizin bu hortum çözümünü tavsiye ediyorum. Piranha bu üretmiş olamaz zaten, bir yerlere fason ürettirmiştir. Arkası gelmesi, parça sorunu meçhul. Yıkama makinası alacaklar en az k4 almalı, yoksa girmeyin. Bosch bir modelini de tavsiye etmişlerdi, hangisi idi emin değilim.

Herkese merhabalar bir yakınımın aracında resimdeki lekeler var zarar vermeden nasıl temizleyebilirim
Normal bir apc yi (all purpose cleaner) denilen ürünlerden biraz yoğun kullanım ve fırça işinizi görür.

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Aynen burası fakat ilginç bir şekilde yüksek kargo ücreti çıkıyor. Bugün iki ürün ekleyip kargo için pazarlık demeyeceğim.

K2 alacaklara dahi sizin bu hortum çözümünü tavsiye ediyorum. Piranha bu üretmiş olamaz zaten, bir yerlere fason ürettirmiştir. Arkası gelmesi, parça sorunu meçhul. Yıkama makinası alacaklar en az k4 almalı, yoksa girmeyin. Bosch bir modelini de tavsiye etmişlerdi, hangisi idi emin değilim.

Normal bir apc yi (all purpose cleaner) denilen ürünlerden biraz yoğun kullanım ve fırça işinizi görür.
Bende k2 var durulama uzuyor dediğin gibi. Amatör için yeterli mi kesinlikle yeterli geliyor bana pislikleri falan rahat çikariyor. Ben fj6 fl kullanıyorum kirlere yapışmasada gene de idare eder. Benim işimi görüyor. Tek sıkıntısı hortumu kısa en çok beni rahatsız eden olay hortumunun kısa olması. Basincından fazla sikayetcı değilim açikcasi. Bozulunca ileride daha iyisini aliriz :)

nijm

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Isparta
Elinizde herhangi bir markanın APC'si var ise rahat şekilde çıkartırsınız diye düşünüyorum. (damarlı plastik olduğu için fırça gerekebilir)

Normal bir apc yi (all purpose cleaner) denilen ürünlerden biraz yoğun kullanım ve fırça işinizi görür.[/QUOTE]

Koch Chemie Green Starla 1:15 oranında sulandırarak fırçayla uğraştım çıkaramadım. Daha yoğun mu sulandırmam gerek

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Koch Chemie Green Starla 1:15 oranında sulandırarak fırçayla uğraştım çıkaramadım. Daha yoğun mu sulandırmam gerek[/QUOTE]
Tam olarak ne lekesi olduğunu biliyor musunuz? Çünkü 1:15 baya yoğun bir sulandırma oranı, paspaslara ve pedallara bile 1:20 kullanıyorum.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Koch Chemie Green Starla 1:15 oranında sulandırarak fırçayla uğraştım çıkaramadım. Daha yoğun mu sulandırmam gerek[/QUOTE]

Buhar makinası varsa apc ile karıştırıp denenebilir.

nijm

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Isparta
Koch Chemie Green Starla 1:15 oranında sulandırarak fırçayla uğraştım çıkaramadım. Daha yoğun mu sulandırmam gerek
Tam olarak ne lekesi olduğunu biliyor musunuz? Çünkü 1:15 baya yoğun bir sulandırma oranı, paspaslara ve pedallara bile 1:20 kullanıyorum.[/QUOTE]
Araç yeni alındı ne olduğunu bilmiyorum ama tutkal lekesi gibi çevresi iyi kötü çıktı ama fotoğraftaki bölüm çıkmıyor.
O halde bile çıkmadıysa apc+ sihirli sünger ile basıtrmadan hafif bir deneme yapın. Plastiklerde son çare olarak denenebilir.
Green star fırça ve sihirli sünger çıkaramadı hatta süngeri baya bastırdım
Buhar makinası varsa apc ile karıştırıp denenebilir.[/QUOTE]
En son bu kaldı buhar makinesi bulursam onu da deneyeyim .

Teşekkürler tavsiyeler için

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Tam olarak ne lekesi olduğunu biliyor musunuz? Çünkü 1:15 baya yoğun bir sulandırma oranı, paspaslara ve pedallara bile 1:20 kullanıyorum.
Araç yeni alındı ne olduğunu bilmiyorum ama tutkal lekesi gibi çevresi iyi kötü çıktı ama fotoğraftaki bölüm çıkmıyor.

Green star fırça ve sihirli sünger çıkaramadı hatta süngeri baya bastırdım

Buhar makinası varsa apc ile karıştırıp denenebilir.[/QUOTE]
En son bu kaldı buhar makinesi bulursam onu da deneyeyim .

Teşekkürler tavsiyeler için[/QUOTE]
Kirin ne olduğunu çok merak ettim, buhar ile temizlik de bir kaç fotoğraf ile bilgilendirirseniz çok iyi olur. :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bende merak ettim o killeri birde renkleri var renk fark ediyomu acaba valetprodaki gibi?
Anladığım kadarıyla Vp killerde ki gibi sertlik farkları var, gelecek aya jantlarıma polisaj işlemi yapıcağım için en hassas kili almak istiyorum. Ancak Soft99'un Smooth Egg kili de kendini kanıtlamış bir ürün sadece fiyatı 10-20 TL daha fazla.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Anladığım kadarıyla Vp killerde ki gibi sertlik farkları var, gelecek aya jantlarıma polisaj işlemi yapıcağım için en hassas kili almak istiyorum. Ancak Soft99'un Smooth Egg kili de kendini kanıtlamış bir ürün sadece fiyatı 10-20 TL daha fazla.
Sercan ağa jantlarda polisaj icin nasıl bir pasta kullanmalıyiz

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
Car pro cok cesitli urun getirdi ama kimsenin bilgisi yok aciklayici biseyde yok malesef