Hızlı Soru - Cevap

cihanoner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
antalya
Öne çıkan konu #10,381
aracın kaportasına çıta yapıştırmıştım. siyah bant kaportada kaldı çıkartamıyorum. acil yardım lazım. fönle denedim olmadı

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Uygulamış olduğumuz turtle wax jet black lastik koruma ürününün tanıtım videosunda aylarca siyah ve kalıcı görüntü diyordu. şimdi haftalık yıkamalarda lastiğe dokunmayacak mıyız? ne kadar sürede bir uygulama yapmalı lastiğe ? :d

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
aracın kaportasına çıta yapıştırmıştım. siyah bant kaportada kaldı çıkartamıyorum. acil yardım lazım. fönle denedim olmadı

Onla.alakali çektiğim bir video iyi seyirler

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Uzun yolda bazı yol çalışmalarından dolayı bazı yerlerde nokta zift bazı yerlerde 2 cm uzunluğunda zift oldu. Zift için pratik temizleme ürün tavsiyeniz nedir? Önceden gaz yağıyla temizliyordum, daha pratik ürün varsa tavsiyelere açığım.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
bende ki silikon değil. siyah çift taraflı bant ve elimde polisaj makinesi yok sadece selilozik tiner var. emeğinize sağlık. tinerle denemelimiyim?
Matkap ucuna takılı olan silgi alıp yaparsanız her türlü işinizi görür yapışkan çıkartıcı zaten o

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

QUADÇI

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mersin

Elimde bu pedlerden var. Mavi olanın içindeki sünger yumuşak. Beyaz biraz daha sert yün olan süngersiz. Pasta yapacağım ne önerirsiniz? Hangisiyle yapmalıyım?
Araçta çizikler yüzeysel ve ince çizikler mevcut. Motorumda derin çizikler mevcut. Hangisinde neyi kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Cilayı da bunlarla atmak istiyorum ne önerirsiniz?

Son düzenleme:

aaaaas

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhaba
Aracimin cam filmlerini söktüm altında yapışkanı kaldı sadece onu nasıl sokebilirim.
Yapışkan izi falan yok gözle bakınca bir şey yok gibi ama dokununca yapış yapış.

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
#Aliexpress TRY 20.29 29%OFF | Yumuşak emiciliği eldiveni yüksek yoğunluklu araba temizleme Ultra yumuşak kolay kuru otomatik detaylandırma mikrofiber delilik yıkama Mitt bez
US $2.83 29% OFF|Soft Absorbancy Glove High Density Car Cleaning Ultra Soft Easy To Dry Auto Detailing Microfiber Madness Wash Mitt Cloth|Sponges, Cloths & Brushes| - AliExpress Ben 20 tl'den aldım ücretsiz gönderim. 16 tl vergi çıktı
Peki memnun kaldınız mı bundan kuponla 1 dolara geliyor alayım mı

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Aracımda seramik yok ve almak istediğim ürünler bunlar değiştirmem gereken ürün var mı sizce
Şampuan Meguiars nxt
Boya koruma ve cila için Gyeon wet coat
Purestar Dublex kurulama bezi
Jant için auto glym magma

Son düzenleme:

narcobs

Acemi Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Aracımda seramik yok ve almak istediğim ürünler bunlar değiştirmem gereken ürün var mı sizce
Şampuan Meguiars nxt
Boya koruma ve cila için Gyeon silk dreyer
Şampuan için bişey diyemem, çok seçenek var o yüzden tercih meselesi. Şunu söyleyebilirim Meguiars'ın şampuanları forumca çok sevilen şampuanlar değil diye aklımda kalmış.
Gyeon Silk Dryer kurulama havlusudur, boya koruma ve cila için uygun değildir. Gyeon'un Polish Wipe isimli bezini almanız gerekiyor diye biliyorum. Yanlışım varsa üstadlar düzeltir.
Kurulama havlusu seçiminiz çok güzel
Amacınız janttaki demir tozlarını temizlemek ise magmadan daha başarılı ürünler var ve testleri forumda mevcut. Özetle koch chemie fb, rrr veya flowey r10 önerebilirim.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Şampuan Meguiars nxt
Boya koruma ve cila için Gyeon silk dreyer
Merhaba,

Sondan başlayalım, magma gereksiz pahalı, koch chemie felgen blitz varken almaya değmez. Tuga demir tozu temizliyici de olur, yeşil olan. Ya da flowey R10.

Kurulama bezi güzel, purestar.

Silk dryer twisted havlu oluyor, yani kurulama havlusu. Sanırım polish wipe'tı cila silmek için olanı. Güzeldir bu da.

Nxt neden tercih ettiğinize bağlı. Benim ihtiyacım olmayan bir şampuan, ben olsam cilasız şampuan alırdım, cila silme bezi aldığınıza göre koruma uygulayacaksınız. Eğer koruma olacaksa nxt'ye ihtiyaç ne? Flowey Ev12 veya flowey 2.5 Car Shampoo alabilirsiniz. Uygun fiyatlı kaliteli ürünlerdir. İlla cilalı bir şey alacaksanız da Emre de banana gloss vardı kaldıysa. @MoonDance

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Şampuan için bişey diyemem, çok seçenek var o yüzden tercih meselesi. Şunu söyleyebilirim Meguiars'ın şampuanları forumca çok sevilen şampuanlar değil diye aklımda kalmış.
Gyeon Silk Dryer kurulama havlusudur, boya koruma ve cila için uygun değildir. Gyeon'un Polish Wipe isimli bezini almanız gerekiyor diye biliyorum. Yanlışım varsa üstadlar düzeltir.
Kurulama havlusu seçiminiz çok güzel
Amacınız janttaki demir tozlarını temizlemek ise magmadan daha başarılı ürünler var ve testleri forumda mevcut. Özetle koch chemie fb, rrr veya flowey r10 önerebilirim.
Hocam wet coat yazacaktım kafam karışmış sabahtan beri bez araştırıyorum aklımda kalmış :)

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Merhaba,

Sondan başlayalım, magma gereksiz pahalı, koch chemie felgen blitz varken almaya değmez. Tuga demir tozu temizliyici de olur, yeşil olan. Ya da flowey R10.

Kurulama bezi güzel, purestar.

Silk dryer twisted havlu oluyor, yani kurulama havlusu. Sanırım polish wipe'tı cila silmek için olanı. Güzeldir bu da.

Nxt neden tercih ettiğinize bağlı. Benim ihtiyacım olmayan bir şampuan, ben olsam cilasız şampuan alırdım, cila silme bezi aldığınıza göre koruma uygulayacaksınız. Eğer koruma olacaksa nxt'ye ihtiyaç ne? Flowey Ev12 veya flowey 2.5 Car Shampoo alabilirsiniz. Uygun fiyatlı kaliteli ürünlerdir. İlla cilalı bir şey alacaksanız da Emre de banana gloss vardı kaldıysa. @MoonDance
Hocam yorumuz için teşekkür ederim ben wet coat yazacaktım bi anlık dalgınlıkla silk dreyer yazmışım sabahtan beri bez bakıyorum aklımda kalmış