Köpük atmasına gerek yok aynı kir çözücülüğü sağlıyor. Sadece köpük formda araç üzerinde daha fazla kalıyor ve geç kuruyarak detaylarına girmenize daha çok olanak sağlıyor
Arkadaşlar koch pw ve sonax bsd var elimde. bu aralar çok bsd alan görüyorum. pw ye geçince bsd yi depoya kaldırmıştım. bsd yi nasıl değerlendiriyorsunuz ?
Arkadaşlar koch pw ve sonax bsd var elimde. bu aralar çok bsd alan görüyorum. pw ye geçince bsd yi depoya kaldırmıştım. bsd yi nasıl değerlendiriyorsunuz ?
Merhabalar. far ve stoplara zımpara yapmadan 3 aşamalı polisaj yapılması durumunda koruyucu tabakayı kaldırmış olur muyuz?. Farlarda sararma yok ama hareler mevcut.
Merhabalar. far ve stoplara zımpara yapmadan 3 aşamalı polisaj yapılması durumunda koruyucu tabakayı kaldırmış olur muyuz?. Farlarda sararma yok ama hareler mevcut.
Selâmlar herkese hayırlı işler Kl pro orbital siparişi verdim bende kochchemie pastacila grubunu kullanmak icin hangi pedleri tavsiye edersiniz simdiden teşekkürler
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba, cila atmak ne demek? Yani ne kullanacaksınız yıkama ardından? Hızlı cila mı, koruma amaçlı bir ürün mü?
Koruma tutunmaz cilalı şampuan üstüne, tutunsa da performansı kısa sürer, hızlı cila ise zaten yıkamadan yıkamaya kullanılan tür olduğu için bir dezavantajı olmaz.
Selâmlar herkese hayırlı işler Kl pro orbital siparişi verdim bende kochchemie pastacila grubunu kullanmak icin hangi pedleri tavsiye edersiniz simdiden teşekkürler
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kir durumuna göre 1:20 sprey şeklinde tercih edilebilir, yıkama konularına bakarak tecrübelerden faydalanıp kendiniz de onlara göre oran ayarlayabilirsiniz.