Hızlı Soru - Cevap

Nymphetamin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Öne çıkan konu #10,501
glaco 99 forumdan tavsiye edenler olmus zannederim @Pro 'nun bir önerisini okudum başlıkların birinde bi kaç gün önce

sorum ön cama uygulanır mı atlama zıplama hoplama yapar mı sileceklere ?

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
glaco 99 forumdan tavsiye edenler olmus zannederim @Pro 'nun bir önerisini okudum başlıkların birinde bi kaç gün önce

sorum ön cama uygulanır mı atlama zıplama hoplama yapar mı sileceklere ?
Yağmur kaydırıcı ürününden mi bahsediyoruz :) Evet ise ön cama kullanabilirsiniz. Sileceklerde ben öyle bir sorun yaşamadım.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar koch pw ve sonax bsd var elimde. bu aralar çok bsd alan görüyorum. pw ye geçince bsd yi depoya kaldırmıştım. bsd yi nasıl değerlendiriyorsunuz ?

Nymphetamin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Arkadaşlar koch pw ve sonax bsd var elimde. bu aralar çok bsd alan görüyorum. pw ye geçince bsd yi depoya kaldırmıştım. bsd yi nasıl değerlendiriyorsunuz ?
Yalın olarak toz tutuyor, tecrübe ettim.
project 32 veya 64 veya cg v07 ile 50/50 karıştırılarak iyi sonuç alınıyormuş tecrübe etmedim.

ravenous

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Valet pro ansf için web sitesinde;
Foam lance 1:3
Pump sprey 1:20 diyor

secho aldım, direkt suyla karıştırıp köpüksüz sıkmak için 1:20 mi yapmam gerekiyor?

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Bsd ile flowey x50 karıştırdım kullanıyorum.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Merhabalar. far ve stoplara zımpara yapmadan 3 aşamalı polisaj yapılması durumunda koruyucu tabakayı kaldırmış olur muyuz?. Farlarda sararma yok ama hareler mevcut.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Merhabalar. far ve stoplara zımpara yapmadan 3 aşamalı polisaj yapılması durumunda koruyucu tabakayı kaldırmış olur muyuz?. Farlarda sararma yok ama hareler mevcut.
Stoplara zaten zımpara gerekmez, tabaka dediğiniz vernikse öyle polisajla hemen gitmez.

Toledo78

Acemi Detaycı
Üye
İl
Karabük
Selâmlar herkese hayırlı işler Kl pro orbital siparişi verdim bende kochchemie pastacila grubunu kullanmak icin hangi pedleri tavsiye edersiniz simdiden teşekkürler

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhabalar.
cilalı şampuan ile yıkama sonrası
cila atılır mı?

cilasız şampuan mı kullanmalıyım ?
Merhaba, cila atmak ne demek? Yani ne kullanacaksınız yıkama ardından? Hızlı cila mı, koruma amaçlı bir ürün mü?

Koruma tutunmaz cilalı şampuan üstüne, tutunsa da performansı kısa sürer, hızlı cila ise zaten yıkamadan yıkamaya kullanılan tür olduğu için bir dezavantajı olmaz.

Ama sorunuzun net cevabı hayır.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Selâmlar herkese hayırlı işler Kl pro orbital siparişi verdim bende kochchemie pastacila grubunu kullanmak icin hangi pedleri tavsiye edersiniz simdiden teşekkürler

Makine-pasta-ped-kullanılan araba boyası çok farklar yaratıyor. Bu işin başı ancak deneme yanılma.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
BSD'yi kapı aralarına, janta veya cama da kullanabilirsin. Hatta rutin yıkama sonlarında 1:3-1:4 gibi sulandırıp ürün ziyanından kurtulabilirsin.
Valet pro ansf için web sitesinde;
Foam lance 1:3
Pump sprey 1:20 diyor

secho aldım, direkt suyla karıştırıp köpüksüz sıkmak için 1:20 mi yapmam gerekiyor?
Kir durumuna göre 1:20 sprey şeklinde tercih edilebilir, yıkama konularına bakarak tecrübelerden faydalanıp kendiniz de onlara göre oran ayarlayabilirsiniz.