Hızlı Soru - Cevap

Mec

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mersin
Öne çıkan konu #10,681
A101 buharlı temizleyici geliyor acaba arabalarımızda kullanılabilir mi nasıl kullanılır almalıymışız sizce

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
PW sulandırılmış olarak saklandığında topaklanma yapıyor. Bizzat benim başıma geldi sulandırmadan saklayın. :smilex: Aşırı yapışkan ve katı bir topak haline geliyor içeride. Fısfısın hortumuna sıvanmıştı benim.
+1

Dandik bir cam sil şişesine 3-5 ml koyup üstünü su ile doldurmuştum amacım sık sil şeklinde uygulamayı denemekti. Unuttum onu bi’ baya öyle kaldı. Pw suyun bittiği yerde şişenin duvarına yapışmış. Şişeyi olduğu gibi fıydırdım.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Merhabalar apartmana kapalı garaja kedi dananmış durumda aracı yıkadım koydum sabah bir geldim kedi üstünde sabahlamış tüy kıl sıvı lekesi tavanda yatmış .çizikler için baktım ama çok göremedim bir kere daha yeni yıkamışken kaputa yatmıştı 20 araç içinde benimkine yatıyor sadece .bu konuda tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi bu kediyi nasıl ne ile uzaklaştırabilirim.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar bu chemical guys mammoth havluya çözüm bulamadım. Kullanım sonrası sarı perwoll + sirke ile yıkıyorum. 800 devir sıkmaya ayarlıyorum ama su içinde çıkıyor. Hemde sabunlu cıkıyor gibi. Duruladığımda köpük cıkıyor cünkü. Ayrıca sıkmam en az 5 dakika sürüyor. Sık sık çıkan su bitmiyor. Yok mu mammoth kullanan aynı sorunu yaşayan var mı :)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar bu chemical guys mammoth havluya çözüm bulamadım. Kullanım sonrası sarı perwoll + sirke ile yıkıyorum. 800 devir sıkmaya ayarlıyorum ama su içinde çıkıyor. Hemde sabunlu cıkıyor gibi. Duruladığımda köpük cıkıyor cünkü. Ayrıca sıkmam en az 5 dakika sürüyor. Sık sık çıkan su bitmiyor. Yok mu mammoth kullanan aynı sorunu yaşayan var mı :)
tekrar durulama programına koyup sıktırın bende de oluyordu bazen. Deterjan fazla geliyor olabilir

Waxlover

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tek başına mı yıkıyorsun

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Sonuçta topaklansa da fısfıs ile sıkıyoruz o haliyle sıktım bir sorun yaşamadım. Büyük ihtimal ömrü daha kısa olur içerikte eksilme olmasından dolayı.
Haklısınız hocam alalhtan çok bereketli ürün ben iki senedir wetcoat kullanıyorum çok bereketsiz :) bunun sulandırma oranını görünce evin her yerine sıkılıyorum :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@BERAT Malesef ki aldığınız şampuan cilalı bir şampuan, korumalı bir aracı yıkadığınız da cilalı şampuan perdeleme yapıcaktır. Ama yine de ziyan olmaz, korumanın ömrünün bitmesine yakın aracın en fazla güneş, çamur, yağmur yiyen kısımlarını koruyarak yardımcı olucaktır.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@BERAT Stokları serelim konusunda pek soru sormayın çünkü başlığın amacını yitirmiş oluyoruz. Hızlı Soru-Cevap başlığı altında sorun derim.
Cevabını yukarda verdim, PH melesine gelirsekde Nötr olması korumaya zarar verir yada vermez diye bir kural yok. Koruma dostu olan şampuanlar genellikle PH Nötr'dür, bazı bazik ürünler korumaya zarar vermez. elinizde ki şampuan seyreltilince Nötr olsa dahi cilalı bir şampuan olduğu için perdeleme yapar. Perdeleme yapması da uyguladığınız boya korumanın özelliklerini görememenizi sağlar yani boya korumayı kullandığınız cilalı şampuanın özelliklerini görürsünüz.

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
@BERAT Stokları serelim konusunda pek soru sormayın çünkü başlığın amacını yitirmiş oluyoruz. Hızlı Soru-Cevap başlığı altında sorun derim.
Cevabını yukarda verdim, PH melesine gelirsekde Nötr olması korumaya zarar verir yada vermez diye bir kural yok. Koruma dostu olan şampuanlar genellikle PH Nötr'dür, bazı bazik ürünler korumaya zarar vermez. elinizde ki şampuan seyreltilince Nötr olsa dahi cilalı bir şampuan olduğu için perdeleme yapar. Perdeleme yapması da uyguladığınız boya korumanın özelliklerini görememenizi sağlar yani boya korumayı kullandığınız cilalı şampuanın özelliklerini görürsünüz.
Anladım teşekkürler