Hızlı Soru - Cevap

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Öne çıkan konu #11,021
Teşekkür ederim güneş yaniklarindan için en iyi boya koruma nedir bi bilginiz var mı
Size tavsiyem aracınızı kostik vb şeylerden öncelikle uzak tutmanız. Boya koruma için her wax iş görür ama ömür ve sizin uğraşma isteğiniz burda ürünleri değilştirir.

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Aracın durumuna göre kendiniz belirleyebilirsiniz, yaz aylarında araba çamur toprak pek olmadığı iççin kirlenme etek altlarında oluyor genelde. Ön yıkamada kirlerin çoğu (%75 civarı) gittiyse tek kovayla yıkarken zaten çok az kirleniyor eldiven o yüzden tek kova yeterli geliyor etek altlarınıda en son başka bir eldivenle geçtiğimiz için asıl kirli eldiven sonlara doğru kovaya giriyor. Umarım anlatabilmişimdir :)
Tabi anlattınız çok teşekkür ederim.

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Son düzenleme:

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Reload ın toz tutması çok çok az ben kardeşim aracına yaptım pazar günü ,çok güzel ürün
Hocam beni çok mutlu ettiniz bu haberle. Tek derdim toz. Pazar günü yıkanan araba pazetesiden itibaren toz yumağı oluyor hatta çamur oluyor ben anlayamadım Kırşehir’in iklimini. Daha önce Van’da ikamet ediyordum. Kullandığım ürünler aynı ürünler. Çok fazla olmamakla birlikte yine toz tutuyordu ama gerek wetcoat, gerek pw, gerek tw hibrit gerekse bsd...araba toz yumağı :) boya üzerinde sadece cancoat varken böyle toz tutmuyordu. Sağlaştıralım derken daha kötü yapıyoruz resmen. Reload için ben de umutluyum. Bakalım ]

Mec

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mersin
Demir tozu uygulası hangi ürünle yapmamı önerirsiniz yapması basitmidir kaportaya uygulanırmı Bilgi verirseniz sevinirim

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Deneyip yorumlarsınız. Fiyat ilk kez 100 tl altı.
Hocam siparisimi iptal ettim. Nedenine gelecek olursak bu ürünün de tıpkı hibrit wax gibi iz yaptığını okudum. Forumumuzda da bununla ilgili bir konu var. CG Instawax ve Carpro Reload aldım. Aynı klasmanda olmasalar da toz tutma performanslarını karsılastıracağım. Gözlemlerimi yorumlaycağım mutlaka.

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hocam siparisimi iptal ettim. Nedenine gelecek olursak bu ürünün de tıpkı hibrit wax gibi iz yaptığını okudum. Forumumuzda da bununla ilgili bir konu var. CG Instawax ve Carpro Reload aldım. Aynı klasmanda olmasalar da toz tutma performanslarını karsılastıracağım. Gözlemlerimi yorumlaycağım mutlaka.
Leke sorunu önemli distribütör ne diyor bu konuda acaba

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Leke sorunu önemli distribütör ne diyor bu konuda acaba
Sanırım Amerika versiyonlarında böyle bir durum söz konusu değil. Avrupa’ya gelen modellerin içeriklerinde oynamalar yapılmış bazı standart ve normlardan dolayı, zira bazı ürünlerde ad değişikliğine bile gidilmiş.

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Uzun yol sonrası böcek temizleyici ne önerirsiniz f/p ürünü eger uygun fiyatlı yoksa ne alabilirim?
Bulabilirseniz Turtlewax tar and sap removerı tek geçerim zamanında 9 tl gibi bir rakama satılıyordu. Ufak bir araştırma ile 2 yerde bulabildim hepsi burada 49 tl otogold 17.5 tl. Ama yanlış hatırlamıyorsam bu otogold ellerinde olmayan ürünleri bile satışa çıkartıyordu. Almadan önce iletişime geçmenizi tavsiye ederim.
Linkleri Otogold Hepsiburada

Son düzenleme:

Abdullah06

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eğer saklayacağımız lastikler jantla beraber ise havalarını boşaltmadan yatay şekilde, sadece lastik ise dik şekilde saklanmalı diye biliyorum. En azından ben öyle saklıyorum.
Arada bir de kontrol ediyorum ve yerlerinden şöyle bir oynatıyorum.
Bende ayni sekilde (jantli) sakliyorum yatay yani fakat ben havalarini 10 psi dusuruyorumki yanaklardaki cikan fazlalik yerler birbirine basmasin diye birde her ay hem ters duz yapiyorum hemde komple yer degistiriyorum mesela en alttakini en uste en usttekini en alta dogrumu yapiyorum acaba

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
ön yıkama için flowey ev13 kova yıkaması için ev12 fiyat performans ph nötr şampuanlardır.foruma özel kampanyada çoğumuz stokladık.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende ev 13 yada b33 alayım diyodum foruma özel kampanya nerde bulamadım da sence hangisini almalıyım