Çok pahalı olmayan bir tane yıkama eldiveni tavsiyesi istiyorum arkadaşlar ama türkiye de satılan. Ufs yün eldiveni almıştım zamanında yamaçlar dan kuruyunca çok sert oluyordu ve sonunda paramparça oldu.
Çok pahalı olmayan bir tane yıkama eldiveni tavsiyesi istiyorum arkadaşlar ama türkiye de satılan. Ufs yün eldiveni almıştım zamanında yamaçlar dan kuruyunca çok sert oluyordu ve sonunda paramparça oldu.
Valet pro nun eldiveni var 80 tl civarı ben aldım fiyatına göre iyi bence . biraz daha pahalısı da work stuff oda fiyatına göre iyidir zaten başka alternatif şuan bulunamıyor pek
Valet pro nun eldiveni var 80 tl civarı ben aldım fiyatına göre iyi bence . biraz daha pahalısı da work stuff oda fiyatına göre iyidir zaten başka alternatif şuan bulunamıyor pek
Ben kendi tecrübemi yazayım, gyeona kıyasla tek artısı biraz daha büyük olması. Onun dışında kalite olarak hiç alakası yok kullanılan liflerden içindeki süngere kadar. Gyeona yakın eldiven olarak workstuff öneririm gerçekten ben başarılı buldum. Başıma bir iş gelmeyecekse daha albenili bulduğumu söyleyebilirim
Hocam bende sadece gyeon var sürekli kullandığım. yeni aldığım work stuff eldiven ve valet var ikisinide kullanmadım birde elime çinli klon hiç geçmedi kalitesi nasıl bilmiyorum yorum yapamam ama yurt içinde bence fiyatına değen bir eldiven vp yani alınca pişman etmez çok para verdim demezsiniz . Ama malzeme kalitesi olarak gözümün gördüğü kadarıyla karşılaştırma yapacak olursam açıkcası valet beklediğimden seyrek dokulu geldi iç astarı var dikişleri bilek kısmı fena değil süngeri biraz ince Bana kalırsa 80 tl civarına alınabilecek en iyi eldiven vp bence .
Slopes olanı kullanmadım ancak valet pro ve superclean olanları kıyaslayabilirim. Valet pro daha kaliteli bir eldiven hissi veriyor ancak fikrimi sorarsanız bir tane VP alacağıma aynı fiyata iki tane SC alırım. Yaptığı işler aynı ve biri diğerinden geride kalmıyor üretim amaçlarına hizmet ederken. Pişman olmazsınız.
Ya çok çok hafıf nemli ya da kuru bir mikrofiber bez ile siliyorum ben. Fazlasıyla yeterli oluyor eğer koltuk için soruyorsanız.
Slopes olanı kullanmadım ancak valet pro ve superclean olanları kıyaslayabilirim. Valet pro daha kaliteli bir eldiven hissi veriyor ancak fikrimi sorarsanız bir tane VP alacağıma aynı fiyata iki tane SC alırım. Yaptığı işler aynı ve biri diğerinden geride kalmıyor üretim amaçlarına hizmet ederken. Pişman olmazsınız.
Ya çok çok hafıf nemli ya da kuru bir mikrofiber bez ile siliyorum ben. Fazlasıyla yeterli oluyor eğer koltuk için soruyorsanız.
Kuru mikrofiber ile silmeniz bence yeterli. Rutin her yıkamada deri temizleyici kullanmak faydadan çok zarar derinin yapısına, bunu birinci dereceden tecrübe ererek söylüyorum. 1-2 ayda bu tür ürünlerle temizleyip koruma altına almak bence en ideali. Zaten normalde 6 ay öneriliyor ama o da detaycı bir kullanıcı için çok fazla.
Arkadaşlar Çin2den Karcher için basınç hortumu alan oldu mu? Sağolsun akrabalar halletmişler ben yokken. Satılanlar var ama uçlarının uyup uymayacağından emin olamadım.
Arkadaşlar Çin2den Karcher için basınç hortumu alan oldu mu? Sağolsun akrabalar halletmişler ben yokken. Satılanlar var ama uçlarının uyup uymayacağından emin olamadım.