Hızlı Soru - Cevap

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok pahalı olmayan bir tane yıkama eldiveni tavsiyesi istiyorum arkadaşlar ama türkiye de satılan. Ufs yün eldiveni almıştım zamanında yamaçlar dan kuruyunca çok sert oluyordu ve sonunda paramparça oldu.

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Çok pahalı olmayan bir tane yıkama eldiveni tavsiyesi istiyorum arkadaşlar ama türkiye de satılan. Ufs yün eldiveni almıştım zamanında yamaçlar dan kuruyunca çok sert oluyordu ve sonunda paramparça oldu.
Valet pro nun eldiveni var 80 tl civarı ben aldım fiyatına göre iyi bence . biraz daha pahalısı da work stuff oda fiyatına göre iyidir zaten başka alternatif şuan bulunamıyor pek

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Valet pro nun eldiveni var 80 tl civarı ben aldım fiyatına göre iyi bence . biraz daha pahalısı da work stuff oda fiyatına göre iyidir zaten başka alternatif şuan bulunamıyor pek
VP eldiveni Gyeon ile karşılaştırma fırsatı bulabildiniz mi ? Gyeona mı yakın yoksa çinli klona mı yakın merak ediyorum.

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
VP eldiveni Gyeon ile karşılaştırma fırsatı bulabildiniz mi ? Gyeona mı yakın yoksa çinli klona mı yakın merak ediyorum.
Ben kendi tecrübemi yazayım, gyeona kıyasla tek artısı biraz daha büyük olması. Onun dışında kalite olarak hiç alakası yok kullanılan liflerden içindeki süngere kadar. Gyeona yakın eldiven olarak workstuff öneririm gerçekten ben başarılı buldum. Başıma bir iş gelmeyecekse daha albenili bulduğumu söyleyebilirim

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Hocam bende sadece gyeon var sürekli kullandığım. yeni aldığım work stuff eldiven ve valet var ikisinide kullanmadım birde elime çinli klon hiç geçmedi kalitesi nasıl bilmiyorum yorum yapamam ama yurt içinde bence fiyatına değen bir eldiven vp yani alınca pişman etmez çok para verdim demezsiniz . Ama malzeme kalitesi olarak gözümün gördüğü kadarıyla karşılaştırma yapacak olursam açıkcası valet beklediğimden seyrek dokulu geldi iç astarı var dikişleri bilek kısmı fena değil süngeri biraz ince Bana kalırsa 80 tl civarına alınabilecek en iyi eldiven vp bence .

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Koch po + ls uygulanmış deriyi rutin temizlikte nasıl temizlemeli?
Ya çok çok hafıf nemli ya da kuru bir mikrofiber bez ile siliyorum ben. Fazlasıyla yeterli oluyor eğer koltuk için soruyorsanız.

Slopes olanı kullanmadım ancak valet pro ve superclean olanları kıyaslayabilirim. Valet pro daha kaliteli bir eldiven hissi veriyor ancak fikrimi sorarsanız bir tane VP alacağıma aynı fiyata iki tane SC alırım. Yaptığı işler aynı ve biri diğerinden geride kalmıyor üretim amaçlarına hizmet ederken. Pişman olmazsınız.

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ya çok çok hafıf nemli ya da kuru bir mikrofiber bez ile siliyorum ben. Fazlasıyla yeterli oluyor eğer koltuk için soruyorsanız.

Slopes olanı kullanmadım ancak valet pro ve superclean olanları kıyaslayabilirim. Valet pro daha kaliteli bir eldiven hissi veriyor ancak fikrimi sorarsanız bir tane VP alacağıma aynı fiyata iki tane SC alırım. Yaptığı işler aynı ve biri diğerinden geride kalmıyor üretim amaçlarına hizmet ederken. Pişman olmazsınız.
Aynen SC almak daha mantıklı markaya para vermeye gerek yok gereksiz yere.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul

koltuk + direksiyon + vites topuzu ve el freni + kapı orta dösemeler.

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
koltuk + direksiyon + vites topuzu ve el freni + kapı orta dösemeler.
Kuru mikrofiber ile silmeniz bence yeterli. Rutin her yıkamada deri temizleyici kullanmak faydadan çok zarar derinin yapısına, bunu birinci dereceden tecrübe ererek söylüyorum. 1-2 ayda bu tür ürünlerle temizleyip koruma altına almak bence en ideali. Zaten normalde 6 ay öneriliyor ama o da detaycı bir kullanıcı için çok fazla.

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Arkadaşlar Çin2den Karcher için basınç hortumu alan oldu mu? Sağolsun akrabalar halletmişler ben yokken. Satılanlar var ama uçlarının uyup uymayacağından emin olamadım.

Khan

Acemi Detaycı
Üye
Arkadaşlar Çin2den Karcher için basınç hortumu alan oldu mu? Sağolsun akrabalar halletmişler ben yokken. Satılanlar var ama uçlarının uyup uymayacağından emin olamadım.
Ben 10 metre aldım ama henüz gelmedi. Karcher ise uyumlu oluyor zaten orada seçenekler var.

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Uçları sağlamsa hidrolikçiye götürün belki hortum uydururlar
Hortum sağlam aslında, makineye bağlanan taraftaki vidalı kısmı penseye çevirmeye çalışıp yalama yaptırmışlar, vidanın dişleri tutmadığı için makineden atıyor kendini.
Ben 10 metre aldım ama henüz gelmedi. Karcher ise uyumlu oluyor zaten orada seçenekler var.
Vidalı kısımın tipi farklı geldi bana bir de tabancaya takılan kısımında fazla yuvarlar bizim hortumların tabanca tarafları traşlanmış gibi.