Hızlı Soru - Cevap

onurolgun

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #12,261
Arkadaslar arac koltugundan yemek yagini koch chemie gs ile mi cikarabilirim yoksa Valet Pro Carpet Cleaner ile mi ?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Arkadaslar arac koltugundan yemek yagini koch chemie gs ile mi cikarabilirim yoksa Valet Pro Carpet Cleaner ile mi ?
VP Carpet'ı 1:10 sulandırma oranında ayarlayıp içine az miktarda GS koyun, bu karışım ile çıkmaz ise 1:30 GS karışımı hazırlayıp koltuğun görünmeyecek bir kısmında test edin. Koltuğu soldurup beyazlatmaz ise yağlı bölgeye sıkıp temizlik yapabilirsiniz. Eğer hala kir çıkmıyorsa biraz daha yoğunlaştırın. Geçenlerde benimde maceram olmuştu bu yolları izledim. :)

Yasin54.

Çaylak Detaycı
Üye
İl
SAKARYA
Yaza kadar etkisi kalmaz malesef aracinizin kapali bir park yeri yoksa ilk once gocuk olan yerin onarimini yaptirin daha sonra boya koruma islemi yaptirin fiyatta makul kis olmasi ve Covid 19 sebebiyle ayni islemleri Bu isi Profesyonel yapan biri veya Firma 800 Tl den baslar fiyatlarina
Anladım teşekkürler hocam

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Arkadaşım volkswagen aracına orjinal teyp buldu ama kodu yok. Kod konusunda yardımcı olabilecek birisi varmı. Bulunduğumuz ilde Volkswagen servisi yok.

ShineSportage

Amatör Detaycı
Üye
İl
Giresun
Hepinize iyi akşamlar, bana hortum ucuna takılan tabanca lazım. Köyde hortumla yıkıyorum kullandığım başlıktan memnun değilim. Basınçlı ve tetiği bırakıldığında suyu kesen başlık öneriniz veya link var mı? Basınçlı makine düşünmüyorum. Köye 5 yıkamada bir gidiyorum.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hepinize iyi akşamlar, bana hortum ucuna takılan tabanca lazım. Köyde hortumla yıkıyorum kullandığım başlıktan memnun değilim. Basınçlı ve tetiği bırakıldığında suyu kesen başlık öneriniz veya link var mı? Basınçlı makine düşünmüyorum. Köye 5 yıkamada bir gidiyorum.
İyi akşamlar dilerim. :)

Aşağıda bıraktığım linkde ki ürünü yaklaşık Mart-Nisan'dan beri kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaratmadı, Stoplu olması ise tetiğe basmadığınız sırada hortuma su göndermeyip hortuma gereksiz basınç yaratmıyor. Hortuma geçirilen parçayı çeşmeye takmak için dişli bir çeşme almanız lazım, Çamaşır Makinası Çeşmesi diye satılıyor. :)

ShineSportage

Amatör Detaycı
Üye
İl
Giresun

Aşağıda bıraktığım linkde ki ürünü yaklaşık Mart-Nisan'dan beri kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaratmadı, Stoplu olması ise tetiğe basmadığınız sırada hortuma su göndermeyip hortuma gereksiz basınç yaratmıyor. Hortuma geçirilen parçayı çeşmeye takmak için dişli bir çeşme almanız lazım, Çamaşır Makinası Çeşmesi diye satılıyor. :)
O musluktan aldım. kelepçe ile hortumu tutturdum. Hortumun basınçtan patlamasından korkuyordum bu iyi oldu:)Teşekkür ederim.

murat_kurt

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir

Hocam, link görünmüyor sanırım..

umut111

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
O musluktan aldım. kelepçe ile hortumu tutturdum. Hortumun basınçtan patlamasından korkuyordum bu iyi oldu:)Teşekkür ederim.
bende şundan vardı ki hozelock'un ve bu işi lafta en iyi yapan, en pahalı ürünüydü:
https://www.hepsiburada.com/hozeloc...tabancasi-pro-p-HBV00000CE4Q7?magaza=istasyon
birincisi kırıldı, değiştirdim, ikincisi de kırıldı aynı yerden (alttaki metal-plastik birleşim noktası). yaptığınız, yapacağınız işe en içten dileklerimle diyerek geri verdim ve şundan aldım:
Gül Başlıklı Tabanca DY2030K .
verve hiç sorun çıkarmadı, şunlardan da kullanırım yıllardır:
Sprey Tabanca
Gül Başlıklı Tabanca GS1304
Verve Ayarlanabilir Sprey Bahçe Sulama Hortum Başlığı Fiyatları ve Özellikleri
bunlar dışında gövdesi uzayıp kısalabilen bir tane var, tam aradığınız şey aslında ama satışı yok gibi. herhangi bir verve ürünü iş görür yani ama basınç konusunda öyle çok bir şey beklemeyin, hele hortum da uzunsa. hozelock o konuda iyiydi perde gibi atımda ama diğerlerini denemedim hiç.

Aşağıda bıraktığım linkteki ürünü yaklaşık Mart-Nisan'dan beri kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaratmadı, Stoplu olması ise tetiğe basmadığınız sırada hortuma su göndermeyip hortuma gereksiz basınç yaratmıyor. Hortuma geçirilen parçayı çeşmeye takmak için dişli bir çeşme almanız lazım, Çamaşır Makinası Çeşmesi diye satılıyor. :)
sercan link görünmüyor mu bende mi bi sorun var acep?

Son düzenleme:

ShineSportage

Amatör Detaycı
Üye
İl
Giresun
bende şundan vardı ki hozelock'un ve bu işin en iyi, en pahalı ürünüydü: https://www.hepsiburada.com/hozeloc...tabancasi-pro-p-HBV00000CE4Q7?magaza=istasyon
birincisi kırıldı, değiştirdim, ikincisi de kırıldı aynı yerden (alttaki metal-plastik birleşim noktası). yaptığınız, yapacağınız işe en içten dileklerimle diyerek geri verdim ve şundan aldım: Gül Başlıklı Tabanca DY2030K .
Sprey Tabanca
bunlar dışında gövdesi uzayıp kısalabilen bir tane var, tam aradığınız şey aslında ama satışı yok gibi. herhangi bir verve ürünü iş görür yani ama basınç konusunda öyle çok bir şey beklemeyin, hele hortum da uzunsa. hozelock o konuda iyiydi perde gibi atımda ama diğerlerini denemedim hiç.

Valla linki bende göremedim arıyorum yarım saattir:kahkahaa: Teşekkür ederim.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
bende şundan vardı ki hozelock'un ve bu işin en iyi, en pahalı ürünüydü: https://www.hepsiburada.com/hozeloc...tabancasi-pro-p-HBV00000CE4Q7?magaza=istasyon
birincisi kırıldı, değiştirdim, ikincisi de kırıldı aynı yerden (alttaki metal-plastik birleşim noktası). yaptığınız, yapacağınız işe en içten dileklerimle diyerek geri verdim ve şundan aldım: Gül Başlıklı Tabanca DY2030K .
Sprey Tabanca

Bende göremiyorum.

DENİZLİ

umut111

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Valla linki bende göremedim arıyorum yarım saattir:kahkahaa: Teşekkür ederim.
rica ederim.

yeri gelmişken bir şey soracağım, musluk açık ama tabanca kapalı iken, yani suyu kullanmıyorken su sayacını kontrol eden oldu mu hiç? hep ufak ufak gir... yazıyormuş gibi gelir hortumda basıncı tutabilmek için bana ama hiç denemedim. yok mu bu grubun tesisatçı detailerı :D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
rica ederim.

yeri gelmişken bir şey soracağım, musluk açık ama tabanca kapalı iken, yani suyu kullanmıyorken su sayacını kontrol eden oldu mu hiç? hep ufak ufak gir... yazıyormuş gibi gelir hortumda basıncı tutabilmek için bana ama hiç denemedim. yok mu bu grubun tesisatçı detailerı :D
Kaliteli adaptör kullanırsanız hiç bir sıkıntı olmaz sızdırma vs claber gardena fiskars hozelock aklıma gelen bir kaç marka. Şuan bahçe otomatik sulamada adaptörleri Claber fiskars karışık kullandım su sürekli açık hiçbir sızıntı olmuyor.

DENİZLİ

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bahçe çiçek sulamasında gardena ve fiskars tabanca kullanıyorum. Arabada su hassasiyeti çok önemli olmadığı için linkdeki ürünü kullanıyorum.

Medalyan (MD605) Tetikli Bahçe Sulama Tabancası 4'lü Set, Tazyikli Su Tabancası
ÇiçekSepeti'nde bu ürünü gördüm çok beğendim bir bakar mısın? Medalyan (MD605) Tetikli Bahçe Sulama Tabancası 4'lü Set, Tazyikli Su Tabancası

DENİZLİ

umut111

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Kaliteli adaptör kullanırsanız hiç bir sıkıntı olmaz sızdırma vs claber gardena fiskars hozelock aklıma gelen bir kaç marka. Şuan bahçe otomatik sulamada adaptörleri Claber fiskars karışık kullandım su sürekli açık hiçbir sızıntı olmuyor.
DENİZLİ
yok hocam hiçbir sorun, sızıntı yok ürünlerde de hortum içindeki suyun basıncını sağlamak için zararımıza bi şey oluyor mudur diye hep şüphe duymuşumdur

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arkadaşım volkswagen aracına orjinal teyp buldu ama kodu yok. Kod konusunda yardımcı olabilecek birisi varmı. Bulunduğumuz ilde Volkswagen servisi yok.
Hocam bir bilen çıkar mı bilmiyorum ama kod yoksa bu işi çözebilecek birine ihtiyacınız var. Kendisi opelde uzman olsa da belki bir yardımı dokunur. @Nobran

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hocam, link görünmüyor sanırım..
bende şundan vardı ki hozelock'un ve bu işi lafta en iyi yapan, en pahalı ürünüydü:
https://www.hepsiburada.com/hozeloc...tabancasi-pro-p-HBV00000CE4Q7?magaza=istasyon
birincisi kırıldı, değiştirdim, ikincisi de kırıldı aynı yerden (alttaki metal-plastik birleşim noktası). yaptığınız, yapacağınız işe en içten dileklerimle diyerek geri verdim ve şundan aldım:
Gül Başlıklı Tabanca DY2030K .
Sprey Tabanca

Bende göremiyorum.

DENİZLİ
Hemen linki tekrardan atıyım, yanlış bir cevap ile neler olmuş. :D :D

Neptun DY2323 5 Parça Sulama Seti