Hızlı Soru - Cevap

Adebisi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #12,301
Hocam artık çoğu akaryakıt istasyonu yıkama bölümünü self servis olarak açıyor ya da değiştiriyor. Benzinlikleri bir dolaşmanızda fayda var. Genelde Total’lerde oluyor. Tam hatırlayamadım ama Küçükyalı E5 üzerindeki Total’de olması lazım.

Taciz olayı da tamamen yıkama için seçtiğiniz vakitle alakalı. Maltepe bölgesinde de normal saatlerde peronu kendinize ayırabileceğiniz bir self servis yıkama yeri olduğunu sanmıyorum.
İlginiz için teşekkürler. Evet, benzin istasyonlarında olabilir çok ferah olmasa da . Aşağıda Çanakkale'de olan merkezler var. Aslında onun gibi birşeyi düşünmüştüm.

https://www.google.com/maps/uv?pb=!...hUKEwiyu7LBmLntAhUU3IUKHdMFBvsQoiowE3oECB0QAw

yunusaktas91

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam bu sistemi ben yıllardır kafamda kuruyorum ama gerçeğe dönüştürme imkanım olamadı. Böyle bir hizmeti kullanmak için çok yerde de aradım ama denk gelemedim. İlk defa geçen gün evime çok yakın bir yerde (Sancaktepe) “yakında açılıyoruz” afişini gördüm. İkincisi gördüğüm de sizin linkini verdiğiniz yer. Umarım fiyatlandırması makul, ürünleri ve daha önemlisi suyu kaliteli böyle işletmelerin sayısı artar.

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam bu sistemi ben yıllardır kafamda kuruyorum ama gerçeğe dönüştürme imkanım olamadı. Böyle bir hizmeti kullanmak için çok yerde de aradım ama denk gelemedim. İlk defa geçen gün evime çok yakın bir yerde (Sancaktepe) “yakında açılıyoruz” afişini gördüm. İkincisi gördüğüm de sizin linkini verdiğiniz yer. Umarım fiyatlandırması makul, ürünleri ve daha önemlisi suyu kaliteli böyle işletmelerin sayısı artar.
Hocam sancaktepedeki yerin adı nedir ve deneme imkanınız oldu mu acaba?

Yasin54.

Çaylak Detaycı
Üye
İl
SAKARYA
Merhabalar iyi forumlar
Yıkama eldiveni olarak ne önerirsiniz bütçe max 120 tl
Parlatanadamlar da auto finesse 100 tl indirimde önerirmisiniz? Yoksa daha ucuza daha çok iş gören ürün varmıdır

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Merhabalar iyi forumlar
Parlatanadamlar da auto finesse 100 tl indirimde önerirmisiniz? Yoksa daha ucuza daha çok iş gören ürün varmıdır
Yapısı gereği bana pek güven vermiyor tercih etmeyeceğim tarzda bir ürün AF, bulabilirseniz rakamlardan haberim yok ama gyeon,gtechniq eldivenleri daha güvenli bir yapıda veya work stuff vardı sanırım aynı şekilde kullanmadım ama yapısal olarak çok benziyor. Koreli ürünleri takip edebilirseniz tercihiniz daha memnun edecektir.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Merhabalar iyi forumlar
Workstuff eldiven alabilirsiniz. Güncel fiyatını tam hatırlamıyorum ama 120 ye yakındı

Nakamura

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İstanbul Maltepe bölgesinde self servis araç yıkayabileceğim (tacizsiz) bir yer bilen var mıdır?
Foruma hoşgeldiniz.
Kapet köprüsündeki total self servistir. Rahatsız eden olmaz fakat suyun kuvveti iyi degildir. Birde girne mah. Yanyolda shell var burası sabah 8 akşam 8 çalışır ve suyun kuvveti gayet iyidir. Yanlız hep yoğundur erken saatlerde fazla yoğunluk olmaz.

hfurkan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sancaktepede nerde hocam takip edelim ben de oradayım :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kayags5

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Malatya
Abilerim kardeslerim herkese hayirli gunler fotografini paylastigim aracta kaputta ve camurlukta bu izlerden var bunlar boya tozumudur veya nedir anlayamadim kil hamuru ile ugrastim cikmadi. Neler yapabiliriz bunun icin

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Abilerim kardeslerim herkese hayirli gunler fotografini paylastigim aracta kaputta ve camurlukta bu izlerden var bunlar boya tozumudur veya nedir anlayamadim kil hamuru ile ugrastim cikmadi. Neler yapabiliriz bunun icin

Mesajınızı hızlı-soru cevap kısmına taşıdım. Bu tip sorular için bu başlığı kullanırsanız hem forum düzeni açısından hem sizin sonuca ulaşmanız açısından daha iyi olacaktır.

Forum kuralları gereği kendinizi tanıtmanızı rica edeceğim :)
Tanışma

Soruya gelince, bir yerden boya sıçramış gibi duruyor. Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama tırnağınızla çıkarmayı dener misiniz? Çıkıyorsa kil işinizi çözmesi lazım. Olmuyorsa m700-m600 tiner deneyebilirsiniz. Onun haricinde zımpara en son çözüm olur. Vernik yanığı görüyorum ayrıca, çamurluğun boyanması gerekiyor gibi gözüküyor.

kayags5

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Malatya
Mesajınızı hızlı-soru cevap kısmına taşıdım. Bu tip sorular için bu başlığı kullanırsanız hem forum düzeni açısından hem sizin sonuca ulaşmanız açısından daha iyi olacaktır.

Forum kuralları gereği kendinizi tanıtmanızı rica edeceğim :)
Tanışma

Soruya gelince, bir yerden boya sıçramış gibi duruyor. Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama tırnağınızla çıkarmayı dener misiniz? Çıkıyorsa kil işinizi çözmesi lazım. Olmuyorsa m700-m600 tiner deneyebilirsiniz. Onun haricinde zımpara en son çözüm olur. Vernik yanığı görüyorum ayrıca, çamurluğun boyanması gerekiyor gibi gözüküyor.
Pekala hocam tanisma bolumune gececegim.
Maalesef tirnak ilede gecmiyor kil ilede gecmiyor bu tineri alip direk ustune surum bezle silsem yeterli olur mu

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Pekala hocam tanisma bolumune gececegim.
Maalesef tirnak ilede gecmiyor kil ilede gecmiyor bu tineri alip direk ustune surum bezle silsem yeterli olur mu
Tineri beze damlatıp uygulamak şeklinde bir kenarında deneyin, taze boyayı çıkarabiliyor tiner o yüzden söylüyorum. Zift sökücü bir ürün de deneyebilirsiniz. Umarım yeterli olur. Olmazsa zımpara için profesyonel yardım alabilirsiniz. Tabi yüzeydeki beyaz noktaların boya olduğunu varsayarak konuşuyorum. Naçizane tavsiyem bu yönde, benden daha donanımlı insanlar da var burada onlar da fikirlerini söyleyeceklerdir.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Devir konusunda sıkıntı olmazsa mantıklı gibi geldi ama yine sünger vs tedariği ile şu an indirimde olan spta daha tercih edilebilir bence Ömer hocam :dusun:
1. Kademe yavaş kalır 2. Kademede hızlı kalır
Belki spta daki gibi uzatma aparatı var, onu matkap veya polisaj makinesine bağlama şansı olursa olabilir.
spta hangisi indirimde link varmı can hocam.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
1. Kademe yavaş kalır 2. Kademede hızlı kalır
Belki spta daki gibi uzatma aparatı var, onu matkap veya polisaj makinesine bağlama şansı olursa olabilir.
spta hangisi indirimde link varmı can hocam.
TRY 47.87 51% İndirim | SPTA Mini parlatma makinesi araba güzellik detaylandırma parlatıcı uzatma araçları parlatma kiti döner parlatıcı
US $5.87 51% OFF|SPTA Mini Polishing Machine Car Beauty Detailing Polisher Extention Tools Polishing Kit for Rotary Polisher|Polishing Disc| - AliExpress

seçeneklerde çıkan m14 polisaj girişi 58/11 matkap uç olması lazım hocam yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar matkap için o şekilde hatırlıyorum