Öne çıkan konu
#12,941
Selamlar
Forumdan alabildiğimce bir takım bilgiler edinmeye çalıştım. Bende aracıma orbital makinayla polisaj yapmayı düşünüyorum. Sizlerle paylaşmak istiyorum. Ayrıca en son aşama olan boya korumada bir sorum olacak onunda cevabını verebilirseniz çok sevinirim.
Aracımda çok fazla çizik olduğunu düşünmediğimden az aşındırıcıyı tercih ettim
1 Yıkama
2 Demir tozu uygulama
3 Kil uygulama Divortex Nano Kil Diski 150 Mm
Divortex Nano Kil Diski 150 MM - DVX6504 Fiyatları ve Özellikleri
4 Farecla Sarı Pasta süngeri, Menzerna 1000 polisaj
5 İPA İsopropil alkol
6 Farecla Sarı Pasta Süngeri, Menzerna 2500 hare giderme
7 İPA İsopropil alkol
8 Farecla Cila Süngeri Siyah, Menzerna 3800 wax
Bu aşamadan sonra boya koruma Menzerna Power Lock Kullanacağım?????? İPA İsopropil alkol KULLANILIYOR MU
9 Farecla Cila Süngeri Siyah, Menzerna Power Lock Ultimate Protection
*8. aşamadan sonra wax üzerine İPA yapılacak mı bu konuyu bulamadım. Yapılması pek mantıklı gelmedi, ama cila üzerine de koruma nasıl yapılacak onu kendim çözemedim.
* Ayrıca kil işlemi çok uğraştıracağını düşündüğümden orbital makine ile divortexin nano kil diskini kullanacağım bununla ilgilide bilgi verebilirseniz çok makbule geçecektir.
Arkadaşlar sizden istirhamım bu yazdıklarımla ilgili varsa yanlışım yada öneriniz paylaşırsanız çok sevinirim.
Saygılar
Forumdan alabildiğimce bir takım bilgiler edinmeye çalıştım. Bende aracıma orbital makinayla polisaj yapmayı düşünüyorum. Sizlerle paylaşmak istiyorum. Ayrıca en son aşama olan boya korumada bir sorum olacak onunda cevabını verebilirseniz çok sevinirim.
Aracımda çok fazla çizik olduğunu düşünmediğimden az aşındırıcıyı tercih ettim
1 Yıkama
2 Demir tozu uygulama
3 Kil uygulama Divortex Nano Kil Diski 150 Mm
Divortex Nano Kil Diski 150 MM - DVX6504 Fiyatları ve Özellikleri
4 Farecla Sarı Pasta süngeri, Menzerna 1000 polisaj
5 İPA İsopropil alkol
6 Farecla Sarı Pasta Süngeri, Menzerna 2500 hare giderme
7 İPA İsopropil alkol
8 Farecla Cila Süngeri Siyah, Menzerna 3800 wax
Bu aşamadan sonra boya koruma Menzerna Power Lock Kullanacağım?????? İPA İsopropil alkol KULLANILIYOR MU
9 Farecla Cila Süngeri Siyah, Menzerna Power Lock Ultimate Protection
*8. aşamadan sonra wax üzerine İPA yapılacak mı bu konuyu bulamadım. Yapılması pek mantıklı gelmedi, ama cila üzerine de koruma nasıl yapılacak onu kendim çözemedim.
* Ayrıca kil işlemi çok uğraştıracağını düşündüğümden orbital makine ile divortexin nano kil diskini kullanacağım bununla ilgilide bilgi verebilirseniz çok makbule geçecektir.
Arkadaşlar sizden istirhamım bu yazdıklarımla ilgili varsa yanlışım yada öneriniz paylaşırsanız çok sevinirim.
Saygılar
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi