Hızlı Soru - Cevap

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #12,981
Hocam eczaneler ipa satışını kaldırmış bende aramıştım ama internetten aldım , hatta 30 tl civarıydı 1 lt si. Öte yandan ise lekeler çok aktif olmadığından aldığınız şampuan ile deneyin derim, yukarıdaki @Ömer88 arkadaşa katılıyorum .O leke için polisaj pek gerekli değil gibi Birde o tarz ürünler genel olarak asidik oldukları için seramiğe negatif etki ederler . Sürekli veya çok sık yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum
leke gitsin birdaha uygulamayacagim eczanelere sordum yok medikalcilerde varmis oraya bu gun yarin sorucam küçük bir yerinde bez ile deneyecegim

onurolgun

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kl pro orbital makine kullanan arkadaslara bi sorum olacak
Cizik almak icin kece,hare ve finish icin hangi pedleri önerirsiniz ? Birde tabla olarak?

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Cizik almak icin kece,hare ve finish icin hangi pedleri önerirsiniz ? Birde tabla olarak?
Kl’de 125 lik tabla olsa daha ideal olabilir aslında olmadı makita BO6030 tabla tam uyuyor diye biliyorum,ufs hybrid keçe deneyimlemiştim. Fakat çok çabuk dolup dağılıyordu keçe belki de ben yaşadım fakat 2-3 kere aynı durumda oldu. Rupes orbital keçe denenebilir hocam hare ve finiş içinde allclear veya rupes yeni seri ped önerim olabilir.

bthnusta

Çaylak Detaycı
Üye
Ben Ufs hybrid mavi ara taban keçe kullanıyorum H9 ile çalışıyorum gayette başarılı. Hare ve Finish pedi olarak Koch Chemie Sarı ve Mor pad kullanıyorum, F6 ve M2 kullanıyorum. Mümkünse hare ve finish için hangi marka pasta kullanıyorsanız onun padlerini kullanmanızı tavsiye ederim ama koch chemienin padleri gayet başarılı.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Ben Ufs hybrid mavi ara taban keçe kullanıyorum H9 ile çalışıyorum gayette başarılı. Hare ve Finish pedi olarak Koch Chemie Sarı ve Mor pad kullanıyorum, F6 ve M2 kullanıyorum. Mümkünse hare ve finish için hangi marka pasta kullanıyorsanız onun padlerini kullanmanızı tavsiye ederim ama koch chemienin padleri gayet başarılı.

Tanışma bölümüne bir konu açıp kendinizi tanıtırsanız,memnun oluruz

xanax

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Aracimin arka kelebek camlarindaki piano black kisimlar servisin yıkaması sonucu harelerle dolmuş. Bu harelenmeyi giderebileceğim bir urun var mi acaba

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar silecek suyu olarak ne kullanıyorsunuz? Bimden 5lt mavi antifizli cam suyu kullanıyorum ama mesela cam u itici vs uygulayınca bunlar ömrünü kısaltır dimi? Yoksa bir sakıncası olmaz mı merak ettim?

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Arkadaşlar silecek suyu olarak ne kullanıyorsunuz? Bimden 5lt mavi antifizli cam suyu kullanıyorum ama mesela cam u itici vs uygulayınca bunlar ömrünü kısaltır dimi? Yoksa bir sakıncası olmaz mı merak ettim?
Ben sonaxın konsantre mavi şişeli ürününü kullanıyorum hem temizlik hem gliserin içeriğiyle sileceklerin formunu korumasına yardımcı oluyor,hemde kaporta sıçramasında hiç bir şekilde iz yapmıyor

onurolgun

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Tesekkurler hocam

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhabalar Ankara dan aracıma uygulama yaptırabileceğim yer önerirmisiniz rica etsem
Merhabalar detayın merkezi ankaradır neredeyse. Çok seçeceğiniz mevcut..
Benim tercih edeceğime göre sıralama yapmak gerekirse:
1. @CNR Detailing (Forumunuzun aktif uygulamacısıdır, detailing haricinde, boya, kaporta, tamir konusunda da gözünüz kapalı güvenebilirsiniz, uygulama paylaşımları forumda mevcut.)
2. Vintage Detailing(Genellikle yüksek modelli araçlara uygulama yapıyorlar, cam filmi, boya koruma filmi yaptıracaksanız tercih edilir.
3. Dby detailing (Her telden biraz biraz gayet iyilerdir)
Benim tercihim böyle olurdu başkası için değişebilir :)