Hızlı Soru - Cevap

overlockcu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba, aklıma takılan bir soru var ;

aracıma "soft99 12 month wax " uygulaması yaptıktan sonra , "Koch Chemie PW" ile 30ml/1000ml ile sulandırılarak spreylesem, bunun bir zararı var mıdır ? yahut bunun bir sıralama şekli olsa nasıl olurdu ?

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Arkadaşlar merhaba, aklıma takılan bir soru var ;

aracıma "soft99 12 month wax " uygulaması yaptıktan sonra , "Koch Chemie PW" ile 30ml/1000ml ile sulandırılarak spreylesem, bunun bir zararı var mıdır ? yahut bunun bir sıralama şekli olsa nasıl olurdu ?

Bu waxı uyguladıktan sonra 2 ay destekleme istemez genelde. Kullanımına da bağlı zaten. Boncuklar düzensizleştiğinde dediğiniz oranda gayet kullanılabilir.

overlockcu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Mentalfeed, Cevabınız için teşekkür ederim hocam, peki soft99 un etkisini uzatmış olurmuyuz bu şekilde, ilk uyguladığım soft99 un waxından sonra aylık PW ilede sulu şekilde cilayı düzenli yaparsam. Alt katmandaki soft99 un etkinliğini uzatmış olur muyuz ?

bthnusta

Çaylak Detaycı
Üye
merhaba aracimda ph 3 asidik sampuan kullanmam sonucu kopuk kurumasindan gece yapmama ragmen iz kaldi arka ve yan camlarinda bunu ne söker temizler acaba ?
3D Eraser, Carpro Spotless. 3D kullandım başarılı ama sadece 2 cam için fazla maliyetli. Spotless'in 50 ml olanı var ama camlarda nasıl bir etki gösterir bir bilgim yok.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
@Mentalfeed, Cevabınız için teşekkür ederim hocam, peki soft99 un etkisini uzatmış olurmuyuz bu şekilde, ilk uyguladığım soft99 un waxından sonra aylık PW ilede sulu şekilde cilayı düzenli yaparsam. Alt katmandaki soft99 un etkinliğini uzatmış olur muyuz ?
Yok uzatmaktan bahsedemeyiz ama destekleyeceği için maksimum sürede ömrünü tamamlar. Bu süre açıkta kalan ve ph nötr ürünlerle çok kirlenmeden yıkanan bir araba için en iyi ihtimalle 3-4 aydır
merhaba aracimda ph 3 asidik sampuan kullanmam sonucu kopuk kurumasindan gece yapmama ragmen iz kaldi arka ve yan camlarinda bunu ne söker temizler acaba ?
Geçmiş olsun. Size asidik şampuanla yıkayınca dertlerin biteceği fikri nereden geldi bilmiyorum ama forumdaşlarımızın çoğu da zaten belirttiler. Resim atmamışsınız ama inşallah bu sefer kireç lekesi gibi gidermesi kolay, basit ve ucuz olur. geçenlerde paylaşmıştım eğer okuduysanız. poorboys qw+ ürünü kireç lekelerinde gayet başarılı. Size tavsiyem basit bir fine-ince-finiş pasta alıp yüzeyi kurtarmaya bakın

ShineSportage

Amatör Detaycı
Üye
İl
Giresun
Elimde 2 l divortex washberry kaldı. Ben şimdiden şampuan arayışına girdim:) Gyeon düşünüyorum. Bathe+'ın üstüne wax uygulanıyorsa alacağım yoksa aşırı konsantre olan essence alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Cilalı istemiyorum, ya sio2 içerikli yada gerçek şampuan alacağım. Teşekkürler.:gulumsemex:

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Elimde 2 l divortex washberry kaldı. Ben şimdiden şampuan arayışına girdim:) Gyeon düşünüyorum. Bathe+'ın üstüne wax uygulanıyorsa alacağım yoksa aşırı konsantre olan essence alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Cilalı istemiyorum, ya sio2 içerikli yada gerçek şampuan alacağım. Teşekkürler.:gulumsemex:
Köpüren şampuan istiyorsanız bathe essence almanızı önermem memnun kalmazsınız. Benim için kokusuz olması,köpük olmaması sorun değil derseniz memnun kalırsınız 2 pompa ile yeterli kayganlık ve temizlik sağlıyor. Bathe+ koruma ekleyen bir şampuan olduğu için üstüne wax denemek mantıksız olur ipa ile temizleyip wax yapıyoruz sonuçta :D

paradigma

Acemi Detaycı
Üye
Arkadaşlar hayırlı akşamlar.bir sorum olacak.
Karcher wd3 ıslak kuru süpürge olarak geçiyor.aramizda kullanan var mi bilmiyorum ama bu makineyi aldığımız zaman araçta ve evde koltukları islak bir sekilde yikadiktan sonra vakumlayabilirmiyiz.ayrica üfleme özelliğide varmış araç kurularken de denenebilir diye düşünüyorum.ne dersiniz ???

ShineSportage

Amatör Detaycı
Üye
İl
Giresun
Köpüren şampuan istiyorsanız bathe essence almanızı önermem memnun kalmazsınız. Benim için kokusuz olması,köpük olmaması sorun değil derseniz memnun kalırsınız 2 pompa ile yeterli kayganlık ve temizlik sağlıyor. Bathe+ koruma ekleyen bir şampuan olduğu için üstüne wax denemek mantıksız olur ipa ile temizleyip wax yapıyoruz sonuçta :D
PW nin yoğun ve acı kokusundan sonra kokulu kimyasalları sevmemeye başladım. Benim için temizlik önemli. Temizlik iyi diyorsanız tercihimi essenceden kullanacağım..