Hızlı Soru - Cevap

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Dublex kapasitesi vermez hocam. Kapı araları, tampon vs yerlerde kullanıyorum performansı zirve, keyif alarak kullanıyorum. Hatchback aracı kurular ama sedanda yetersiz kalır. Bir büyüğü iş görür rahat kurular.

İnce bir yapısı var ipliklerinin uzunlupu baya kısa ama sık dokulu sağa sola ip takılmasın diye yapılmış.
Bir dublex birde superior twist size keyif yaşatır.

Son düzenleme:

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul

Athree

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
İyi geceler bir sorum olacaktı, cleanyourcaruk den 30 pound luk bir ürün aldığımızda kargosu ve vergisi ne olur, yurtdışından ürün almak istiyorum ama bilemiyorum uçmasın fiyat

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
İyi geceler bir sorum olacaktı, cleanyourcaruk den 30 pound luk bir ürün aldığımızda kargosu ve vergisi ne olur, yurtdışından ürün almak istiyorum ama bilemiyorum uçmasın fiyat
Kargo gümrük derken bi 30 pound daha çıkabilir size

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Bunun yerine dublex (orta boy) daha doğru tercih olacaktır., fiyat olarakta neredeyse aynı fiyat; PURESTAR DUBLEX TWIST TOWEL 45X75 CM | SuperClean Mikrofiber
Dublex kapasitesi vermez hocam. Kapı araları, tampon vs yerlerde kullanıyorum performansı zirve, keyif alarak kullanıyorum. Hatchback aracı kurular ama sedanda yetersiz kalır. Bir büyüğü iş görür rahat kurular.

İnce bir yapısı var ipliklerinin uzunlupu baya kısa ama sık dokulu sağa sola ip takılmasın diye yapılmış.
Bir dublex birde superior twist size keyif yaşatır.
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için hali hazırda black holem var ben yapısı değişik olduğu için merak etmiştim :)

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için hali hazırda black holem var ben yapısı değişik olduğu için merak etmiştim :)
Rica ederim., black hole varsa bence maceraya gerek yok., ya 1 tane daha black hole alın., yok değişiklik olsun derseniz dublex (orta boy) derim., şuan en başarılı olan (twisted pile) tipi havlular..

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sipariş verdiğiniz ürünün linkini paylaşabilir misiniz?
Ürünün somunu foamer in içinden sıkıldığı için, montaj da zorluk yaşayabilirsiniz, eliniz yada kullanacağınız pense/anahtar sığmayabilir, Kullanacağınız foamer çöp haline bile gelebilir, dikkat

Son düzenleme:

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Alacağınız ürünün "ağırlığına göre" kargo ücreti değişiyor., 30 pound 'luk üründe (yaklaşık 324 lira desek) bunun üzerine %18 vergi (58 lira) + ürünün ağırlığına göre 10-20 pound arası kargo ücreti ödersiniz.. ağırlık sınırı 2 kilo., eğer ürün 2 kiloyu geçerse ürün devlet postayı olarak gönderilemez bunun yerine özel kargo şirketi işin içine girer., böyle bir durumda 40-50-60 pound gibi astronomik yüksek fiyatlı kargo ücreti çıkar..

Athree

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Alacağınız ürünün "ağırlığına göre" kargo ücreti değişiyor., 30 pound 'luk üründe (yaklaşık 324 lira desek) bunun üzerine %18 vergi (58 lira) + ürünün ağırlığına göre 10-20 pound arası kargo ücreti ödersiniz.. ağırlık sınırı 2 kilo., eğer ürün 2 kiloyu geçerse ürün devlet postayı olarak gönderilemez bunun yerine özel kargo şirketi işin içine girer., böyle bir durumda 40-50-60 pound gibi astronomik yüksek fiyatlı kargo ücreti çıkar..
Eyvallah hocam ...

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

chuckchucky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Selamlar herkese

kirli çamurlu bir aracın kirlerinin daha iyi çıkması için yıkama öncesi boyaya ve seramik kaplamaya zarar vermeyen bir sprey önerebilirmisiniz fiyat performans olursa çok sevinirim

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Selamlar herkese

kirli çamurlu bir aracın kirlerinin daha iyi çıkması için yıkama öncesi boyaya ve seramik kaplamaya zarar vermeyen bir sprey önerebilirmisiniz fiyat performans olursa çok sevinirim
Ön yıkama şampuanları kullanın. Flowey ev13, valet pro formula1 gibi ph nötr ürünler korumanıza zarar vermeyecektir.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Teşekkürler o ürünleri kullanıyorum fakat ağır kirler çıkmıyor
Auto Finesse Citrus Power Bug bu ürün gibi ürünlerden soruyorım bunun fiyatı oldukça yüksek geldi
valet pro ansf olabilir., normalde ön yıkama köpüğüdür fakat sprey şeklinde de kullanılabiliyor., kir sökücülüğü foamula 1 ve ev13 'e göre daha iyidir., kir durumuna göre 1:20 'ye kadar sulandırılabildiği için ekonomik bir ürün.,

veya vp citrus pre-wash olabilir, temizklik etkisi iyidir fakat bu ürün wax'ı bir miktar elliyor., seramik ürünler koruma olarak wax'tan daha uzun ömürlü olduğu için., teoride wax'a göre daha az etkiler diyebiliriz..

Sadece kullanılan şampuanlar korumayı zayıflatmaz., aracı uzun süre kirli bekletirseniz., aynı şekilde kir-çamur vs... de korumayı zayıflatır..

chuckchucky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
valet pro ansf olabilir., normalde ön yıkama köpüğüdür fakat sprey şeklinde de kullanılabiliyor., kir sökücülüğü foamula 1 ve ev13 'e göre daha iyidir., kir durumuna göre 1:20 'ye kadar sulandırılabildiği için ekonomik bir ürün.,

veya vp citrus pre-wash olabilir, temizklik etkisi iyidir fakat bu ürün wax'ı bir miktar elliyor., seramik ürünler koruma olarak wax'tan daha uzun ömürlü olduğu için., teoride wax'a göre daha az etkiler diyebiliriz..

Sadece kullanılan şampuanlar korumayı zayıflatmaz., aracı uzun süre kirli bekletirseniz., aynı şekilde kir-çamur vs... de korumayı zayıflatır..
Sağolun vp ansf kwazarda kullanıyorum köpük şeklinde ön yıkama olarak ama iki üç ay aracı yıkamadığım oluyor dolayısı ipe tortu ve benek şeklinde çamurlar kalıyor o çamurları kolay bir şekilde çözüm akıtabilecek bir ürün arıyorum sonrasında suyu vurunca hemen dökülsün sonrasında ön yıkamaya geçmek istiyorum. Dediğiniz gibi seramiği aşındırmayacak birşekilde yapbilirsem diye sormak istedim fiyat perfonmans ürünü arıyorum açıkçası

Bulutan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
merhaba. aracın jant kollarında piano black kısımlar var. fırça ile temizlesem çizilecek. nasıl bir uygulama önerirsiniz?

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
merhaba. aracın jant kollarında piano black kısımlar var. fırça ile temizlesem çizilecek. nasıl bir uygulama önerirsiniz?
Merhabalar jantların ve tüm yüzeylerin ön yıkamasını en doğru ve güvenli şekilde yapıp,ardından temaslı yıkamada minimum hasar verecek ürünler seçebilirsiniz. Ek olarak jantlara özel koruma ürünleri tercih ederseniz kirlenmeyi geciktirir,temizliği kolaylaştırıp teması azaltabilirsiniz