Hızlı Soru - Cevap

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
360 derece ve çift atım sprey şişe olarak sadece Kwazar mercury mi var? sprey şişe ihtiyacım var fısfısı yormayan PW ve Davlumbazlara koch chemie GS atmak için lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Meguiars Endurance aldım... ama hiç memnun kalmadım. Anlatıldığı gibi değil. 2 gün olmadan parlaklık uçup gidiyor. Kullanan var mı
forumda çok kullanan arkadaşımız var endurance.memnun olmayan daha görmedim gibi.sizin uygulama şekliniz yol durumu hava şartları bir çok etken var.genel anlamda herkes memnun.hatta forumda aratırsanız lastik parlatıcıların testini yapmıştı bir arkadaşımız ordan fikir elde edebilirsiniz.fotoğraf koyarsanız daha iyi yardımcı olabilirler ayrıca.

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Meguiars Endurance aldım... ama hiç memnun kalmadım. Anlatıldığı gibi değil. 2 gün olmadan parlaklık uçup gidiyor. Kullanan var mı
lastiğin yüzeyini önceden iyi temizleyip hazırlamadı iseniz en ucuz lastik parlatıcı dahi alsanız en kaliteli de alsanız ömrü olmayacak ve ürün işlevini yerine getirmeyecektir. Ben magic kullanıyorum o bile çok rahat 2 hafta civarı gidiyor. Sonax jel de kullandım o da aynıydı. Sarp te fena sayılmaz. Meguiarsta bunlarla eş değer bir ürün. Forumlarda karşılaştırması bolca mevcut. Meguiars satıcısı değilim kullanmadım da ama kötü olacağını düşünmüyorum.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Lastiği iyi temizlememiş, ıslakken uygulanmış yada fazla sürmüş olabilirsiniz. Lastiği iyi temizlememiş bile olsanız iki günde kaybolacak bir ürün değil. Uygulama şeklinizi gözden geçirmek lazım çünkü o ürün en iyi lastik parlatıcılardan biridir.

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Köpük pompası ile kullanabileceğim bir şampuan önerebilir misiniz ?
Valetpro ansf kullanıyorum normalde devam mı edeyim yoksa başka bir ürüne geçeyim mi ?
Aklımda valetpro f1 ve flowey ev13 var

araçta seramik yok sadece boya koruma ve ara sıra hızlı cila uygulaması yapıyorum.
EV13 ve VP F1 bölünmüş alıp değişik kullanabilirsiniz.

bcmen38

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Nevşehir
Abilerim merhaba bir sorum var Karcher k3 için köpük aparatı alıcam tavsiye eder misiniz ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Abilerim merhaba bir sorum var Karcher k3 için köpük aparatı alıcam tavsiye eder misiniz ?

mjjc en iyilerdendir canon olanı tercih edebilirsiniz.ben 15 gün önce daha uygun fiyatlı olan bear force marka olanı aldım gayet yeterli köpük yapıyor uygun şampuan ve sulandırma ile . K2 de kullanıyorum.

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar değerli forum üyeleri. Maalesef direksiyona ilk hasarı vermiş bulunuyorum. Manevra yaparken yüzüğüm direksiyonu çizdi. Resimi paylaşıyorum. Sizce onarılır mı? Yoksa hiç elletmemeli miyim? Aslında direksiyonun alt kısmına denk geliyor ama titizlik ya işte ne yapsam bilemedim?

jpg html

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Selamlar değerli forum üyeleri. Maalesef direksiyona ilk hasarı vermiş bulunuyorum. Manevra yaparken yüzüğüm direksiyonu çizdi. Resimi paylaşıyorum. Sizce onarılır mı? Yoksa hiç elletmemeli miyim? Aslında direksiyonun alt kısmına denk geliyor ama titizlik ya işte ne yapsam bilemedim?

jpg html

Hocam geçmiş olsun. Benim direksiyonda da ne yazıkki oldu. Montların fermuarına da inip binerken dikkat etmek gerekiyor. Yüzüğü artık araca bindiğim gibi çıkarıyorum artık.

Birsey yapılamaz bence sadece temiz yumuşak bir bezle biraz silerek ele takılmasını hafifletebilirsiniz..

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa

jpg html

Geçmiş olsun eski aracımda başıma gelmişti arkadaşımdan temin ettiğim deri dolgusu ile çiziğin olduğu yerin tersine doğru doldurup ufak bir bezle düzelttim ısı tabancası ile kuruttum ve üstüne 3 kat af hide geçtim görüntüsü oldukça düzelmişti ele gelmiyordu ve çok dikkatli bakmadıkça anlaşılmıyordu

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam geçmiş olsun. Benim direksiyonda da ne yazıkki oldu. Montların fermuarına da inip binerken dikkat etmek gerekiyor. Yüzüğü artık araca bindiğim gibi çıkarıyorum artık.

Birsey yapılamaz bence sadece temiz yumuşak bir bezle biraz silerek ele takılmasını hafifletebilirsiniz..
Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Aynen montlar da ayrı dert. Bu arada yüzüğü de çıkartasım var ama kesin kaybederim. Sonra al başına bela. Eve almaz hanım :):)

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Geçmiş olsun eski aracımda başıma gelmişti arkadaşımdan temin ettiğim deri dolgusu ile çiziğin olduğu yerin tersine doğru doldurup ufak bir bezle düzelttim ısı tabancası ile kuruttum ve üstüne 3 kat af hide geçtim görüntüsü oldukça düzelmişti ele gelmiyordu ve çok dikkatli bakmadıkça anlaşılmıyordu
Cevabınız için teşekkür ederim. Bir süre böyle kullanacağım galiba. Ondan sonra öneriler doğrultusunda işlem yaparım. Ama elimin ayarına hiç güvenmiyorum. :D:D