Hızlı Soru - Cevap

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Tecrübe etmiş arkadaşlardan maskeleme bandı önerisi alabilir miyim ? Piyasada ege bant ,3m ,Q1 ,car pro vb. markalar çıkıyor.

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tecrübe etmiş arkadaşlardan maskeleme bandı önerisi alabilir miyim ? Piyasada ege bant ,3m ,Q1 ,car pro vb. markalar çıkıyor.
diğerlerini bilemiyorum ama sarı renk Q1 aldım parlatan adamlardan 3 boyundan da aldım bence çok güzel tavsiye ederim.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Yillardir Dayson un Bantlarini kullaniyorum hicbir sikinti yasamadim Yapisma kabiliyeti güzel 36 MM olani kullaniyorum.

Duman123

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İyi haftalar, yeni araç şampuanı almak istiyorum. Kova ile yıkıyorum internet sitelerinden kolayca alabiliceğim ürün öneri bekliyorum :)

edward

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Daha önce hiçbir hazırlık yapmadan fırça çizigi vs olan araca mrfix9h çinli seramik kaplama yapmıştım. Araç zaten çiziklerle dolu oldugundan seramikten sonra yüzeyi silmedim bile. 2/3 yıl olmuştur etkisi hala devam ediyor.
Piano black kapı diregi ve farlarda etkisi yok ama normal boylaı yüzeyde hala var.Zaten silmedigimden yüzeyde belli oluyor.

Şimdi pasta cila için nasıl bir yol izlenmeli. Kil ve demir tozu uygulasam seramik kaplamanın üstünde kalacak altına faydası olmayacak.
Bana kalırsa önce kil temizligi ardından bir kat pasta daha sonra tekrar kil ve demir tozu temizliginden sonra kaldıgım yerden pastaya devam etmek gibi duruyor.

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar köpük için hangi elektronik hava pompasını önerirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Daha önce hiçbir hazırlık yapmadan fırça çizigi vs olan araca mrfix9h çinli seramik kaplama yapmıştım. Araç zaten çiziklerle dolu oldugundan seramikten sonra yüzeyi silmedim bile. 2/3 yıl olmuştur etkisi hala devam ediyor.
Piano black kapı diregi ve farlarda etkisi yok ama normal boylaı yüzeyde hala var.Zaten silmedigimden yüzeyde belli oluyor.

Şimdi pasta cila için nasıl bir yol izlenmeli. Kil ve demir tozu uygulasam seramik kaplamanın üstünde kalacak altına faydası olmayacak.
Bana kalırsa önce kil temizligi ardından bir kat pasta daha sonra tekrar kil ve demir tozu temizliginden sonra kaldıgım yerden pastaya devam etmek gibi duruyor.
Demir tozu ve ardından kil yapın, yüzeye yapışmış olan şeyleri alır. Seramik görünsede yüzeydeki kir işleniştir verniğe.

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Shiny Garage ürünleri herseygarajda.com diye bir sitede satışa sunulmuş, base shampoo ve pre-wash citrus oil tfr ürünlerini gözüme kestirdim fakat şampuanın açıklaması eksik nasıldır acaba bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Shiny Garage ürünleri herseygarajda.com diye bir sitede satışa sunulmuş, base shampoo ve pre-wash citrus oil tfr ürünlerini gözüme kestirdim fakat şampuanın açıklaması eksik nasıldır acaba bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...

Siteyi ilk defa gördüm. Lokasyon İzmir olarak gözüküyor, kimdir biliyor musunuz?

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Siteyi ilk defa gördüm. Lokasyon İzmir olarak gözüküyor, kimdir biliyor musunuz?
Hayır hocam kimdir nedir bilmiyorum, instagramda sponsorlu reklamı denk geldi, paylaşayım dedim. Site güvenilir gözüküyor sanki. Bilen tanıyan vardır inşallah.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hayır hocam kimdir nedir bilmiyorum, instagramda sponsorlu reklamı denk geldi, paylaşayım dedim. Site güvenilir gözüküyor sanki. Bilen tanıyan vardır inşallah.

Instagramımız yok ki haberimiz olsun :) Başlayacağım bu instagrama da ya. Hayır inatçıyım instagram hesabı açmayacağım.
Haber verdiğin için sağolasın :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

Güven konusunda sıkıntı yaşamadan rahatlıkla alışverişlerinizi yapabilirsiniz. :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Sams, Stjarnagloss, Shiny Garage TR Distribütörüymüş. Güvenilir siteymiş. @Detail 35 Kutas abiden bilgileri aldım. :)